Marile posturi americane cer duel televizat între Biden şi Trump

Cele cinci principale posturi de televiziune din SUA pregătesc o scrisoare comună prin care le vor solicita preşedintelui american în funcţie, democratul Joe Biden, şi virtualului său contracandidat republican Donald Trump să participe la dezbateri televizate, în contextul speculaţiilor conform cărora în acest an electoral cei doi aspiranţi la preşedinţia SUA nu vor ajunge la un acord asupra unor astfel de confruntări faţă în faţă, relatează miercuri agenţia EFE.

„Le solicităm potenţialilor candidaţi prezidenţiali să se angajeze public pentru a participa la dezbateri înaintea alegerilor”, acestea fiind o tradiţie în toate ciclurile electorale americane începând din anul 1976, menţionează cele cinci posturi, respectiv CNN, ABC, NBC, CBS şi Fox News, în schiţa scrisorii citate de The New York Times.

Democratul Biden, în vârstă de 81 de ani, nu a respins ideea de a se confrunta din nou cu Trump în faţa camerelor de luat vederi, la fel cum a făcut de două ori înaintea alegerilor din anul 2020.

De partea sa, Trump, în vârstă de 77 de ani, care a refuzat anul acesta să participe la dezbaterile din primarele republicane, a spus că este dispus să dezbată cu Biden „oricând, oriunde”.

Cele cinci posturi subliniază în text că „nimic nu poate substitui dezbaterea candidaţilor, în faţa cetăţenilor, cu viziunile lor asupra viitorului naţiunii”, deşi interesul alegătorilor pentru asemenea dezbateri a scăzut.

În 2020, a doua confruntare televizată Trump-Biden a avut o audienţă de 63 de milioane de persoane, cu 10 milioane mai puţine faţă de prima, şi cu 8,6 milioane sub audienţa dezbaterii finale dintre Trump şi contracandidata sa democrată Hillary Clinton în 2016.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

10 Comentarii

 1. Intr-un DUEL politic televizat intre Trump si Biden, in minutul 3 „babalacul-ramolit” de Biden este facut KNOCKOUT de Trump!.Asta nu este in stare nici vorbeasca,nici sa gandeasca cu capul lui !.

 2. Dezbaterile dintre acești doi aspiranți vor deveni material didactic la catedra de psihoterapie la vreo universitate..Cine va urmări dezbaterile,dacă vor avea loc, să se gătească de mari emoții, căci vor urmări și o tragicomedie puternică..

 3. Dulapul de decor va fi chelnerul cu sacou alb si ochelari de pu_laroid. Cuierul rominesc va asista mutual si rinji arogant. Ghinion!

 4. Fenta sorosista. Planul democratilor este sa evite cu orice pret o dezbatere in care evident Trump o sa-l surclaseseze pe ametitul Biden care abia scoate cateva cuvinte. Asa ca baietii democrati fac valuri sa fie dezbatere. Vrem, vrem! Pe urma or sa puna tot felul de conditii inacceptabile si in final or sa dea vina pe Trump ca nu s-a facut dezbaterea. Altfel de ce s-ar agita cand Trump a spus ca abia asteapta dezbatere deci nu-i nevoie decat ca ziarele democrate sa vorbeasca in privat cu Biden.

 5. Trump se enervează repede iar bidonul știe asta și-o să bage bățul prin gard, la batjocură(bine, nu el, casca…) iar tembeliziunile știu asta.Oricum, își fac iluzii, lumea nu-i mai vrea dar vor fură voturi, că deobicei.

 6. parca asa a fugit si plavanul de un duel cu dancila, ca il facea dancila praf. da la noi televiziunile primisera deja cascavalul si nu au mai cerut nimic! nu ca dancila ar fi fost un geniu da ii crestea inima cand il vedea pe iohanis!

 7. Se pare ca americanii nu mai au destule emisiuni umoristice la care sa se uite. La ce se asteapta de la un duel intre un sonat si un sclerozat?

 8. 63 de milioane de fraieri care s-au uitat in gura clovnului Trump si a verisoarei sale Killary. Da, sunt verisori, dar asta nu e treaba nimanui. Iar Biden e din acelasi club, propagandisti ai naratiunii terorii islamofobe sustinuta de agentiile sioniste de informatii, care este menita sa justifice razboiul etern.

 9. De curios am cautat pe web si, intr-adevar, Trump si hillary sunt veri de-ai 19-lea iar obama si cheney sunt veri de-ai optulea.
  Cautati si voi pe web. Dar asta nu il face pe Trump egal cu hillary sau cu bidet. Eu cred ca Trump este singura speranta pe care o mai avem.

 10. Mda,. Insă, ce să auzi ?? Pe fiecare ce și pe unde-l doare,.Cu salvările și dricul la poartă și asistență care probează pe gratis sisteme auditive..in scaune pe rotile ghidate de roboți..Pe de altă parte cioroii in uniformă grași și urît mirositori care-i păzesc, se vor importanți căci se transmite ceva mondial…Dreaq,

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.