Lacrimi pentru Paul. Era fiul unui apropiat al lui Hagi

Tragedie în voleiul românesc. Clubul CSM Constanţa a anunţat, duminică, decesul fostului său jucător Paul Cămui, care a antrenat la minivolei în ultimii ani. Jucătorul cu care CSM Constanţa promova în Divizia A, în 2021, avea doar 27 de ani.

”Lumea voleiului şi a celor de la CSM Constanţa este mai săracă de astăzi! Am rămas fără Paul Cămui, jucător şi apoi antrenor la clubul nostru, de care ne leagă cele mai frumoase amintiri cu care am început drumul numit CSM Constanţa în sportul de performanţă. Paul a făcut parte din echipa Constanţei care a promovat în Divizia A1 masculin ca mai apoi să evolueze pentru noi la primul sezon în Divizia A1. Dragostea sa pentru volei nu se termina la fluierul arbitrului, el alegând calea antrenoratului, la CSM Constanţa, unde avea sub îndrumare primii paşi ai viitorilor campioni ai Constanţei, la mini volei. Suntem alături de toţi cei care îi vor simţi pierderea, lipsa sa, zâmbetul său şi preluările de pe terenul de volei. Ne vei lipsi, Paul! Condoleanţe familiei!”, este mesajul CSM Constanţa.

Paul Cămui a făcut parte şi din lotul României la Universiada din 2017. A mai jucat, între alte echipe, la CSM Bucureşti şi Universitatea Cluj.

Paul Cămui era fiul lui Cristian Cămui, director tehnic în cadrul Academiei Gheorghe Hagi. Academia Gheorghe Hagi, acolo unde Cristian Cămui este director tehnic, a transmis un mesaj de condoleanțe: „Academia Gheorghe Hagi și Farul Constanța sunt alături de directorul tehnic Cristian Cămui la trecerea în neființă a fiului său, Paul, plecat dintre noi la o vârstă foarte fragedă.

Dumnezeu să ofere multă putere familiei în aceste momente foarte dificile.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!“. Paul era singurul copil al al familiei Cămui.

 

Tragedie în voleiul românesc: Paul Cămui, jucător şi apoi antrenor al CSM Constanţa a decedat la doar 27 de ani
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

5 Comentarii

  1. a avut incredere in stiintza
    si in apropiata lui machidoanca Halep,aia cu injectarea?

    (sau a fost un banal accident de mashina,
    care sint circumstantzele?)

  2. Și asta ținea mâinile în buzunare pan la cot precum Ianis! Niste oportunisti hoți/smecheri! Machidonii au furat steaua armatei!

  3. Dacă era accident ,vuiau știrile cu explicații. Deci , subit sau de bătrânețe ? Sigur nu de la ce credeți…Nuuu , în nici un caz .PS : Gheorghiță, lasă schiul și vino și spune-ne cum e cu ,,sigur și eficient ” !

  4. Bă, pînă la ce rang dă rube_deniie cu Rejili Blaturilor Hadji trebuie să le suportăm noi a’ci durerili famigliale, rializărili Gheneraționale dă Tiniké(a), nunțili cu pampoare șî alte țopăituri dă țopîrlani, șî coloarea tenurilor lor dă Ballkani, acestor impostori? Hă? Anunțați p’în megaphoane în cartieru’ Galata dîn ‘Stambul, șî cu asta, BASTA!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.