Ipoteza nucleară

Dacă generalul Coldea n-a picat în dizgrație cum știm noi, ci din alte pricini, care sunt deocamdată secret de stat? Dacă generalului i s-a reproșat de către un serviciu secret superinfluent că a pus umărul la facerea unui președinte în dulapul căruia cu schelete se află un oscior dintr-o afacere de neiertat din punctul de vedere al acelui serviciu: o potlogărie legată de averile unei organizații naziste din România?

Dacă Black Cube n-a venit, la începutul anului 2015, la București, ca să umble după caii verzi de pe pereții Codruței Kovesi, ci a venit să verifice niște informații cu privire la potlogăria aceea? Cea mai bună acoperire a băieților de la Black Cube, dacă erau descoperiți, ar fi fost să declare că o spionau pe șefa DNA, la comanda cuiva care plătea un milion de dolari pentru acțiunea aceasta, și anume o spionau informatic, căci chipurile, aici la noi legea n-ar pedepsi un astfel de spionaj. Așa de naivi erau băieții, că n-au putut afla că și la noi legea pedepsește hackereala!

Mult mai plauzibil ar fi să aflăm că băieții Cutiei Negre au venit din proprie inițiativă și în interes propriu. Tot ce ține de posteritatea fostelor organizații naziste ține de interesul lor prioritar.

Dacă cineva din România ar fi pus un milion de dolari într-o geantă, desigur că acela nu putea fi decât un mafiot român aflat în ghearele DNA-ului.
De ce ar lucra Black Cube pentru un mafiot? Numai că șeful Cutiei Negre a declarat procurorului DIICOT că acela nu era un mafiot, ci chiar președintele României (care ar fi avut niște îndoieli în privința înnoirii mandatului șefei DNA). Așa a declarat și a susținut că a verificat la cel mai înalt nivel identitatea presupusului comanditar.

Întoarceți totul în oglindă și veți avea ceva mult mai plauzibil: Black Cube verifica un oscior dintr-un schelet din dulapul fostului primar de Sibiu.

Ei, și? Să zicem că l-a găsit a fi mai mult decât un oscior și, de aceea, a fost sacrificat generalul care a pus umărul în campania prezidențială a fostului primar? Domnia sa n-a devenit vulnerabil: un risc de securitate națională?!

Singurul proces deschis unei entități de presă din România de urmașii lui Iohannis din FDGR (beneficiarii potlogăriei mai sus pomenite) are ca obiect chiar dezvăluirile despre potlogărie.

Dar ceea ce la noi poate avea chipul unei potlogării, pentru conștiința morală a băieților din Cutia Neagră are chipul unui legământ: și posteritatea organizațiilor naziste trebuie pedepsită exemplar.

Ipoteza mea nucleară este că președintele nostru actual va afla curând (dacă n-a aflat deja) că un al doilea mandat al său nu poate fi binecuvântat de mai marii acestei lumi. Sau… (și după aceste puncte de suspensie vine un preț!).

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 28
Ioan Buduca 1112 Articole
Author

24 de Comentarii

 1. Felicitari domnule Buduca. E clar ca e ceva putred la presedintele nostru. Prea joaca roluri in loc sa fie el insusi. Si prea e neverosimil, prea e, mereu, din alta piesa. Ipoteza pe care o propuneti poate fi o explicatie. Si se leaga cu interesul si onorurile exceptionale pe care liderii israelieni la acorda lui Liviu Dragnea si PSD. Astept cu interes continuarea!

  • Fereste-te de onoruri exceptionale , acestea vor fi platite cu inlesniri favorabile pentru onoranti .In lume nimic nu este gratis !

  • Felicitari pt. scenariu. Cum la teveu se spun numai minciuni, banalitati sau se ascunde adevarul, suntem OBLIGATI sa gandim si sa ne gasim adevarurile noastre, bazate, evident, pe cunostinte solide (care numai la teveu nu se gasesc…) pe care ni le luam cum putem/stim.

