Mesaj provocator: „Granițele rusești nu se termină nicăieri”

Un panou provocator a apărut pe partea rusă a punctului de trecere a frontierei ruso-estonie Ivangorod-Narva:  „Granițele rusești nu se termină nicăieri”.  „Regimul lui Putin provoacă țările europene și vrea ca granițele să fie închise”, a comentat consilierul ministrului de interne ucrainean Anton Herașcenko într-un videoclip, conform defenseromania.ro. „Acest lucru va permite regimului (lui Putin) să acuze Occidentul că a creat o „cortina de fier”, a adăugat el.

Bannerul, care îl prezintă pe președintele rus Vladimir Putin și un urs care se îndreaptă spre el, subliniază tensiunea crescută dintre Rusia și aripa de est a NATO.

Unii și-au amintit că în 2016, în care Vladimir Putin declara că granița Rusiei „nu se termină nicăieri”, adresându-se la o ceremonie televizată de decernare a premiilor pentru studenții la geografie. Ulterior, Putin a spus că a făcut o glumă.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

17 Comentarii

 1. incredibil dar adevarat:
  -nici granitzele romanesti nu se termina nicaieri,
  ele sint perfect continue, ca un cerc.

  COLORATZII STRAMUTATI SI COLONIZATI
  sint adusi cu avionul
  PESTE GRANITZE,
  Domnul sa le rupa aripile,
  sa le infunde motoarele si sa le arate alta pantă la aterizare!

 2. Granitele Rusiei sunt cele dinainte de 1990…Rusia a fost buzunarita la granite dupa 1990 de Altii care au avut Putere….Acum are si Rusia Putere….NATO a expansionat militar dupa 1999 pana la granitele Rusiei pentru ca a avut Putere iar Rusia nu a avut putere….Eu vreau ca Rusia sa aiba Putere pentru ca Romania sa nu fie calarita de cei care au azi Putere, Americanii….Daca Rusia are Putere revine Echilibrul Stategic care ne – a adus Pace 80 de ani…

 3. Deocamdata vedem ca de fapt granitele americane nu se termina nicaieri ,sau pt. asta este voie ? Americanii au dreptul sa tropaie unde vor muschii lor ,in toate tarile de pe aceasta planeta ,de parca ar fi mosia lor !Chiar nu vedeti cum au invadat intreaga planeta si fac pe stapanii ?

 4. Asta e încă o dovadă că numai proștii cred că rușii se vor opri în Ucraina. Putin nu spune asta doar ca să intimideze, El chiar asta visează.

 5. Putin ca si Lenin, stie ca oamenii din UE sunt nefericiti si vine din nou cu „armata rosie ” ,sub deviza ” va vreau fericiti ca de nu va ia mama dracului!”

 6. Asta afirma botoxul pentru înfrumusețare a meclei sale? Pare că la 5-6 luni, mă bagă o tura de botox.

 7. Prostii nu vad ca Granitele SUA nu se termina nici in Asia, America de Sud, Europa…Extremul Orient…Mai, prostule,de ce esti mincinos? SUA are 850 de Baze militare pe tot globul.

 8. Partea proasta nu e ca nu se termina… Partea proasta e ca, nu stim unde incep!

 9. El a avut în vedere altceva dar fiecare vede ce dorește..Și granițele României sunt nederminate căci cu binele nu ai granite..

 10. Dacă ai fi învățat cât de cât istoria ai fi stiut că încă din sec. al XVIII-lea, a doua capitala de facto a Imperiului Țarist a fost la Berlin…

 11. Prostia nelimitată a trolilor de mai sus nu are granițe.Si este nevindecabilă.Pamantul galben, doar, din belșug.Orataniile prorusnace, cum deschid gura, universul se impute.

 12. Nu stiu cati ani ai, nu stiu ce stii, nu stiu ce ai trait. Tin totusi sa iti aduc amnte ca senilele tancurilor rusesti au adus comunismul,inapoiere economica si gulag de genul Coreea de Nord. Toata economia tarii era subordonata URSS si tarilor CAER, cu cote de productie si export in aceste tari dictate de Rusia. Pacea aia de care vorbesti nu a fost niciodata. A fost in Europa iar Usa si lumea democrata a eliberat tarile comuniste de sub dominatia Rusiei. Dominatie totala, cu interventii militare in Ungaria si Cehoslovacia. Pacea rusa nu e buna deloc, absolut deloc. Habvar nu ai ce e aia de asta iti doresti puterea bolsevica a Rusiei. Si acum mancai la cartela in lumea rusa, cea comunista, Dar de, ….. fii atent ce iti doresti, sa nu se implineasca dorinta. Dar, poti merge sa traiesti minunata viata rusa, te primesc cu drag, te trimit si la lupta cu occidentul colectiv.

 13. Cretinilor ussa și-a sclavilor lor europeni le pute rău văd.
  Dar când clamati ca scopul vostru este înfrângerea strategica a Rusiei și dezmembrarea ei în gubernii de 10 km2?
  Asa-i când ești prost!
  Ați trezit ursul, sugeti-o!
  Eu personal abia aștept eliberarea de sub sataniști 😡

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.