Ramzan Kadîrov pe moarte. Reacţia lui

Liderul cecen Ramzan Kadîrov a publicat un video în care arată cum se antrenează într-o sală de fitness, după zvonurile că ar fi grav bolnav.

Novaia Gazeta Europe, publicaţie independentă rusă, a scris că Ramzan Kadîrov a fost diagnosticat cu necroză pancreatică în 2019 şi că sănătatea sa se deteriorează rapid, ceea ar fi determinat Kremlinul să-i caute un succesor, pentru a menţine stabilitatea în Cecenia.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

21 de Comentarii

 1. De la metilic se trage moartea la toti „rusii”. Si la cei care vor sa iasa nu pe usa ci pe fereastra (defenestrare). Alcoolul e greu, cobori mai repede decat cu liftul de la etajul 23 din Miami !

 2. Cecenii nu folosesc alcool pe ter. lor. Ei mai bine pleacă undeva unde nu-i știe nimeni.
  Nimic interesant în această știre. Sunt caucazieni cu a lor ciudățenii..
  Ce să zicem despre aiurea la lui Biden care daunazi,amintinduși de unchiul sau, a umilit un popor întreg povestind că canibalii din Guineea l-au mâncat în timpul ww2.!!!??
  SUA are probleme nu Cecenia..

 3. Bine ca e sanatos am crezut ca are rau de înaltime ca Prigojin, sfintul Putin la care te inchini te-a vindecat don.Poti sa manci din nou slana si pateu de fainoseag.

 4. Și Biden poate să facă același lucru cu lopata la propria groapă. După ce termină de vorbit cu Gingis Han și-și mai amintește de canibalii care îi mâncau sandvișul, bagă și o tură la sala de forță majoră.
  Decât mort precum Biden, mai bine mort precum Kadârov.

 5. deja sunt cinci ani si voi vorbiti de deteliorare rapida. La servici era o tanara de 27 de ani…in trei saptamani n-a mai fost desi a incercat la Budapesta…aceea este deteliorare rapida…daca avea ceva probleme era dus. Mai ales ca-i la moda AVC sau infarct…

 6. Novaia Gazeta Europe, publicaţie INDEPENDENTĂ RUSĂ !
  Foarte credibilă, măR😜g…
  ●(RumburKK- Cititoru de Clasici Ruși pe nemâncate, nerăsuflate, nedormite.
  NOPȚI ÎN ȘIR ! -RumburKK)●

 7. novaja gazeta europe e un ziar evr.. din letonia. ei tot timpu foosesc nume si denumiri false ca sa ascunda adevarul

 8. Moartea îl va căuta și pe el,nu acum.Daca Putler va sfârșii cu o țepușă pe măsură,ce va intra prin dos cu multa durere și fără plăcere,lui Kadarov îi va intra una mai mică în dos,cu plăcere întâi și cu durere apoi,…ce mai ,spectacol care nu costă.Stie cineva cum se numește obiectul de la care i s-a tras moartea dictatorului Gadaffi?

 9. Moartea îl va căuta și pe el,dar nu acum.Daca Putler va sfârșii cu o țepușă pe măsură,ce va intra prin dos cu multa durere și fără plăcere,lui Kadarov îi va intra una mai mică în dos,cu plăcere întâi și cu durere apoi,…ce mai ,spectacol care nu costă.Stie cineva cum se numește obiectul de la care i s-a tras moartea dictatorului Gadaffi?

 10. @piticul cracanat- 20:08- Papagalule,crezi si tu ca CIA este cam Putin excesiv de nervoasa? De ceva timp fantezia americano-onanista se rezuma sa inventarieze si sa inventeze boli incurabile pentru dusmanii ei ireductibili. Astfel, numai in rezbelul din Kraina, Putin a fost si el diagnosticat cu pancreatita fatala, cu Parkinson si cu Alzheimer , dar si multe alte boli mortale precum cancer limfatic, cancer pulmonar interstitial multiplu , inclusiv cancer ovarian, in diverse faze de evolutie , etc. CIA sau MIMI56 a declarat pe Serghei Soigu ca si irecuperabil in curs de imbalsamare, generalul Gherasimov ,seful MSM al Armatei Ruse, a fost declarat mort (!) in doua randuri , apoi scuze mincinoase ca mai este unu gheneral cu numele asta si ala de fapt a fost pulverizat , dar si ala era tot seful MSM al Armatei ruse…. penibili drogatii astia americani ca si sugacii lor de pixuri de pe Dambovitza, dar si cei de prin Hardeal ,manacatz-as!!!

 11. Hahaha, acum nu mai crapă Putin, crapă Kadîrov! Novaia Gazeta Europe nu este o publicaţie independentă rusă. E o fiţuică toxică.

 12. Novaia Gazeta Europe probabil ca „transmite” din vreo pivnita din Londra … pivnita localizata de catre rusi cu o precizie de juma’ de metru …

 13. Nutzy, numai la prostii te gindesti ! Bine, țepușă, da’ ce diametru ? Ca alea pe care le visezi noapte de noapte, negre si mari, ca te penetreaza atunci cind mergi la posta ?

 14. baciu din Ardeal. Nu vrei sa trăiești cumva în Cecenia? Ce tărâțe aveți în cap. Acceptați orice mizerie doar sa fiți și voi luați în seama. Pleava societății sunteți,cozi de topor . Nerealizati în viața.

 15. @Năvrăpăscu „Cecenii nu folosesc alcool pe ter. lor. ”
  -pt. ca sint musulmani….in general spirtoasele sint moarte curata,
  aviz amatorilor.

 16. N. 5.10.1976, 48 ani inca neîmpliniți. Probleme grave are începând de copil minor, de când bătăile si violenta de orice tip, sărăcia și alcoolul, golaneala din copilărie, pare că părinții au contribuit din plin la distrugerea acestui individ pe parcursul creșterii și educării, educație, adică școală, inexistentă pentru acest golan infractor de temut pentru multi. Are 48 ani, mai are 2-3 ani de viață grea, oribila, incepe sa își revină, problema e că dacă scapă cu zile, ceea ce e greu de crezut, va ajunge la peste 80 ani, foarte greu pentru că e purtător de karma negativă cu violenta in exces și infractionalitate plus teroare. Aceste specimene nu rezista toata viața în teroare și violenta.
  1007760

 17. @parere…
  Si karma lui Zelenski cum este? Poate nu mai apuca sfarsitul anului. Da-ne vestea asta buna, bazata pe numere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.