Incendiu în Mureș. Hală cu deşeuri şi mase plastice, în flăcări

O hală în care sunt depozitate deşeuri şi mase plastice, în localitatea Ungheni, judeţul Mureş a fost cuprinsă de flăcări.  Din primele informații, nu sunt victime, nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, informează observatornews.ro.

Autorităţile au emis și un mesaj RO-Alert. Incendiul a cuprins deşeuri şi mase plastice depozitate pe platforma unei hale amplasate în localitatea Ungheni. Pompierii de la Detaşamentul Târgu Mureş intervin cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autoscară de lucru şi salvare de la înălţimi, precum şi o autospecială de descarcerare.

Incendiul se manifestă cu flacără deschisă şi degajări mari de fum, pe o suprafaţă de circa 700 de metri pătraţi, pe platforma industrială.

Pompierii acţionează pentru răcirea zonei, protejarea împotriva propagării la halele învecinate, concomitent cu acţiunea pentru localizarea incendiului. Primele date arată că nu sunt victime, nicio persoană neavând nevoie îngrijiri medicale.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.