Lobonţ. ”Mă bucur foarte mult… Fotbalul e ciudat şi imprevizibil”

Antrenorul echipei de fotbal FC Rapid, Bogdan Lobonţ, a declarat, duminică seara, în conferinţa de presă de după meciul cu FCSB, câştigat cu 2-0, că se bucură foarte mult că formaţia sa încheie sezonul cu o victorie, singura din play-off de altfel.

„Fotbalul e ciudat şi imprevizibil… Voluntari ne-a luat 6 puncte şi a retrogradat, iar noi am luat 4 puncte campioanei în play-off, dar am terminat pe locul 6. Mă bucură însă foarte mult că am reuşit să încheiem sezonul cu o victorie şi că am avut o prestaţie cât de cât solidă. Cu toate că am ratat mult, chiar din poziţii favorabile. Băieţii au calităţi extraordinare, pot mult mai mult, îi cunosc foarte bine. Ştiu că ei pot să dea mult mai mult pentru tricoul Rapidului”, a menţionat el.

„Nu sunt trist, sunt obosit. Chiar sunt bucuros că am câştigat după o serie de 5 meciuri. Am început cu un egal cu FCSB, iar apoi am avut 4 înfrângeri. Dar am încheiat sezonul cu o victorie şi e un nou început pentru toată lumea. Mâine dimineaţă o luăm de la capăt, asta ne e meseria”, a adăugat antrenorul.

Întrebat dacă va continua la Rapid în altă funcţie ţinând cont că acţionarul majoritar al clubului, Dan Şucu, a anunţat că noul antrenor va fi nord-irlandezul Neil Lennon, Lobonţ a răspuns: „Răbdare, mâine sau poimâine se va anunţa”.

Rapid Bucureşti a învins-o FCSB cu scorul de 2-0 (2-0), duminică seara, pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a 10-a a play-off-ului Superligii de fotbal.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. Microbii lui dinamo si rapid au avut/au o singura boala cronica, satanica, de care o sa moara si definitiv ; Steaua /FCSB Bucuresti. Candva am fost atras si eu de anumiti forbalisti celebri ai Rapidului si ai lui Dinamo, dar niciodata nu am devenit un descreierat si un sifilitic cum sunt „microbii” acestor echipe. Sictir, sa va duceti draku, mizeriilor, cu „bucuriile” voastre satanice/bolnave. Si o sa va duceti ! Cat de curand, ca Dumnezeu nu doarme…?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.