Mesajul cu care au venit la procesul lui Vlad Pascu

Un nou termen de judecată în procesul lui Vlad Pascu, şoferul drogat care anul trecut a accidentat mortal doi tineri în localitatea 2 Mai, este programat, joi, la Judecătoria Mangalia, iar inculpatul ar trebui să fie prezent în sală.

Dosarul a fost preluat de o nouă judecătoare, după ce Ioana Ancuţa Popoviciu, cea care a fost criticată pentru numeroasele gafe făcute în timpul procesului, a fost recuzată. Familia şi prietenii tânărului ucis au venit joi cu tricouri cu imaginea lui şi cu mesajul „Îţi vom face dreptate”.

„Vreau doar să se facă dreptate, nu vreau nimic altceva. Cred că o să se schimbe încadrarea. Am vorbit cu avocaţii şi vom cere schimbarea încadrării juridice”, a spus tatăl lui Sebastian, tânărul mort

Termenul de joi ar fi trebuit să fie ultimul înainte de pronunţare, dar după ce a fost schimbată judecătoarea, rămâne de văzut dacă procesul va continua sau va fi reluat de la zero.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 6
Author

7 Comentarii

 1. Veti spune ca vinovat e tanarul, aflat sub influenta drogurilor. Sau parintii lui care l-au crescut prost.

  Dar adevaratul vinovat e Mercedes-Benz.

  Sau, generic, firmele producatoare de automobile, majoritatea germane. Au interesul vadit sa scape pe piata romaneasca de supraproductie, si manifesta zero interes fata de lipsa infrastructurii din tara-tinta. Au interesul ca varsta minima pentru sofat sa scada la 16 ani, ca si mai multi tineri sa devina soferi cat mai repede- toti trebuie sa devina soferi, si mama, si tata, si bunicii, si copiii, si bona, si bucatareasa, si catelul daca se poate!
  BMW, Volkswagen si Mercedes nu dau doi bani pe vietile de nevinovati pierdute tragic de stupids pe pseudo-soselele Romaniei!
  Ei bifeaza ca si-au mai vandut o tinichea. Punct!

 2. „iar inculpatul ar trebui să fie prezent în sală”

  -da’ noua judecatoare vine in sala????

 3. @Vinovatul lipseste din sala ” Veti spune ca vinovat e tanarul, ”

  Yeti spune acelasi lucru,
  Yeti spune ca vinovat e tanarul.

 4. Incadrarea juridica e ceruta de procuror nu inteleg de ce parintii victimelor o cer acum ca urmare a schimbarii judecatoarei. Nu vad legatura. In plus daca procurorul incadreaza gresit cazul (ca sa maximizeze pedeapsa) adica sa zicem ceva exagerat precum „crima cu premeditare” risca sa piarda procesul si inculpatul sa fie liber. Si repet nu spune nimeni unde se aflau victimule. In afara soselei, in marginea ei sau pe mijlocul ei. Pentru ca o fi fost ala drogat dar daca victima mergea pe mijlocul soselei atunci…

 5. După ce se-ntîmplă pare Elodia 3 (2 a fost „monstrul din caracal”), o altă înscenare. Care cu mîna pe inimă, după ce-ați văzut filmarea de 0 jumate de pixel, puteți zice că-i adevărat?
  „Minciuni și fraze-i totul ce statele susține” (M Eminescu)

 6. Legea Anastasia intrase in vigoare, la data comiterii omorului de catre drogat, deci, va incasa maxim de ani puscarie, plus incadrarea juridica in omor, caci s-a urcat drogat la volan, premeditat. Tinerii sau oricine altcineva au respectat sa circule in sir indian, cu precautie, pe portiunea de drum ingusta, dar, drogatul avea la dispozitie toata soseaua sa circule, Pascu a ales cu premeditare sa-i vaneze si sa-i loveasca pe tineri.

 7. „Îți vom face dreptate”? – Cine spune „îți vom face”?
  Nu se amestecă în prepararea dreptății cu tricourile alea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.