John Travolta si Olivia Newton-John, din nou împreună

John Travolta si Olivia Newton-John, reuniune după 40 de ani

Cele două staruri s-au reunit cu ocazia aniversării a 40 de ani de la ecranizarea filmului „Grease”. Cei doi au celebrat musicalul realizat în anul 1978, producţie ce le-a dus faima în toată lumea.

Perechea de pe marile ecrane, pe atunci adolescenţi, i-au delectat pe cei prezenţi cu mişcări de dans şi fotografii, la evenimentul proiecţiei „Grease”, organizat de Academia americană de Film din Beverly Hills.

„Faptul că se onoreaze acest film şi că a însemnat atât de mult pentru istoria filmului nu se poate compara cu nimic altceva”, a spus Travolta, acum în vârstă de 64 de ani. „Cred că este într-adevăr un moment prestigios”, a declarat , la randul ei, Olivia Newton-John, 69 de ani.

În musicalul „Grease”, actriţa a jucat rolul fetei cuminţi, Sandy, în timp ce Travolta a primit rolul lui Danny, băiatul cel rău.

Filmul a fost o adaptare a unui musical de pe Broadway, iar coloana sonoară s-a transformat în hituri precum  „Summer Nights” sau „Hopelessly Devoted to You”, potrivit the star online.

La eveniment au mai participat colegi de distribuţie din vechea gaşcă şi regizorul Randal Kleiser.

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.