 2. la povestile domnului Buduca si ale domnului Nistorescu vin si eu cu o poveste:A fost odata ca niciodata o familie Adamescu, evrei pricopsiţi din Râmnicu Vâlcea care aveau un băiat descurcăreţ, care, la nici 30 de ani, aproviziona cu alimente cantina ICECHIM a coanei Leana!Baiatul a fost legendat de Closca de Aur si trimis sa se reunifice(sanchi) cu o ruda de conjunctura, exact si fix in Germania !Dupa Lovitura de Stat din 1989 toti puii de Closca de Aur s-au intors in Romania pe post de investitori,baiatul Dan Adamescu,acum general,familist cu sotie si copil, a luat, dintr-o suflare, Astra Asigurari si magazinul Unirea!Atat de bun era ca le-a falimentat,upa care a si murit de o boala grea !Astazi baiatul sau la London se lupta cu autoritatile romane sa nu fie extradat,via Daniel Dragomir,via Black Cube ,via Traian basescu si altii ,pe la care se mai scurg banii! Citez din Wiki:Dan Grigore Adamescu (n. 20 septembrie 1948, Râmnicu Vâlcea, România – d. 24 ianuarie 2017, București, România) a fost un controversat[1] om de afaceri român.[2] A deținut companiile Astra Asigurări, AXA Life Insurance, Unirea Shopping Center, Medien Holding (trustul care deține ziarul România Liberă) și FC Oțelul Galați.Tatăl său a fost procuror militar.:))))Cititi si povestea : Milionarul Dan Adamescu, uber-şeful şpăgilor din magistratură(Adevarul.ro)Acum fiul sau ímparte”spagile,Alexander Bogdan Adamescu!Ce parere ai domnule Buduca ,banii au miros?

  La banii lui, ar fi vreo problemă să-l scoată basma curată?

  • Pt. Sfantul Husband. Dle, chiar crezi ca e elegant sa numesti povesti analizele celor doi jurnalisti? Ba chiar sa
   fii masochist numindu-ti propriul comentariu o poveste? Pe de alta parte, adevarurile pe care le expui in legatura
   cu clanul securist basist Adamescu iti transforma povestea in analiza corecta! Pe cale de consecinta, toti trei ne
   expuneti realitati. Oare te-a deranjat implicarea Teutonului Anticonstitutional in afacerea cu nazisti urmariti de
   Mosad? Varianta nu e exclusa intrucat nicaieri in Europa nicio organizatie nu a avut nerusinarea sa solicite si sa
   primeasca un patrimoniu nazist realizat benevol prin donatii!!!!

  • Oi fi Virgil Guran, ca numai idi0tu’ ala o da una-doua pe pesede ori Dragnea, indiferent de tema ori subiect.

 3. Prinsă în circuitul conspiraţiilor soarta României sta de cel putin 2 decenii sub semnul întrebării . Românii au câştigat şi au pierdut deopotrivă de pe urma conspiraţiei internaţionale din 89 care dizolvat Tratatul de la Varsovia. RO trece original prin purgatoriul demokratiei globale gandita de Serviciile secrete. Cu lideri de duzina, fără un program protectiv national, fără demnitate. Avem insa din plin spectacol judiciar care de multe ori mascheaza dubioase afaceri geopolitice. Din ‘90 incoace romanii sunt la discretia dresorilor iniţiaţi în practicile si institutiile oculte ale guvernării, practici adaptate din arsenalul unor globale organizaţii secrete ce finanţeaza drumul către putere. Capitalismul & politica s-au transformat pt multe personaje obscure in izvor de profit oneros. În fiecare campanie electorală aspiranţii la fotoliile puterii sunt selectionati dintre cele mai toxice personaje politice . Romanii au avut de “ales” numai dintre “cozile de topor” pregatite in laborator. Este oribil sa constati cum numerosi membri ai elitei ce reprezintă actualmente Puterea laica/ religioasa mimează de 3 decenii servirea interesului naţional, chiar ignora acest interes, acela de a fi liberi,uniti şi prosperi într-o ţară independenta, cu drepturi de popor suveran asupra pamantului, dat de D-ZEU si aparat cu viata de generatiile precedente, numit azi România…

  • Codrut, vreau sa-mi spuneti mai clar cine controleaza Serviciile secrete care organizeaza purgatoriul pseudodemocratiei
   mondiale? Ce se vede la nivel global nu e democratie, tot asa cum in Romania nu exista nici democratie, nici capitalism!
   La fel de neclara e:Ce motiveaza serviciile mondiale sa globalizeze pergatoriul pseudodemocratic? In Romania Securitatea
   poarta raspunderea – va spun asta pentru a va ajuta…

  • Dupa cum un echilibru stabil se bazeaza pe trei puncte de sprijin, cam tot asa societatea umana sta pe trei stalpi: Londra – centrul financiar al lumii, cu rothschilzii lui, New-York – centrul afacerilor globale (orice afacere pe planeta are aprobarea lor) si Roma, centrul spiritual al lumii. Dar si intre cele trei centre e unul mai important. Serviciile secrete reunite sunt un instrument de persuasiune si ele domina lumea politica ori economica din oricare tara.

  • intrebarea nu este cine le controleaza pe ele serviciile si centrele de putere , ci cine ar trebui sa le controleaza. realitatea este ca pe mapamond nu mai exista contrainformatii ci doar ,,contrainteligenta,, lumea a devenit un sat fara caini. deci razboiul tuturor impotriva tuturor.de aceea toate variantele prezentate sunt adevarate.

