Surse: Iohannis renunță la candidatura de la NATO

Președintele Klaus Iohannis pare că a revenit cu picioarele pe pământ. Intrat  în cursa pentru funcția de secretar general al NATO, dar nereușind să obțină sprijinul țărilor aliate, președintele român va face anunțul așteptat de mulți. Se va retrage din cursă. Cel puțin așa susține Antena 3 CNN care citează surse politice.

 Anunțul lui Klaus Iohannis ar putea fi făcut înaintea summitului NATO care va avea loc la Washington în perioada 9-11 iulie. 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

21 de Comentarii

 1. Ursula i-a promis ca va fi Comisarul European pentru Apararea Haznalelor, da trebuie mai intai sa-si depuna candidatura, si exista pericolul sa fie singur si sa nu ii iasa

 2. Şi ce obține la schimb de la Licurici? Poate ne spune CNN dacă tot le ştiu ei pe toate…

 3. Tipul ăsta e inconștient, nu-și dă seama că e un bufon, face spectacol de comedie la fiecare apariție. Dacă ar svea condilieri sinceri, ar fi sfătuit să se retragă la conacul care i se pregătește și să înceapă să se folosească de milioanele adunate ( de unde, din ce?!) calatorind, cu toții am observat că ăsta e pasiunea lui. Mostenitori n-are, zgârcit e, nu va lăsa imensa avere ststului. Un (editat) și un popor naiv, fără simț politic

 4. Va primi postul de Comisar European pentru Apararea Haznalelor. Trebuie sa-se depună candidatura, si apoi chiar singur fiind, o poate pierde si pe aceasta.

 5. cineva l-a tras pe sfoara:nu american,poate turc,poate maghiar…un naiv…

 6. numai putin putea sa-l sperie in halul asta sa renunte la visul lui de mare comandant…europa a pierdut un lider de mare valoare…nato a primit o lovitura mortala…

 7. Ia plăcută suedeza conform datelor personale, am spus și repet: în datele personale, nu exista decât acasă la fusta parteneri așteptând confortul de toate felurile de la hoiturile din politica românească.

 8. Cică s-a eliberat un post de samsar de maşini la Autovit. Îl ajută şi treningul şi experiența de geambaş de BMW! Dacă îşi pune peste trening un lanț gros de aur şi pe deşte nişte ghiuluri, e ca angajat!

 9. ‘ Răutăcisme ‘, funcția presupune multe deplasări, și nu tocmai cu avioane de lux. După 10 de vacanță să te apuci de muncă, peste poate!

 10. daca nu ajunge la struguri, spune ca sunt acrii. Meri nana in pensie, ca ai avere pentru doua vieti sii tot o sa te injure nepotii la succesiune.

 11. Banii si functia n-au culoare. NATO, UE sau altele, jetul privat la scara, majordom, secretara, personal la dispozite 24 din 24, mausoleum. Sau piramida. S-a batut palma.

 12. @ENRON „Şi ce obține la schimb de la Licurici?”

  -s-au batut 2 mega-mafii:
  in NATO deciziile se iau cu unanimitate,
  mafia cu Klaunus papitzoi a shantajat,a amenintzat cu lipsa acordului DIN PARTEA ROMANIEI(!!!!)
  mafia aia a pierdut,nu a primit nimic in schimb,
  pe Klaunus il asteapta represalii dure.

  Romania e ca tramvaiu
  o ia cine vrea…..

 13. Cred ca asta e si motivul pentru care se tot discuta amanarea alegerilor prezidentiale. Bivolul nu si-a gasit inca refugiu si se tot roaga de straini sa-l protejeze. Dorinta lui e sa ramana la Sibiu, dar sa fie facut sefulet la un organism UE, sau NATO, unde sa nu faca nimic, dar sa nu se poata lega de el justitia. Si nici de duamna Carmen.

 14. Sinteti in pauza de masa dragilor de la cenzura acestui ziar sau aveti probleme tehnice incit nu se poate vedea de cititor daca opinia lor a fost trimisa sau nu ?

 15. @Kuie Mlaus! „Cred ca asta e si motivul pentru care se tot discuta amanarea alegerilor prezidentiale.”

  -nu,
  nu vor mai fi prezidentiale si parliamentare
  Guvernu Mondial are evro-parliamentari si primari LA LUCRU,
  „alesi democratic si universal”

  9 iunie e noul 911
  9 iunie de noul covid19

  (aia amesteca literele si cifrrele,khabbalah)

 16. Este Bine ! Sa Renuntze la Candidatura Nato ! Ca sa nu bage Romania in Război cu Vecinii !

 17. Renunta ca vulpea la strugirii ce atarna prea sus ….. Dar nu l-am ales noi? Asa ca … Pe Geoana tot noi o sa-l alegem, ca doar nu sta licuriciul langs fiecare in cabina de votare. Inca nu.

 18. Și când să pună mâna pe funcție… „Iaca pozna, c-am scăpat-o!” Pupăza, zbrr! pe-o dugheana și, după ce se mai odihnește puțin, își ia apoi drumul in zbor spre Humulești …

 19. S-a inchis peste tot subiectul secretizarii ilegale si abuzive a costurilor deplasarilor de lux ale lui klaus si al escalelor penale ca sa isi imbarcea soata. Asta e presa si societatea din Romania si Puterea mizeaza pe aceasta caracteristica refuzand sa comunice informatiile publice solicitate. Sa nu ne mai miram ca suntem ultimii si penultimii din UE la tot ce e de bine. Asa suntem ca popor.

 20. Singurul mod in cate AUR/Simion poate castiga alegerile ar fi sa promita ca il va ancheta pe Johannis in prima zi de mandat.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.