În fața magazinului. A murit înecat cu mâncare

Un bărbat dintr-o comună din Suceava a murit, duminică, după ce s-a înecat cu o bucată de cârnat, în fața unui magazin alimentar. Două femei, care au fost martore la incidentul șocant, au sunat la 112 pentru a cere ajutor.

Din nefericire, bărbatul a murit după ce, timp de 40 de minute, cadrele medicale l-au resuscitat, informează Monitorul de Suceava.

Incidentul tragic a avut loc duminică, în Demăcușa, comuna Moldovița, județul Suceava. Bărbatul a murit pe terasa magazinului alimentar, unde a consumat și băuturi alcoolice, după ce a mușcat dintr-un cârnat.

Martore la incident au fost două femei, care au încercat să-i acorde primul ajutor și au sunat la 112.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. Ișcola „pregătește copiii pentru viață” însă nu-i învață manevra Heimlich.

  2. Cine stie ce otravuri vandute de mega-magazine pe post de mezeluri…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.