  • Codrut, am luat nota de comentariul tau replica cu satisfactia celui care vede in mare parte asemanator! Pilonii echilibrului stabil sunt intradevar trei, dar acest fapt universal valabil nu are legatura cu pilonii dezechilibrului mondial enumerati. Bancile si bursele care organizeaza saracirea mondiala au sedii in mai multe capitale decat cele doua specificate si ele se afla in conlucrare cu bancile nationale. Conlucrarea o asigura serviciile secrete care in toate tarile lumii sunt conduse de „fosti” bolsevici. La fel ca si bancile, Rothschild fiind un exemplu semnificativ. Daca cu doua secole in urma aceasta banca de familie era „curata” ideologic, dupa cateva decenii a intrat sub control
   marxist prin casatorii morganatice si asasinate. Lenin si Stalin au mondializat fenomenul si au pus bazele sistemului
   bancar elvetian tip „Oaza” unde s-au dirijat majoritatea miliardelor „afaceristilor rosii”,ale mafiilor si ale tuturor
   afaceristilor care doreau sa ocoleasca FISCUL din tarile lor.Dobanzile bancilor elvetiene erau dirijate in mare parte,
   fara cunostinta autoritatilor, spre alimentarea MISCARII BOLSEVICE SI FINANTAREA INDUSTRIILOR DE RAZBOI!!! Perioade
   intregi politica tarii a fost controlata de BOLSEVICI SUB ACOPERIRE DE SOCIAL_DEMOCRATI!!!Acestia au dirijat tot acolo si cote mari din bugetele anuale! Ii asigur pe securistii de „dreapta” ca nu trebuie sa jubileze, actualmente la noi
   „dreapta” de toate „nuantele” a luat locul( de stalinisti!) social-democratilor de acum un secol din intreaga lume ca
   subordonare/finantare…

 4. liviu dragnea, devine evident, e omul sistemului. toata fanfara sistemului impotriva lui are grija sa nu i se intample nimic concret, decat multa gargara care de fapt il face mai popular in tabara lui. toata fanfara dragnista impotriva sistemului e ca un scheunat de pisic mic, are grija sa nu se faca nimic grav impotriva sistemului.

  • Pt. ochelarul”. Nu-mi este prea clar ce fel de „OCHELARI”( te puteai eventual numi „ochelaristul”!) porti. Nu este
   exclus sa fie de…armasar! Aceasta ipoteza mi-am exprimat-o inca din 2015 cand a permis predarea puterii executive
   si i-am adaugat tolerarea tehnozaurilor ciocolos-isti in 2016 si a sefei anticonstitutionale a DNA inca din 2013!
   Lui Dragnea i s-a inscenat un dosar politic incheiat printr-o condamnare care i-a interzis preluarea functiei de
   Premier. Deci, gresesti grav, iar statul securist paralel, pe care-l numesti pudic „sistem” din motive ideologice,
   a primit prin Program si mai ales prin propunerea de revocare a Infractoarei Anticonstitutionale O LOVITURA MORTALA!
   Se vede cu… „ochelarul” in ce dementa/turbare au intrat slugile tradatoare de tara ale STATULUI SECURIST PARALEL!!!

 5. Voturile romanilor pentru PSD sunt AUTOAPARARE ! PSD-ul totdeauna a avut majoritate…i s-a furat mai mult sau mai putin dar de fapt mereu a fost de fapt majoritar, inclusiv in perioada CDR-ului. Lumea nu-i voteaza pentru ca -s destepti, mai breji, mai curati.. NU ! Sunt votati pentru autoaparare. Autoaparare instinctiva fata de alde madamele Pralong si Guseth cu Soros al lor, Basescu, Liicevici, Maior cu CIA a lor, Iohanis cu PPE-ul lui cel ipocrit si hulpav…etc…toti acesti alogeni care s-au coalizat pentru a da putin sau nimic dar sa ne ia mult daca nu tot ! Si mai ales sa ne ia romanismul, natiunea. Nici la alegerile trecute Iohanis nu a iesit presedinte de la urne ci din manareli, furaciuni. Nu va iesi presedinte nici acum…din acelasi motiv : instinctul de autoaparare.

 6. Nea Ioane, ma omori! Chiar nu facusem legatura! Dar acum este varianta cea mai probbila! De aceea tine Klaun Kaizer Kiolhanis mortis sa ramana Lulutza ungurizat la DNA?

