Informaţii contradictorii. Ce ”Doctor” îi vindea pastile lui Pascu

Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti a transmis, joi, un comunicat remis Agerpres, după informaţiile contradictorii apărute în mass-media cu privire la un posibil angajat al spitalului care îi vindea medicamente lui Vlad Pascu.

„De când lucrez în acest spital nu a existat oxycodonă achiziţionată de farmacia spitalului. În acest sens, niciodată în spital nu s-a utilizat această substanţă”, a subliniat Radu Ţincu.

„Indiferent care este profesia acestui posibil angajat al spitalului (uneori menţionat ca ‘supranumit doctorul’, alteori spunându-se că este doctor) suntem primii care dorim aflarea adevărului. În acest sens, Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti vă asigură că va coopera deplin cu instituţiile abilitate dacă va fi solicitat”, a declarat doctorul Bogdan Opriţa, şeful Departamentului UPU SMURD, citat în acelaşi comunicat.

Vlad Pascu a relatat în sala de judecată că îl cunoaşte pe Tudor Duma de la vârsta de 14 ani, ei făcând parte din acelaşi anturaj de consumatori de droguri. El a povestit că, într-o zi din aprilie 2023, a „prizat” la el acasă 10 grame de metamfetamină, droguri aduse de Tudor Duma, împreună cu o fată şi un alt prieten.

În plus, Vlad Pascu a declarat că, în aceeaşi zi, a venit acasă la el un dealer, care i-a vândut 40 de pastile de oxycodonă, însă era vorba de o tranzacţie programată dinainte. O parte din acele pastile de oxycodonă le-a consumat împreună cu prietenii lui.

Răspunzând întrebărilor puse de judecător, Vlad Pascu a explicat că pastilele de oxycodonă i-au fost aduse de un dealer poreclit „Doctorul”, care lucrează la Spitalul de Urgenţă Floreasca şi de la care a mai cumpărat Xanax în urmă cu patru ani.

Vlad Pascu, şoferul de 19 ani aflat sub influenţa drogurilor care a omorât doi tineri în localitatea 2 Mai, a fost adus joi la Tribunalul Bucureşti pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarul lui Tudor Duma, zis „Maru”, dealerul care îi furniza droguri.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

5 Comentarii

 1. ???? Procurorul si judecatorul fac analiza drogurilor consumate sau condamna il condamna la inchisoare pe viata pe acest criminal fara constiinta….Vlad Pascu este judecat pentru crima si parasirea locului accidentului!

 2. drogurile i-au sters creieru:
  -sa-si aduca aminte
  daca e cazu
  daca nu cumva a cumparat de la „universitar”….

 3. Si mai era un dealer pe care il chema Joe numit presedintele plus alt dealer caruia amicii ii spun Napoleon. Atat ambasada americana cat si cea franceza au demarat anchete pentru a clarifica daca e adevarat ca presedentia si casa imparatului au fost implicate! Pai daca a zis un drogat cum sa nu iei in seama,ce naiba suntem spital serios!

 4. Denunțul drogălăului ar trebui să producă efectele juridice dorite de el de reducere a pedepsei, numai dacă este şi identificat prezumtivul traficant de droguri. Că aşa orice inculpat poate să descrie un personaj fictiv poreclit Doctoru, Profesoru, Instalatoru sau Actoru Porno cum săvârşeşte diverse infracțiuni neprobate… Dacă nu există şi probe, poveşti poate inventa oricine. De ce tot ce face acest clan de cămătari pute a corupție?

  DE CURIOZITATE, DACĂ ACEST DOCTORU EXISTĂ CU ADEVĂRAT ŞI AFLĂ DIN PRESĂ CĂ A FOST TURNAT, CINE CREDE CĂ O SĂ MAI COMITĂ INFRACȚIUNI PENTRU A I SE PUTEA ORGANIZA UN FLAGRANT?! CE DENUNȚ E ĂLA, PE CARE ÎL CITEŞTI ÎN PRESĂ?!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.