În formă la 84 de ani! Irina Loghin, în costum de baie

 Irina Loghin are 84 de ani și atrage atenția nu doar prin calitățile interpretative, ci și prin prezența sa, mereu energică și sănătoasă. De curând, interpreta de muzică populară s-a fotografiat în costum de baie, în Dubai.

Irina Loghin este una dintre cele mai longevive și apreciate artiste de muzică populară de la noi din țară.

Solista continuă să strălucească și să inspire prin vitalitatea și sănătatea sa.

Și la vârsta de 84 de ani vedeta demonstrează că reușește să se mențină într-o formă de invidiat. Împreună cu fiul său, Ciprian, aceasta s-a afișat în costum de baie în vacanță din Dubai, potrivit fanatik.ro.

Irina Loghin a renunțat la carne cu mai bine de 40 de ani în urmă și a dezvăluit că există situații în care este nevoită să consume carne de pui, însă nu îi provoacă plăcere.

„De obicei eu nu gătesc porc. Carnea este departe de mine, am renunțat la carne. De vreo 40 și ceva de ani nu mai consum carne. Foarte rar mai mănânc câte un piept de pui, dar rar şi nu-l mănânc cu plăcere nici pe acela. Când nu am încotro, când sunt în deplasare. Acasă fac sarmale de pește de Crăciun și tot felul de salate crudități, ghiveci de tot feluri de legume. Un fin ne face cozonacul. Pe masă aveam nelipsitele sarmale de pește. Pentru restul familiei  fac și de porc, dar eu cu Irinuca nu servim din astea. Ne simțim bine cu ale noastre cu care ne-am învățat de zeci de ani”, a spus artista.

De asemenea, aceasta a mai precizat că mișcarea este esențială pentru menținerea unui stil de viață sănătos și că o ajută mult.

„Fac multă mişcare, foarte multă mişcare zi de zi. Am spus o şi o repet. Să vă intre în cap, scumpe doamne, mişcarea este sfântă pentru a te menţine într-un fel sănătos. Normal că îmi simt şi eu anii că sunt destui, dar mişcarea este extraordinară asta mă ajută foarte mult”, a mărturisit Irina Loghin, într-un interviu acordat Antena 3.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

8 Comentarii

  1. o broasca testoasa nu v-a dat prin foto,ati pus acesta aratare ‘adiopasiune’

  2. Mai bine ni-l dadeati pe RASDAQ, tot in costum de baie …

  3. Care „forma de invidiat”? Imi e draga IL, dar asta nu inseamna sa fiu orb sa nu vad crunta realitate.

  4. La 84 de ani în costum de baie, nu mai e Irina Loghin ci Irina Log out.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.