În mall, la cumpărături. O turmă de capre le-a blocat ieșirea din parcare

Duminică seară, ajunși în parcare, după ce și-au făcut cumpărăturile, în mall-ului din Târgu Jiu, clienții au fost întâmpinați de o turmă de capre.  Au invadat parcarea subterană fiind, cel mai probabil, lăsate nesupravegheate.

Evacuată de polițiștii care au ajuns la fața locului, turma de capre a ajuns la proprietar după ce a fost identificat, notează observatornews.ro.

Cei care au surprins imaginile le-au postat pe rețelele sociale devenind rapid virale.

Conform directorul Direcției de Gestionare a Deșeurilor și de Protecție a Animalelor din cadrul Consiliului Județean Gorj, Luis Popa, evenimentul ar fi trebuit anunțat la 112:

„Nu am fost anunțați de acest eveniment. În mod normal ar fi trebuit să anunțe la 112”.

@exc236

#tgjiu #fyp imi cer si eu scuze

♬ sunet original – Danut Irimia

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

7 Comentarii

  1. Au auzit că se da acte de cetățenie română noaptea și au stat la rand să primească cetățenia corespunzătoare și dorita! De ce amenda?

  2. Trebuiau confiscate și duse la abator…iar parlamentarul proprietar să fie obligat să-și mulgă țapii…

  3. A băut și ciobanul o țuică și-a uitat de capre. Acum nu ne-om lua din asta

  4. ÎNCET ,ÎNCET, REVENIM -CÂȚI MAI SUNTEM- LA OBÂRȘII -VÂNĂTORI ,PESCARI ȘI PĂSTORI! DUPĂ CAPRE SE PLĂTEȘTE TAXĂ DE DECARBONARE??? !

  5. Au inceput colindurile … pe la Tg Jiu, cu capra … pe la Comarnic, cu ursu’ pe DN1 … multa lume oricum, in tara asta, dusa cu sorcova …

  6. Cum era bancul ala, in armata, cu singurul soldat din regiment care declara ca : „Eu n-am violat capra unitatii, pentru ca eu o iubesc sincer !” ? …

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.