Lovitură pentru liberali: O organizație PNL a trecut în bloc la PSD

Organizația PNL Târgu-Jiu a trecut, în bloc, la PSD, a anunțat PDS Gorj.

„Echipa Organizației Municipale a Partidului Social Democrat devine mai puternică, odată cu înscrierea celor aproape 300 de membri noi, împreună cu întreaga conducere a fostei organizații municipale a PNL. Totodată, membrii conducerii organizației PSD a Municipiului Târgu-Jiu au votat numirea domnului Adrian Dăianu, directorul societății Edilitara, în funcția de vicepreședinte.
Practic, este vorba despre un pas făcut în bloc de oameni care nu se mai identifică cu noua abordare a liberalilor gorjeni și au ales o echipă a cărei preocupare principală o reprezintă dezvoltarea Municipiului Târgu-Jiu și, implicit, a județului Gorj.
Obiectivul conducerii PSD Târgu-Jiu este acela de a câștiga alegerile locale de anul viitor, dar, mai mult decât atât, este bunăstarea târgujienilor.
Pentru PSD, oamenii sunt pe primul plan, iar preocuparea conducerii partidului este aceea de a sprijinii gorjenii indiferent de apartenența lor politică. Pentru asta, Partidul Social Democrat Gorj are ușile deschise spre toți cei care vor să se implice activ în susținerea proiectelor bune pentru județ, astfel că în perioada următoare sunt așteptați și alți noi membri care se vor înscrie în PSD”, a anunțat pe FB organizația PSD Gorj.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

16 Comentarii

 1. Pnl va dispare precum Pntcd. Psd se pregateste intens de alegeri si de a distruge adversarii pas cu pas.

 2. He he ! Asta-i tare de tot ! Astea DA „ideologie” si „program politic” !! E ca si cum toate curvele, inclusiv matroana de la bordelul „La Mariana” ar schimba de bordel, trecind peste noapte la stabilimentul „La Geta” ! (ps : astept in continuare ca si Joe Biden sa se declare cel mai convins republican, „inca de mic” !)

 3. cum spuneam, so bo la nii intotdeauna se „descurca”. oamenii „serviciilor” trebuie sa „produca” pentru stapanii care le tin dosarele la sertar.

 4. PNL nu este ceea ce se pretinde nici cece am sperat ,așa că ducă-se cu toții in împărăția Întunecatului !

 5. PNL, de fapt PDL este pe tobogan. A fost terminat de USR care i-a confiscat tot electoratul securist si cu simpatii
  securiste.Toti securistii care l-au tradat pe Ceausescu votau la greu PDL-ul lui Petrov. Acum progeniturile lor voteaza USR-ul.

 6. buna!
  am votat mereu pnl,dar de vreo cativa ani acest partid care s-a pus pres de sters bocancii lui iohanis est vai de el,e in cadere libera. Alaturi de cine sa mergi? de Ciuca (zero poltician ca si nimicul de la palat) pe care iohanis l-a parasutat presedinte al pnl? Cum de au acceptat r. bogdan,bode,flutur,fl.roman,busoi,etc si toata gasca de papagali sa votezi presedinte pe unul luat din galeata,de pe strada ? Nu au demnitate ,coloana vertebrala ! S-au aliniat in spatele unui nepriceput,neavenit ca iohanis.Alaturi de hotul V. Popescu? HOTI ,INCOMPETENTI si unii dintre ei TRADATORI?
  In 2024 pnl va deveni partid balama.Cartea mare e la psd care daca joaca dur si corect trimite pnl in opozitie pe termen lung. Merita sa le-o faca.

 7. Escule (de Salaj) se pare ca ai orbul gainilor noaptea. Vorbesti de PNL dar ii insiri pe rares,bode,flutur,roman etc. Mai lipsea bocul si blaga ca tacamul pedelist sa fie complet.

 8. Haha, tare faza, dar nu-i nicio surpriza si fenomenul va continua. E clar meritul lui nea Nicu Ciuca, generalul burtos si agramat, poleit si marit de Ionanis din cine stie ce motive… O fi amorezat de el, la modul quasi platonic si semi constient, cine poate sti? Aleluia PNL

 9. Când a căzut Dăncilă în 2019 lucrurile au stat invers: vreo 20 de psd-iști au trecut la PNL pentru ca guvernul lui L. Orban
  să aducă o mare fericire și dezvoltare economiei României. Ce a urmat se știe foarte bine.

 10. Nu a trecut nimeni de la PNL la Partidul Ciorditorilor, ci pur si simplu cei care au infiltrat PNL se intorc acasa! Daca PNl va obtine iar rezultste bune in alegeri, peste citiva ani, dupa ce Ciorditorii se vor face iarasi de cacao, ia sa vedeti cum acesti vajnici traseisti se intorc, cu lacrimi in ochisorii buhaitzi la Liberalism Sau Moarte Clinica! Aia nu au fost nici liberali, nu vor fi nici socialisti… ci poate doar ciordi-sociopati! Totul e sa fie la ciolan! Cit de cit!
  Sper ca Ciorditorii cu state vechi or a-i puna sa mature podelele prin partid, si sa le goleasca tzucalele!Merita!

 11. S-au convins insfarsit ca liberalii sunt niste gunoaie retrograde.

 12. @ Dan Doran 12:06
  „Nu a trecut nimeni de la PNL la Partidul Ciorditorilor, ci pur si simplu cei care au infiltrat PNL se intorc acasa! Daca PNl va obtine iar rezultste bune in alegeri…”
  Și
  Dacă Baba-avea un c.h.o.i / Era Ministru de Război !
  Da’ n-are…? […RomBorKaK-trolaK UrKaK]

 13. …hooopaaaa!!!!…a inceput panicaaaa!!…dar au dat din lac in put!…la tg jiu, ceo oltenia, inchisa de psd/pnl/usr/udmr?….copii ai durerii, adevar va spun voua: nimic nu luati acolo, nici macar un consilier comunal!…poate cativa pumni in mecle!…mai e putin si vine uraganul aur peste voi…sa vedeti pe urma ce urmeaza!…

 14. Fuziunea PSD-PNL prin absorbție ar aduce un partid respectat.

  • buna!

   Camelian Propinațiu spune:
   18 august 2023 la 13:15

   Fuziunea PSD-PNL prin absorbție ar aduce un partid respectat.
   NU CRED in partid respectat,NU. UN DEZASTRU sunt in prezent aceste partide . E Alianta Raului Absolut!
   PSD sa se distanteze de partidul meu ,de Bode,de hotul V Popescu,de R.Bogdan, de Fl.Roman,de Flutur,de Busoi si indeosebi de CIUCA si de IOHANNIS,da de Iohannis Raul Suprem!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.