(VIDEO)L-au alergat o oră. I-a ”fentat” printre mașini, acum e stabil

Un struț care a scăpat dintr-o grădină zoologică din orașul sud-coreean Seongnam a fost capturat, au anunțat marți autoritățile locale.

El a  reuşit nu mai puțin de o oră să evite autovehiculele în traficul intens al oraşului, luându-i prin surprindere pe  şoferi, transmite Reuters.

El a fost prins la aproximativ 2,6 kilometri de grădina zoologică. Tadori a ajuns pe rețelele sociale

Martorii au postat pe reţelele sociale imagini şi videoclipuri cu struţul mascul, pe nume Tadori, care a scăpat de la grădina zoologică „Bug City” şi a ajuns în mijlocul traficului, după cum a declarat un poliţist local.

Poliția și un departament local de pompieri au capturat pasărea folosind o plasă într-o parcare la aproximativ 2,6 kilometri (1,62 mile) de grădina zoologică, situată la o jumătate de oră la sud de Seul.

În vârstă de patru, struțul este teafăr  și a revenit la grădina zoologică, a declarat proprietarul grădinii zoologice Choi Yun-joo pentru Reuters.

„Singurul prieten al lui, un struţ femelă pe nume Tasooni, a murit în urmă cu aproximativ o lună. Presupun că i-a fost greu lui Tadori”, a spus Choi.

În vârstă de patru, struțul este teafăr  și a revenit la grădina zoologică, a declarat proprietarul grădinii zoologice Choi Yun-joo pentru Reuters.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

 1. Saracu’, el incerca sa-si bage capu’ in nisip, da’ cum prin preajma era doar asfalt …

 2. Doamna LV ce inseamna ” in virsta de patru” ? Zile , saptamini ,luni , ani , decenii ????

 3. ROMEO si Julietta, Varianta STRUTZesque …
  Cand va spui IO sa NU glumiti cu FXXXXXEA!
  CAND NU mai ai CE … … 😊😊😊 deZbate (ZILNIC …) se aiureste TchirriBomFlexeruu’ si iti pui Unghia in Gatlej … … 😊😊😊
  O tai de NeBun pe Strazi, in Alergare Bezmetica, sperand CE?
  Io spun ca daca ii gasesc f’o Julietta Strutza JUNA, capabila de OOOA, ii trece si o uita pe Prima Julietta ….

 4. UITE, Acuu’ mi cazu Fisa!
  Pe CINE recunoscui IO prin Telepatie si Alde alte ParaNormale,

  ca altFEL NU pot a avea Texte cu Ala, Marele sCURs din Cauza ca NE spurca mereu, cu Minciuni sCURse ca Ciulamaua pe Genunchi, ca ii cade din Gura … … 😊
  AAAAti ghiiiiciiiit!
  Desi, v-am suflat direct, ca la un Examen de BAC sau de OriCE, unde ai platit Examinatorul 😊😊😊

  ALA din Poza de DEMO, cu CAP de Strutz ZAPACIT si prins cu Plasa,
  ca pe un CAINE Bagabont, fugit de la Adapost pentru FURT de Mancare de la Ale POTAI, InFometate …
  INCA era Nostalgic dupa COAOOOle lui ORIGINALE, zdrobite de Iapa Cabbalinella, cu Lovituri PRECISE de Copite
  CAND ,
  catarat pe Scara de Zugrav, incerca sa o imPenetreze prin SurPrindere, desi NU avea NICIO Sansa REALA, data fiind DOTAREA lui inSuficienta dimensional SI pentru o Femeie, da’mite penru o Iapa, care are alte Dimensii de ACCEPTANTA, pentru ArgumentA de Armasar, Barbat’suu’ …😊😊😊
  Si UNuu’ ca ASTA Strutzuu’ ZAPACIT si emasculat, SE DA “Mare Urs” si ne spurca murdar AICI lasat in Voia lui de NeBun Rasist, Sovin, Fascist care SE crede a fi Ein UeberMensch, dintr-o Natie AutoDecretata de UeberMenschen, INFECTATI perpetuu de ALIENuu’ intromisionat in FisteCARE UNGUR ca s-a LASAT sa fie imPenetrat de ALIEN …
  Mai sunt f-o DOI, Trei ca ASTA’ AXON, QWE, IQ100, etc.
  Prinz IO Ocaziunile sa ii barbieresc si pe acestia, preCUM Baronuu’ MuenchHausen pe un Biet IEPURILA in Alergare, in paralel cu Urechila … 😊😊😊
  IO II si vopsesc in TriColorul ROMANesc pe Meckle, TOT, To’arashi din Alergare paralela …😊😊😊

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.