Incendiu într-un apartament din Timişoara: Trei persoane, intoxicate cu fum

Foto simbol: servuspress.ro/

Trei persoane au fost intoxicate cu fum în urma unui incendiu izbucnit, în noaptea de joi spre vineri, 7 iulie, într-un bloc de locuinţe din municipiul Timişoara.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş, incendiul a izbucnit într-un apartament situat la primul nivel al unui bloc cu patru etaje de pe Calea Şagului.

La faţa locului au intervenit trei autospeciale de lucru cu apa şi spumă, o autoscară mecanică şi două ambulanţe SMURD.

La sosirea echipajelor la locul evenimentului s-a constatat că incendiul se manifesta generalizat la un apartament, cu degajări de fum în scara blocului. 25 de persoane s-au autoevacuat, iar alte cinci au fost evacuate de forţele de intervenţie”, precizează ISU Timiş.

Conform aceleiaşi surse, trei persoane intoxicate cu fum, două femei şi un bărbat, au primit îngrijiri medicale şi apoi au fost transportate la spital pentru investigaţii suplimentare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. Demisia primarului obligatoriu! Procedeu folosit de hoiturile usr si pnl cu plavanul in frunte, la Ponta pentru Colectiv!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.