Jada Pinkett Smith despre „palma sfântă“

La aproape doi ani de la incidentul de la premiile Oscar, Jada Pinkett Smith explică că palma pe care Will Smith i-a dat-o comediantului Chris Rock le-a salvat căsnicia.

„A fost nevoie de acea palmă ca să mă facă să înțeleg că nu-l voi părăsi niciodată”, a spus actrița într-un nou interviu.

Într-un interviu acordat Daily Mail, actrița și gazda de talk show, câștigătoare a unui Emmy Daytime, a vorbit despre modul în care incidentul din timpul premiilor Oscar din 2022 a ajutat-o ​​să realizeze că vor fi mereu împreună. „După toți acei ani în care am încercat să-mi dau seama dacă aveam de gând să-l părăsesc pe Will, a fost nevoie de acea palmă ca să mă facă să realizez că nu-l voi părăsi niciodată ”, a spus Pinkett Smith pentru Daily Mail. „Cine știe unde ar fi relația noastră dacă asta nu s-ar fi întâmplat.”

În octombrie, în timpul unei emisiuni speciale la NBC, actrița în vârstă de 52 de ani a dezvăluit că ea și Will Smith – care s-a căsătorit în 1997 – s-au despărțit în urmă cu șapte ani, după ce cuplul „s-a epuizat încercând” să-și păstreze căsnicia împreună. Jada Pinkett Smith i-a spus lui Hoda Kotb de la NBC News că nu a fost un divorț „pe hârtie”, dar cu siguranță a fost un divorț în mintea lor. Deși cuplul a continuat să se prezinte în public drept un cuplu unit.

Lucrurile s-au schimbat pentru cuplu după ce starul I Am Legend , în vârstă de 55 de ani, a decis să-l plesnească pe Rock după ce comediantul a făcut o glumă despre chelia Jadei Pinkett Smith.

Jada Pinkett Smith: „Eu o numesc palma sfântă”

„Acum o numesc palma sfântă pentru că au venit atât de multe lucruri pozitive după aceea”, a declarat soția lui Will Smith pentru Daily Mail . „Aproape că am fost la un pas să nu particip la premiile Oscar în acel an, dar mă bucur că am participat.”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. Dap, palma aia i-a adus un șomaj pe perioadă nedeterminată lui wili.In plus, v-ați făcut de râsul planetei.

  2. „starul I Am Legend ”
    -filmu ala cu virusu care i-a decapat pa toti….ce isi mai bat satanele joc de voi!

  3. Nu dojaba zâceau bătrânii ca muierea trăbă batut’ ca pi fasoli că știe ia di ce…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.