Jaf spectaculos înainte de miezul nopţii. Nevăzuți până să vină poliția

Un a avut loc în cursul nopţii într-un magazin al brandului italian de bijuterii Bulgari din Roma, o bandă de spărgători fugind cu bunuri în valoare de peste 500.000 de euro, informează DPA.

Infractorii au pătruns în magazinul brandului de lux printr-o gaură în podea care făcea legătura cu o casă vecină, au arătat duminică investigaţii iniţiale ale poliţiei.

Deşi sistemul de alarmă a sunat cu puţin timp înainte de miezul nopţii, hoţii au reuşit să dispară înainte de sosirea primilor poliţişti.

Magazinul se află pe Via Condotti, una dintre străzile comerciale cu magazine ale brandurilor de lux din capitala italiană, în imediata vecinătate a Treptelor Spaniole. În podeaua acestuia a fost descoperită o gaură care făcea legătura între magazin şi subsolul unei clădiri vecine.

Anchetatorii speră să obţină informaţii de la camerele de supraveghere. Poliţia a estimat iniţial valoarea bunurilor furate la 500.000 de euro, însă aceasta ar putea fi semnificativ mai mare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. Sincer, cum naiba sa audă cetățenii momentul spargerii daca tramvaiele scârțâie și huruie pe șine nonstop? In plus, multe intrări sau ieșiri din subteran sunt baricadate cu plasa de sarma groasa sa nu poată fi ruptă. Cică e infracționalitate crescuta, poate că sunt cei care te agata pe strada, la metrou, în stațiile de tramvai și bus dar poliția de orice culoare a pielii e peste tot.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.