În loc de petrecere. Elena Udrea, mesaj cu dus-întors, din spatele gratiilor

Mesajul adresat partenerul de viață seamănă, mai degrabă, cu o confesiune publică și mai puțin a felicitare și urări.

Amară concluzie la ceas aniversar, lumea nu are morală, reperele lipsesc, iar între cei puțini care i-au mai rămas e tatăl fetiței sale care dovedește, spune Elena Udrea, un mare caracter.

”Am cunoscut mulți oameni puternici, dar tu ai o putere aparte”, scrie Elena Udrea.

Vede și o speranță și spune că destinul i-a lăsat o mână întinsă, este chiar omul ”sărbătorit” astăzi, pentru ea, ”dar neprețuit”.

“Astăzi de ziua ta, toate gândurile mele se îndreaptă către tine. 

Într-o lume lipsită de repere morale, tu dovedești o tărie de caracter pe care puțini o mai au, și in ciuda tuturor problemelor prin care am trecut în toți acești ani, nu te-ai speriat și ai ales să rămâi alături de mine, încrezător, mereu vertical, ca un barbat care știe mereu ce are de facut! 

Nu m-ai lăsat niciodată să mă simt singură și ai fost mereu lângă mine să mă ajuți, să merg mai departe, reușind în același timp să fii și iubit, partener, prieten, dar și mamă și tata pentru fetița noastră în lipsa mea. 

Am cunoscut mulți oameni puternici, dar tu ai o putere aparte, și un suflet nobil! Stiu ca nu este deloc usor sa cresti de unul singur o fetiță atât de mică, și pentru asta îți mulțumesc! 

Esti un tătic dedicat, responsabil, iar faptul ca te avem în viața noastră, este un dar neprețuit! La Multi Ani!”.

Citeste si  Terenurile Elenei Udrea, scoase la vânzare de ANAF

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

10 Comentarii

 1. Udrea face puscarie pe baza a doua declaratii date de doi interlopi, care au mintit ca au vazut sacose cu bani duse la minister, cand era ministra Udrea. Fapt neconfirmat absolut deloc, nici cu martori, nici cu filmarile de la intrarea in minister. Ordinu-i ordin tataie.
  Ce a spus interlopul ramane batut in cuie.
  Sa faca nene si 300 de ani de puscarie, dar dovedeste-i furtul cu probe, nu cu prostiile scrise de doi escroci stransi de 00 de catre portocali……[Rumburak]

 2. De ce o puneți în prim plan pe aceasta individa? E mesaj pentru al ei partener, nu ne interesează viața lor de familie pe mulți dintre noi.

 3. Madam Udrea la cam jignit pe Basescu prin complimentele facute de ea sotului. ”Am cunoscut mulți oameni puternici, dar tu ai o putere aparte”, scrie Elena Udrea.

 4. Și BaXinescu e puternic…
  La câte sticle a CITIT el, mai rar.
  Se stie: A TURNAT, DA’ A ȘI BĂUT, măRog…😜
  (■■■ RumburKK-Cititoarea ■■■)

 5. Dinu@
  Păi ce vreți dvs., la pușcărie talent literar. Sau poate vreți ca ea să scrie poezii, ca multe altele, nu ?

 6. Dinu@
  Ce-i trebuie talent literar, dacă stie sa producă bani! Nu mai semna in numele meu un comentariu, te rog. Eu nu mă folosesc de numele tau.

 7. Udrea merita sa fie pusa in prim-plan, deoarece este unul dintre exemplele in care justitia rromulana a scrantit-o rau de tot.
  Cum sa condamni pe cineva doar pe baza unor denunturi date de doi interlopi, fara nicio proba palpabila, sau martori de buna credinta verificati??????????????? In situatia aceasta a fost Udrea.
  Udrea a patit exact ce era sa pateasca si Ponta, urmare a unui denunt facut la ordinul lui Portocala, ca ar fi avut o lista cu semnaturi false facute in Rep Moldova.
  Noroc ca omul lui Portocala l-a dat in gat pe Portocala si pe toata divizia de elita a Kukuvelei violete de la Ploiesti si astfel s-a demolat toata gasca kukuvista, cu tot cu diviziea ei de elita. A facut-o prea de OAIE.
  Bhaaaa, mai ganditi si cu capul, nu doar cu partile dorsale moi!……[Rumburak]

 8. Cine să-i mai fie alături dintre „oamenii puternici” ??!!Ea-și face iluzii,însă absolut nimeni n-a „apreciat-o” înafară de Petrov gunoiul bețivan,care acum e îmbibat în formol și cu un picior în groapă !Oricum,mai are puțin de stat acolo,apoi se va putea bucura de sutele de milioane furate și dosite prin bănci străine.Iar cel pe care-l laudă de loialitate știe acest lucru,altfel demult îi dădea papucii pușcăriașei !

 9. saraca parasuta mai are 6 ani de puscarie si cand iese mai are cateva milioane de euro ,care o asteapta in conturi cine-stie-unde!
  unde e petrov sa-ti aline singuratatea ? 😀

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.