Marea Britanie va începe testarea vaccinului anticancer

Guvernul Regatului Unit a semnat un acord cu dezvoltatorul de vaccin BioNTech pentru a începe teste clinice pentru vaccinurile împotriva cancerului.

NHS, serviciul universal de asistență medicală din Regatul Unit, va începe testele de vaccin împotriva cancerului la sfârșitul acestui an, tratând până la 10.000 de pacienți până în 2030.

Vestea vine după ce guvernul Marii Britanii și-a anunțat parteneriatul cu dezvoltatorul de vaccin BioNTech.

Un vaccin testat de BioNTech arată rezultate promițătoare timpurii împotriva cancerului pancreatic. În timp ce gigantul farmaceutic german a început deja să testeze vaccinuri personalizate împotriva cancerului în Marea Britanie, se așteaptă ca majoritatea pacienților să fie tratați începând cu 2026, studiile NHS începând mai târziu în acest an, scrie Euronews.

„Cu primii pacienți care vor participa la studiile de vaccin în această toamnă, sperăm să găsim o modalitate de a vaccina oamenii împotriva cancerului și de a le îmbunătăți șansele de supraviețuire”, a declarat Amanda Pritchard, directorul executiv al NHS, într-o declarație guvernamentală.

În plus, NHS și partenerul său Genomics England au înființat o platformă de lansare a vaccinului împotriva cancerului pentru a crea o bază de date cu pacienții care ar putea lua parte la studiu, menită să „ajute ca tratamente de primă linie sau după intervenții chirurgicale sau chimioterapie sau pentru pacienții care au făcut-o nu răspund bine la terapiile stabilite”.

Spre deosebire de vaccinurile profilactice, care sunt preventive și administrate persoanelor sănătoase, vaccinurile personalizate împotriva cancerului sunt „terapeutice”, adică sunt administrate pacienților cu cancer ca tratament.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

10 Comentarii

 1. si iar p000limea va pune botul la experimente genice. nu exista tratament anticancer d o bi to ci lor! cancerul este in noi! cancer inseamna DEZIMUNIZAREA ORGANISMULUI cauzata de STRES, TRAUME, SUFERINTA SI INFOMETARE! treziti-va…nu imi vine sa cred ca suntem atat de usor de prostit. PROBLEMA REALA A OMENIRII ESTE „MEDICINA” APARUTA DUPA PETROLISTUL CRIMINAL DUPA ROCKEFELLER.

 2. nu infometare ci otravirea apei si a alimentelor de catre corporatiile care ne stropesc din aer. pentru shpagile luate de securimea tradatoare si criminala. nimic rau nu se intampla intr-o TARA. Romania NU MAI ESTE TARA NOASTRA! este tarlaua criminalilor si a talharilor!

 3. Asta e pe placul oligofrenilor care se inteapa cu posirci genotoxice. Mihnea, fa-te ca te intepi..

 4. Daca e colaborare cu BioNtech e limpede ce se vrea … E pe placul lui @ MIHNEA ,vesnicul intepat !

 5. Vacciunurile au fost create, pina in era actuala a tratamentelor genetice, impotriva imbolnavirilor cu virusi si/sau bacterii. Celulel canceroase nu sunt nici virusi si nici bacterii, ci sunt celule proprii ce nu isi mai pot indeplini sarcina pentru care au fost create initial in corp, ce inlocuiesc celulel sanatoase ce au functii bine definite in organele noastre, si care se multiplica si folosesc resursele din corp pentru a se inmulti mai departe (zis pe scurt). Aceste inlocuiri de celule se aplica in orgnismul uman pe cale naturala pina in 7 ani. Adica dupa 7 ani mai toate celule din corpul nostru sunt inlocuite!

