Iohannis în Polonia, în țară dezbateri pe motivarea CCR

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, joi, la Palatul Belvedere din Varşovia de omologul său, Andrzej Duda, cu ocazia vizitei bilaterale pe care o efectuează în Polonia.

Cei doi vor avea convorbiri tete-a-tete şi oficiale şi vor susţine o declaraţie de presă comună. Klaus Iohannis şi Andrzej Duda vor participa şi la vernisajul expoziţiei „Un centenar al alianţei – Diplomaţia româno-poloneză 1918-1938”.

Vineri, preşedintele Iohannis va participa la reuniunea la nivel înalt a Formatului Bucureşti 9 care are loc în Varşovia.

Curtea Constituțională a publicat motivarea deciziei care stabilit că există un conflict constituțional între Ministerul Justiției și Președinție, prin care Klaus Iohannis este obligat să semneze decretul de revocare a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

  1. Treaba era si mai buna , mai completa ,mai plina de istorie interbelica , daca Dl.KWJ il lua cu el si pe Radu Duda.

  2. Leonid Brejnev a chemat toti pictorii din URSS si le-a comandat un tablou vare sa-l infatiseze pe Lenin in Polonia.
    Imediat au aparut obiectiuni, pictorii sustinand ca Lenin n-a fost niciodata in Polonia. Toti, in afara de unul, care
    s-a oferit sa picteze el tabloul. Brejnev a stabilit termenul – o luna. La data stabilita, s-a dezvelit tabloul.
    Pictura infatisa un barbat si o femeie, care faceau sex.
    – Cine e femeia?
    – E Nadejda Krupskaia, nevasta lui Lenin.
    – Si barbatul?
    – E Leon Trotski, adversarul politic al lui Lenin.
    – Si Lenin unde e?
    – Lenin e in Polonia!

  3. Leonid Brejnev a chemat toti pictorii din URSS si le-a comandat un tablou care sa-l infatiseze pe Lenin in Polonia.
    Imediat au aparut obiectiuni, pictorii sustinand ca Lenin n-a fost niciodata in Polonia. Toti, in afara de unul, care
    s-a oferit sa picteze el tabloul. Brejnev a stabilit termenul – o luna. La data stabilita, s-a dezvelit tabloul.
    Pictura infatisa un barbat si o femeie, care faceau sex.
    – Cine e femeia?
    – E Nadejda Krupskaia, nevasta lui Lenin.
    – Si barbatul?
    – E Leon Trotski, adversarul politic al lui Lenin.
    – Si Lenin unde e?
    – Lenin e in Polonia!

  4. Se mai lauda acest iohanis ca a cheltuit miliarde de euro pentru inarmare platind stapanilor lui acesti bani pe rachete depasite , in conditiile in care tara noastra este in saracie !!!

  5. Decizia CCR … este clar, o decizie POLITICA in favoarea politicienilor corupti, politicieni corupti care ii propun /numesc si sprijina pe membrii CCC. Romania si romanii, nu au nici un fel de valoare in acest aranjament. Cat timp politicienii ii propun si sprijina pe membrii CCR, aranjamentele musamalizarii marilor si graveoor infractiuni murdare „politico-financiare vor merge la „SIGUR” in Romania prin sprijinul „reciproc”. Asemanarea sau … dintre felul cum se conduce Romania si o dictatura este doar ca „dictatura actuala din Romania este bine msacata pentru ca romanii pot fi foarte usor de manipulat, extren de usor !.

  6. Decizia CCR … este clar, o decizie POLITICA in favoarea politicienilor corupti, politicieni corupti care ii propun /numesc si sprijina pe membrii CCC. Romania si romanii, nu au nici un fel de valoare in acest aranjament. Cat timp politicienii ii propun si sprijina pe membrii CCR, aranjamentele musamalizarii marilor si graveoor infractiuni murdare „politico-financiare vor merge la „SIGUR” in Romania prin sprijinul „reciproc”. Asemanarea sau … dintre felul cum se conduce Romania si o dictatura este doar ca „dictatura actuala din Romania este bine msacata pentru ca romanii pot fi foarte usor de manipulat, extren de usor !.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.