Orban, supărat pe Nicușor Dan. Oameni nu știu ce se întâmplă. Trebuie să spui!

După ce a descris coaliția PSD-PNL drept o „monstruoasă alianță împotriva firii”, Ludovic Orban a mai spus și că „economia se duce în jos” de când guvernează împreună cele două partide. Aflăm pe ce se ”concentrează” în momentul de față, dar și de ce e supărat pe Nicușor Dan.

„Vă dau un exemplu. Investițiile străine în primele șase luni ale anului acesta au scăzut cu 18%, în comparație cu primele șase luni ale anului trecut, deși ei special au înființat o agenție pentru investiții străine. Probabil au înființat agenția aia pentru investiții străine ca să vămuiască pe ăia care vor să investească în România”, a spus liderul partidului Forța Dreptei, la un post Tv.

Orban mai spune că se concentrează pe construirea unei alternative cu USR și PMP  

(…)în strategia politică am spus foarte clar disponibilitatea noastră de cooperare prin orice formă de colaborare, indiferent că este vorba de protocol de colaborare, de acord de guvernare comună, de alianță electorală sau alianță politică, cu formațiunile decente din zona de centru-dreapta. Asta este decizia noastră foarte clară”, a precizat Orban.

Bucureștiul și-a îmbunătățit ratingul

„Sunt supărat pe Nicușor nu pentru că nu face, sunt supărat pentru că nu comunică suficient de mult și, din cauza asta, foarte mulți oameni nu știu ce se întâmplă. Trebuie să spui! Vă dau numai un exemplu, în 32 de ani, din 1.000 de kilometri de rețea primară de termoficare au fost modernizați maxim 120 de kilometri, în 32 de ani, și Nicușor Dan a demarat acum investiții cu finanțare asigurată pentru modernizarea a aproape 40% (…). A găsit în primăria în faliment, hai să fim cinstiți! Era un faliment nedeclarat. În momentul de față, spre deosebire de România, Bucureștiul și-a îmbunătățit ratingul și are capacitatea de a se împrumuta la dobânzi mult mi bune decât România”, a conchis Orban.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

7 Comentarii

  1. Pacat ca nu mai e Sica premier. Mai o maimutza, mai un zaiafet, mai o saritura, ne radeam si noi pacatosii!

  2. Palincarul asta vede salvarea tarii doar in investitii ale mafiotilor straini. Chiar si asa dar cum sa nu scada aceste investitii cand Europa a ajuns acum in kkat. Ca si fostul client de la Ciresica, Sica habar nu are ce se intampla in jurul sau.

  3. Ungurul asta ii jigneste pe romani. Sa mearga la tupeistii lui de peste gard cu astfel de aprecieri. Romanii stiu foarte ce se intampla. Dar daca si voturile lor au inceput sa fie falsificate atunci ce le-a mai ramas? Ai habar Sica?

  4. Idio asta a spart asfaltul de peste 2 saptamani pe Bdul. Jiului, Coralilor si a inceput si pe Sos. Chitilei, nu lucreaza nimeni si rupi masina ! Asta e pus doar sa creeze probleme, desigur se strica si masinile STB ului care sunt reparate tot pe banii lui Fraiereanu !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.