Liceenii scapă astăzi de emoții și stres. Rezultatele la prima sesiune a examenului de bacalaureat vor fi afişate luni până la ora 12,00 în centrele de examen şi online.
În conformitate cu prevederile art. 5 şi ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor – GDPR), rezultatele sunt afişate prin anonimizarea numelui şi a prenumelui candidatului (coduri).
Contestaţiile pot fi depuse/transmise în aceeaşi zi, în intervalul orar 12,00 – 18,00, inclusiv prin mijloace electronice.
Candidaţii care contestă rezultatul iniţial al evaluării trebuie să completeze, să semneze şi să depună/transmită prin mijloace electronice şi o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere.
Afişarea rezultatelor finale este programată în data de 12 iulie (în centrele de examen şi online).
Pentru a promova examenul, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiţii (cumulat):
* susţinerea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale;
* susţinerea tuturor probelor scrise şi obţinerea notei 5 (cel puţin) la fiecare dintre acestea;
* obţinerea cel puţin a mediei 6 la probele scrise (media notelor obţinute la probele scrise).
Ma interesează enorm ce note a luat EROINA PRESEI ROMANE. Va reamintesc ca se numeste Iulia și nu mai știu cum , e…ha, ha,ha….sefa de promoție nu la Oxford sau Cambridge , ci mult mai sus…..la INEU și s a plâns ca scoala tomaneasca nu a invatat o altceva decat SA MINTA. SEFA,ITI TINEM PUMNII !!!
… eu îi felicit și pe cei care nu au luat bacul pentru că țara are nevoie și de parlamentari, primari, formatori de opinie, dive tv etc
Ha, ha! Emoții au dicăt aeia car’ o învățat ș’ au batăr o țâr di cunoaștere, da-s puțâni… Ăi’ mai mulț, fo’ 75 proțient, s-o pregătit dicăt pintru șparghiel, așe că despre ce emoții vorghim?…
Fiecare candidat la BAC s primit un COD . Cine nu știe codul nu vede nici notele .
Învățământul romanesc care ii invata pe copii doar minciuna q mai găsit o modalitate de a ascunde adevarul. Loazele obraznice și REZISTE pot lua liniștite note de non trecere. Ele sunt secrețiile în numele valorilor europene. Asa ca poți fi linistit revoluționar și reformist chiar dacă tu ai dat o in bara și ka mate și la romana