Mesaj RO-ALERT pentru urs

Un urs a fost văzut, duminică dimineaţă, lângă fabrica de bere din zona de vest a Ploieştiului, iar autorităţile au emis mesaj RO-ALERT pentru avertizarea populaţiei.

Conform ISU Prahova, animalul ar fi părăsit ulterior zona, fiind văzut pe un câmp.

„Update faţă de cele precizate în mesajul transmis, conform unor apeluri la 112, ursul ar fi părăsit incinta fabricii şi se află în zona de câmp din apropierea Centurii de Vest. La faţa locului se deplasează un echipaj SMURD”, arată sursa citată.

Aceasta este a doua alertă de urs emisă la Ploieşti, după ce un exemplar a fost prins de autorităţi şi relocat în cursul verii.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

2 Comentarii

  1. E membru isis, și, hamas plasat prin 😂aterizare parașuta! Sau, poate o fi un spion rusnac😉! Cretinii bugetari de lux din guvern, nu se obosesc pentru o lege corecta favorabilă cetățeniilor din Romania! De fapt, au semnat acte de asumare și nu pot da lege impotriva a ceea ce au semnat și asumat.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.