„Maurul și-a făcut datoria, marul poate să plece”

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat, marţi, cererea de pensionare înaintată de fostul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Crin Bologa.

„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către preşedintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, a domnului Crin Nicu Bologa, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj, în prezent delegat în funcţia de procuror şef al Secţiei judiciare penale din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie”, se arată în minuta deciziei.

Bologa are 51 de ani.

Crin Bologa a a participat, la finalul lunii februarie, la interviul pentru ocuparea unui nou mandat în fruntea DNA, însă ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a decis să îl propună pe Marius Ionuţ Voineag pentru funcţia de procuror-şef al Direcţiei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

14 Comentarii

 1. Tupeu si…..atat. Rezultate catastrofale in mandatul sau, dar mai voia unul !

 2. S-a ofilit si crinul. Predoiu trebuie sa cultive alta balarie in serele SRI.

 3. & ,,Marii retaileri: dacă nu aveți cozonac, mâncați pâine”
  Cotidianul
  Poate spune careva că nu este bine la pensie, ?

 4. Alt infractor!…Alt hoț de buzunare marca johannes!…de buzunarele proștilor plătitori de taxe și impozite!…

 5. Nu pleaca, oameni buni! Daca pleaca din aceasta functie, e plantat in alta tot banoaso-nesimtita in care nu face decat politica justitiara executorie la comanda.

 6. Domnule Crin Bologa, am avut pe forumul Cotidianului un comentariu jignitor la adresa persoanei dumneavoastra pe care il regret sincer si profund motiv pentru care imi cer scuze in mod public, chiar daca afirmatia dumneavoastra dupa care „In Romania coruptia a devenit generalizata” era nereala.

 7. Cuuuuuum ? La 51 de ani pensioner ? Mamam ,mama da ce a facut badie asa mare daravera sa-i fie recunoscuta „pensionarea „?Voi pulimea contribuiti la pensie 45-47 de ani si aveti o pensie de cacat . Cenzore , lasa comentariul ca si tu eti in aceiasi oala cu noi.Asata iese la 15-20 de ani la pensie ( fara contributivitate) si mai inhata un servici la stat ca maCiuca . Pai cu 80-90.000 de lei pe luna imi scolarizez copiii la Oxford , MIT , Harvard , Sorbonne ,etc. Si-si mai fac si viata frumoasa.Exemple ? Livia Stanciu , taica Lazar ,Zegrean,etc … Au 70-80.000 Ron pensie si=
  –ii doare-n pix.Rid de „prostii de romini”.

  • Astia nu ies la pensie decat pe hartie. In realitate raman in cizme. De aceea sunt platiti in continuare la fel.

 8. Cînd am citit în titlu că „maurul poate să plece”, am crezut că-i vorba dă balestinianu’ Arrahat, încălcătoru’ dă Constituție… cu imunitate juridică „A PRIORI”!
  Cît îl mai țineți p’-a’ci, în frig, Secu’ draghe? „Maurul și-a făcut datoria”, i-a turnat pă koledzii harrăbeți veniți șî iei cu $$ la koorve ieftine în R.S.R., a vaxcinat prostimea creștină, dă „Colectiv” șî dă SiutGhiol nu mai vorbesc, etc.! …trimiteți-l la el acasă, la musulmanii lui, în țărili calde, că-i timpu’!

 9. Ce este MARUL? Acela care trebuie să plece. Dragi ziariști, mai aruncați câte un ochi pe scriitura voastră, că e jenant să criticați copiii care emit perle la examene, dacă voi nu sunteți în stare că scrieți corect. Mai ales titlul!

 10. Baiatul asta din salajul Vulpii si al lui Astalosh a fost un sef DNA mai slab profesional chiar si decat Luluta. Aia lega totusi mai usor doua vorbe laolalta. Se incurca doar daca o adauga si pe a treia.

 11. & Face „chetă” Nistorescu pentru Crin Bologa, ? De Tobă nu s-a mai auzit, de Crin Antonescu, Gelu Oltean, Ion Oltean, Virgil Ardelean, Blaga mai puțin , Videanu, Tudorel Toade, Viorel Hrebenciu, Dimitrie Sturza, Paul Lambrino , etc,. ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.