 7. Poate sa fie si ce spune, codoseste, domnul Ioan Buduca, doar nu intamplator romanul ala cetatean german care traiste prin Elvetia, Radu Golban parca il cheama, baga asa periodic oarece articole care il cam sifoneaza pe sotul doamnei Carmen ! Cred totusi ca evreii stiau de tarasenia asta din Sibiu in care fostu’ Primar actualmente om in Dealul Cotrocenilor este parte deoarce ei si serviciile lor secrete sunt niste curiosi legat de germani, mai ales cand natia asta in razboiul 2 mondial condusi fiind de criminalul mondial Adolf Hitler cu haita lui de secelerati tot la fel de criminali, au adus atatea daune si jale in principal evreiilor dar nu numai lor ! Sa vedem zice chiorul, sa auzim zice surdul !

 8. Poate sa fie si ce spune, codoseste, domnul Ioan Buduca, doar nu intamplator romanul ala cetatean german care traiste prin Elvetia, Radu Golban parca il cheama, baga asa periodic oarece articole care il cam sifoneaza pe sotul doamnei Carmen ! Cred totusi ca evreii stiau de tarasenia asta din Sibiu in care fostu’ Primar actualmente om in Dealul Cotrocenilor este parte deoarce ei si serviciile lor secrete sunt niste curiosi legat de germani, mai ales cand natia asta in razboiul 2 mondial condusi fiind de criminalul mondial Adolf Hitler cu haita lui de secelerati tot la fel de criminali, au adus atatea daune si jale in principal evreiilor dar nu numai lor ! Sa vedem zice chiorul, sa auzim zice surdul … !

 9. Romania, tara in care fiecare face ce vrea… si nu de azi, de ieri… Astazi suntem un poligon de incercare, un laborator in marime naturala pt experimentarea de politici neoliberale, anti natiune…in interesul cupolei bancaro-financiare internationale… iar kwi este un pion extrem de folositor in acest joc… suntem colonia perfecta…

  • Pt.Dragos. Bine ar fi sa va inselati, dar nu prea … ! Sanatate maxima !

 10. Gargara,nea Buduca,dar cum alt fel?!Cruta-te de eforturi de imaginatie, ca apar si povestile lui Maior,6 ore de dezvaluiri,ai ce scrie!Manta nu se mai ridica din pat de frica,Dragnea umbla de nebun,ce sa mai vorbim,cănitul sa trăiască!
  Ii manca in tuhas sa il invite, dupa dezvaluirile lui Dragomir !Noroc ca erau si papagalii din opozitie in sala,sa rădem cu Stan Manta si Bran Dragnea!

 11. Cred ca articolul este plin de adevar . Cum se face ca : – In timp ce luluta tine cu dintii (incalcari , decapari , paradeli (dovedite ninciuni cit incape si tot ce decurge din astea ) de scaun stimabilul Coldea a fost maturat imediat si fara mare tam-tam , iar totul legat de demisie este la secret . -Maior , seful lui este decapat si el si trimis ambasador .SRI. ul oficial rupe contractele semnate cu dna-ul. – Jidanii spioni sint liberi , dovada ca ceea ce ni s-a aruncat noua despre caz este doar praf in ochii turmei de tolomaci . _ Faptul ca presa , majoritatea angajata , a pastrat o liniste suspecta despre `demisia de onoare` a individului . Toate se leaga intr-e ele si da de banuit ca adevarul ar fi altul , iar subteranele cazului complexe si nu pentru ochii plebei . Necunoscute sint caile serviciilor mai ales CIA!
  .

 12. @ Charlie
  Crede-ma,Londra si New York or fi centre mondiale financiare si de putere,dar asa cum New York si toata SUA se supun Londrei,adica City-ului,deoarece apartin Companiei Virginia,care apartine de vreo 150 de ani nu coroanei britanice ci fam. Rotschild si a altor evrei(Rokefeller,Morgan,Schiff,Warburg,Montefiore,Wolfowitz,Goldman,Astor,s.a.),si Londra si New York se supun Vaticanului care controleaza totul in lumea asta.Vaticanul insemna iezuitii,adica asa-zisa Societate a lui Iisus si acestia au cel mai puternic,odios si crud serviciu secret din lume,functioneaza din anul 1534 fara intrerupere.Acum intelegi cui i se subordoneaza,pentru cine lucreaza si planul cui il urmeaza toate serviciile secrete din lume? Mossadul insasi este o creatie iezuita,la fel FSB/KGB/NKVD/OHRANA,CIA,MI5,la fel toate serviciile secrete indiferent de zona,religie,forta militara si economica.Iezuitii sunt cei care au creat Illuminati in 1774,dar si Cavalerii Templieri,Ordinul Asasinilor(islamic),toate ordinele francmasonice ,deci vezi cine este in spatele Noii Ordini Mondiale?.Nu uita:Toate revolutiile au fost orchestrate de francmasoni,indiferent de zona globului.La fel si razboaiele ultimilor 400 de ani.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.