Terenurile Elenei Udrea, scoase la vânzare de ANAF

ANAF a programat  pentru 6 martie o licitație pentru mai multe terenuri care au apariținut fostei ministre Elena Udrea.

Este vorba despre o suprafață totală de 5.000 de metri pătrați, situată în Sectorul 1, pe strada Constantin Godeanu, potrivit EVZ.

Prețul de pornire pentru terenurile deținute de Elena Udrea este de 2,205 milioane de lei, la care se adaugă TVA.

Suma este destinată acoperirii parțiale a prejudiciului din Dosarul Gala Bute.

Cei interesați de achiziție sunt sfătuiți să-și pregătească ofertele cu cel puțin o zi înainte de licitație.

Ce trebuie să conțină?  

 • oferta de cumpărare;

 

 • dovada plății taxei de participare sau a constituirii garanției repezentând 10% din prețul de pornire;

 

 • copie după actul de identitate pentru persoane fizice/ CUI pentru persoane juridice/ actul de înmatriculare tradus pentru persoane juridice din străinătate;

 

 • declarație pe propria răspundere a participantului, că nu este persoană interpusă cu datornicul.

 

ANAF a vândut în urmă cu aproximativ un an, tot  la licitație, o mașină Mercedes care i-a aparținut Elenei Udrea, fiind adjudecată după trei încercări cu 25.400 de lei.

Inițial, Fiscul a dorit să obțină 37.971 lei  pentru Mercedesul Benz S500 (2005). De asemenea, a mai fost vândută și o mașină Fiat 500.

Condamnată în Dosarul ”Gala Bute”, Elena Udrea are de executat  o pedeapsă de şase ani de închisoare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

15 Comentarii

 1. Dar terenurile și „mausoleul” o viloaica uriașă care se vede fin drumul national cum mergi spre Brașov și Sibiu pe dreapta, nu se agata de ea? Ori e pe numele său acoperita de stelarii la care s-au plimbat la ordinul turnatorului betivan Petrov.

 2. Da terenul de la Nana când va fi restituit țăranilor furați?

 3. Când eşti proasta satului aşa păţeşti: TE EXECUTĂ DNA-ul, TE EXECUTĂ ŞI ANAF-ul!

 4. in timp ce am fost tinuti in afara schenghen ,iar romanii discriminati,atarnau intre stadiul de muncitor si boschetar – parasutele furau !
  „Aici sunt banii dumneavoastra!” – AICI FACETI PUSCARIE!
  😀 😀 😀

 5. @Q: Boghiș Băi si nu Băile Tusnad !
  Udrea și-a ascuns bine milioanele de euro si dolari primite șpagă din vânzarile Alro Slatina si multe, multe, altele. SIGUR si Petrov a pus botul, Udrea era fetiță lui…

 6. Terenurile de la NANA,100 de hectare,acolo unde dedine ilegal si fostul amant al puscariasei,gunoiul Petrov,300 de hectare de teren !!Acele terenuri trebuie CONFISCATE !!

 7. Toate celelalte vor fi scoase la licitatie dupa ce moare protectorul ei, banditul de securist Petrov.

 8. …di haram o fost,di haram s-o dus ! sau,mai pe intelesul tuturor: sic transit gloria mundi !!!

 9. …CUUUM A FOST ;POSIBIL???? intrebarea nu se mai pune,asta deoreece raspunsull a fost dat de CEL MAI NULIT DINTRE ROMANI ..care ,chir fr c INTREBAREA SA FIE PUSA…A SPUS DICTATORIAL,,,,,ASA I IN TRANZITIE,..derbedeii si putanele fac lejea,si au facut,,am devenit proverbiali si daca inainte un procent important de pamanteni nu auzise ra de ROMANIA acum suntem …celebri din pacate selebritatea I NEAGRA..si completata de minoritarii nosstri care cu ajutorul guvernului ..pleaca in voiaje international si cersesc , fura ,ucid ducand falsa faima al unui bobor in descompunere..

 10. statul mafiot ne va scoate in curand pe toti la mezat si necinstiti si cinstiti…va bucurati acum, dar acest tavalug vine peste toti.

 11. Udrea sta la pușcărie fiindcă a fost sinceră spunând că, privatii care vor contracte cu statul trebuie sa dea spaga 10% din valoarea contractului. Și uite așa conducătorii ne sunt cei mai mari hoți ai averii poporului!

 12. As putea paria ca, in timpul cit a stat „ascunsa” si pentru a nu-si pierde „mina”, Leanta a lu’ Basila din capu’ la sat a vindut pina si terenul de sub puscaria Tirgsor …

 13. Acolo doar un loc de casa de 400 mp se plateste cu doua milioane de lei. Cine o fi fericitul castigator?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.