Macovei, prima înfățișare. ”Nici nu s-a uitat, de parcă ar fi fost supărată pe mine”

Monica Macovei a ales procedura simplificată. Și-a recunoscut faptele așa cum au fost prezentate de procurori, astfel că Macovei va beneficia de reducerea pedepsei în dosarul în care a fost trimisă în judecată pentru vătămare corporală din culpă.

Astăzi a avut loc prima înfățișare 

Potrivit portalului instanţelor de judecată, magistraţii au dispus, la termenul de marţi, disjungerea laturii civile şi formarea unui alt dosar, cu termen de judecată la data de 12 martie, şi au amânat pronunţarea pe latura penală la data de 12 aprilie.

În urma accidentului  petrecut în urmă cu un an, în Mangalia, când a intrat pe contrasens, Macovei  a lovit un motociclist.

Bărbatul a avut nevoie de mai  multe îngrijiri medicale, însă nici până acum el nu s-a refacut complet.

„Mergem pe recunoaștere, procedura simplificată și vedem. Am ieșit un pic cam dezamăgit de aici de procurorul ales al inculpatei și de cel al asiguratorului. Mă simt umilit pentru că avocatul inculpatei consideră că oferta făcută de asigurator este foarte generoasă de parcă dânsul ar fi trecut prin ce am trecut eu și ar fi suferit ce am suferit eu”, a spus motociclistul.

Macovei nu l-a contactat niciodată de motociclistul pe care l-a lovit

”Doamna Macovei nici în sală nu s-a uitat spre mine de parcă ar fi fost supărată pe mine. Nu înțeleg de ce să fie supărată. E nedemnă de un om, nu mai zic de un ministru. Poate că un cetățean avea mai multă empatie și mai multă milă”, a mai spus bărbatul.

Foto captura Antena3CNN

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5

4 Comentarii

  1. „procedura simplificata” e metoda soroshistă!

    vinovat,vinovat:
    -ispasirea incepe DIN SALA DE JUDECATA,IN PUBLIC!

  2. In mod sigur sperietoarea a fost beata cand a comis accidentul. Atunci nu i-au facut testul ptr alcoolul din respiratie……[Rumburak]

  3. Nenorocita asta sorosista, care a distrus viata unui om, trebuie să zacă în pușcărie! Dar cum rromania e colonie globalista, acest lucru e cu neputință. Suntem gata, ca neam si tara!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.