  Prostia asta cu „vaccin impotriva cancerului” e doar o gargara de publicitate, doarece celulel canceroase nu sunt nivci virui si nici bacterii cu care n-am fi infectat din mediul inconjurator, ci celule proprii ce isi terminasera ciclul de functionare si in loc sa moara in corp si sa fie asimilate de organism, traiesc mai departe fara functia intiala si se multiplica mai departe, cum face ori ce celula sanatoasa din corp. Ca aceste celule dauneaza organismului este un fapt, ca se incearca eradicarea lui prin tratamente genetice experimentale e un fapt, ca tratamentele genetice de genul asta se trec la categoria vaccinuri este o inselatorie prin reeticetare, cum s-a facut si la corona, unde se folosesc tratamente genetice experimentale pentru a lupta impotriva unui virus de gripa facut intr-un laborator militar specializat pe arme biologice in Wuhan prin „Gain-of-function”.

 6. Ce va urma in lume va intrece orice imaginatie. Oculta, Pentarhia satanista mai exact, urmareste sa extermine o treime din populatia lumii. Si asta pana la inceperea fazei armate a Celui De-al Treilea Razboi Mondial, deci pe timp de pace relativa. La un moment dat, peste noapte, veti gasi rafturile magazinelor alimentare goale, ca si al farmaciilor. Deoarece bla-bla amprenta de carbon, fermierii vor fi obligati sa sacrifice toate animalele. In plus, agriculorilor li se va interzice sa mai cultive pamantul. Criza alimentara va fi dublata de o criza a apei nemaintalnita, care va duce la o mare migratie a popoarelor. Drept solutie pentru satisfacerea nevoii de hrana, se va da drumul la producere la scara industriala a carnii sintetice, care contine nanoelemente necesare pentru a-l transforma pe om intr-un robot lipsit de constiinta si discernamant. Bineinteles ca nu vom scapa nici de plandelii si de „vaccinurile” ARNm aferente.

 7. Afacarea cu terapii genetice experimentale. Inainte se faceau in America, tara tuturor posibilitatilor, la cei bogati cu multi bani fie prin injctii, in timpul operatiilor, in zonele afectate de cancer astfel de tratamente experimentale si producatorii cereau pentru asta sume fabuloase, iar de amatori bogati cu bani dispusi sa spere ca vor scapa asa de cancer nu duceau lipsa. Acum se vede ca au trecut la faza cu experiente pe mase, grupuri cobai umani, cu ingurgitare si sa vada ce iese. Tot pe bani multi si pe stringere de date medicale si analize inainte, in timpul si dupa tratament. Iar daca pacientul moare sau ramine cu sechele se zice ca oricum tratamentul (vaccinul) era doar experimental, si oricum este trecut formal si juridic la categoria vaccinuri, deci nu prea exista posibilitatea sa fie dati in judecata pentru efecte negative ale tratamentelor sau decese.

 8. Alt bullshit care vrea să-l spele pe ăl cu covida. Acu fo 15 ani lătrăii din moțul big farma răcneau la directori un celebru”țineți minte și băgați la țeste că noi tratăm simptomele, nu boala!!!”Când se-mpiedică de vreun medicament care vindecă din greseală vreo boală precum mai antărț niște boambe de reumă care, ca efect secundar nedorit de firmă, vindeca hepatita B în 2 săptămâni, au retras tot lotul de pe piață și l-au băgat ca tratament prin asigurări la „numai” 1.000.000$ și ceva mărunțiș/tratament complet.Indienii au prins șpilul și l-au scos la 800 pe producție proprie.Cât despre cancer, ar trebui luați la întrebări Mosanto, BASF si alte gunoaie „agro”.Peonii sunt în stare de blegeală cronică așa că deep state dansează swampa pe banii fraierilor.Între timp big money implementează cu lingurița neomarxismul de factură fascistă.V-ați întrebat ce-i aia, politica? Asta-i politicaca.Boală plăcută!

 9. Nu e vaccin! E tratament ( de oricare). O să schimbe iarășî definiția vaccinului!

 10. Iata ca vaccinurile mrna isi dovedesc in sfarsit eficacitatea!
  O palma ptr toti medievalii antivaccinisti si o noua dovada a necesitatii vaccinarii preventive obligatorii!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.