Kovesi și mîrțoaga cu două capete

Într-un podcast difuzat pe 31 martie pe Youtube, preotul-regizor Ciprian Mega, autorul filmului 21 de rubini”, afirmă că alianța PSD-PNL o pregătește pe Laura Kovesi pentru președinția României, după ce ar fi avut intenția să o testeze întîi cap de listă la europarlamentare. Dar, spune el, și-au dat seama ulterior că nu e bine să scoată atît de devreme din joben candidatul-surpriză. Mega mai profețește că Laura Kovesi va fi președinte, iar Ciucă și Ciolacu vor fi aliniați în fața ei ca ”porcul de Ignat, fleșcăiți de sudoarea morții”.

”PSD și PNL, în formula aceasta de partid unic, au anunțat inițial că lista de la europarlamentare va fi deschisă de o femeie care spuneau ei, să nu fi făcut parte din niciun partid politic”, a spus preotul-regizor în podcastul intitulat ”7 duminici cu părintele Ciprian Mega”.

Adică pun în practică ceea ce într-un fel sau altul știam sau auzisem din anii trecuți. Femeie, independentă.. cum calculele au dat greșit, au înțeles dumnealor că nu este bine să scoată acum din joben candidatul-surpriză și au pronunțat alt nume, al unei doamne absolut necunoscută în spațiul public (Ramona Chiriac n.n.). Aceea s-a și retras imediat.
Dar doamna procuror rămîne, desigur, prezidențiabilă.

Adică, se reia tema aceasta a justiției, setea nu după dreptate, ci după răzbunare, amplificarea luptei de clasă, dar distribuită neuniform. Spun ei să nu fi făcut parte din niciun partid politic.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 8

20 de Comentarii

 1. Deci, preotul/regizor Ciprian va concura cu noul sau film : „MEGA FEMEIA INDEPENDENTA” la premiul Oscar, cu mari sanse sa castige ( dupa cum se dau OSCARE-LE, NOBELE-LE SI MAI ALES EUROVIZIOANE-LE, mai nou).
  PS : Fasssssss !

 2. tantica asta ar fi trebuit probabil sa fie in puscarie azi pentru participarea la grup infractional organizat, tradare, criaa impreuna cu alde coldea, macovei, basescu, kovesi, tariceanu etc.

  dar cum este o merituoasa scula a sistemului este cutionata pentru timpeniile pe care le executa fara niciun fel de regret… grupul careia ii apartine si i-a cumparat pe toti cei mentionati mai sus in viu ca pe porci, se joaca cu ei in funtie de interese. stati linistit ca stocul de proci este refacut si gata de actiune…

 3. Americanii s-au retras din Afganistan ca sa ajute Ucraina. Romania le-a pus totul la dispoziție inclusiv înlocuirea drapelului național la Cluj cu cel ucrainean. Acum Johannis a primit șah mat de la Bideu sa predea și izmenele rupte-n cur. Asta cu Luluta prezident este clocită in laboratoarele de afara! Oricum Tutea a murit pentru un popor de idioți!

 4. N-am avut până azi președinte cu față de om tălâmb. Ar trebui să încercăm unul. E bună alegerea.

 5. Are o meclă din cântecele lui Magureanu. Ala cu ce frumoasa și deșteaptă ești…

 6. Popii astia care folosesc cuvantul ‘crestini’ in loc de ‘ortodocsi’ nu prezinta mare incredere.Mai ales ca au studiile inalte de religie finalizate pe la scolile apusene. De ce nu doctorate prin Grecia ortodoxa de exemplu? Nu se poate ca dupa acele studii in scolile papistase pe burse platite cine stie de cine sa gandesti total ca un Cleopa sau chiar ucenicul acestuia, Pimen Atonitul. Dar exista o moda (oare?), mai toata inalta popime de la varful BOR-ului este ‘specializata’ in vest acum deplorabil si depravat.

 7. Daca Kovesi si-ar depune candidatura, imbecilimea mioritica majoritara ar vota-o cu 80%.
  Coldutza indeplineste la maxim toate conditiile ptr a deveni prima in stat: nulitate, escroaca, sadica, lepra, legaturi cu SRI, relatii la UE……[Rumburak]

 8. Preotul-regizor Ciprian Mega, autorul filmului ”21 de rabini”mananca rahat,ca orice parerolog amator din armata BOR, care incearca sa-si faca loc in media

 9. este teama de Codruta si daca doarme.
  Nu mai vad pe nimeni sa revina in tara, ca au plecat scarbiti.
  Cine sa vina si ce sa va ia mai izmene pe gard, gaura de 200 miliarde?
  Tot mai bine cu ciulacii, asa-i? Mai votati-ii o data, ca va plac al naiba!

 10. Nu-i aprecia pe romani ca fiind pe mintea ta. Tot cu trotineta te dai?

 11. Fără îndoială…ești un mare neica nimeni din fundul curții.

 12. megalomanii credintei Ce zici ma? Ortodoxia ce? Cleopa.. Trezește-te ba la realitate și nu mai bate câmpii. Te ia mama la 5 G .

 13. Preotul-regizor Ciprian Mega suferă de plagiat Pustu. Parcă era destul unu!

 14. Părinte, nu-i prea ortodox să deschizi cartea și să citești viitorul. Eu înțeleg că matale vrei să-ți promovezi filmul, e normal cum normal e și să vrei sa intri în politică , dar alege și sfinția ta altă zi, bre. Duminica popii au altă treabă.

 15. Nu cred în speculațiile despre Kovesi, mai ales acum, când ea este în răngi cu Ursula pentru că serviciul pe care îl conduce a rămas fără acces la computerele UE. Kovesi a anunțat-o pe Ursula că dacă nu este restabilit accesul IT, dă Comisia in judecată. Dacă s-a stricat relația cu cei din Comisie, cum credeți că ar putea candida la președinția României,stat al UE ?

 16. Slava spune:
  14 MAI 2024 LA 7:39
  NU Idioti, era Beat si Decrepit atunci cand a vomat Mizeria Asta.
  IDIOT-izati! CU PLan, Metida, Bani Grei, TIMP de 34 de Ani si Opt Luni iar inainte de Comunisti SI mai SI Este o Diferenta ESENTIALA …
  NU va mai repeziti sa luati in CIOC oriCE Margica falsa, ca arat BINE sau a purtat-o f’un FOST Destept, apoi Batran si DeCrepit , Saracuu’ din Bataile InCasate

 17. Avem în România un popa regizor fals sau nu, in loc să se ocupe cu ce prevede meseria, face regizorat! Așa DA popă cu iz de manipulare crasă la vedere. Poate că o vrea el că președinte în România, cetățenii vor, poate, altceva in loc de haos și scandaluri!

 18. Unii scriu numai aberatii. Kovesi nu va candida niciodata pt o functie politica in Ro. A spus asta clar. Va ramane sa lucreze in UE, pe alte functii.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.