Minciuna a plecat de la testele PCR

O revistă medicală de maxim prestigiu internaţional este „The Lancet”. Persoana ei juridică este britanică, dar, contribuţiile ştiinţifice publicate acolo nu au doar origine britanică.

Recent, un studiu a bătut în cuie, cum s-ar zice, o concluzie-bombă: testele PCR dau o proporţie între 50 şi 70 la sută de falşi purtători ai bolii COVID-19.

Este, da, momentul adevărului. Unii medicii au tras de la bun început acest semnal de alarmă: testele PCR nu au fost create pentru a diagnostica infecţii, ci pentru a identifica urme ARN ale unor infecţii, inclusiv după ce aceste infecţii au fost neutralizate.

Ce s-a întâmplat în realitate? Un consens politico-medical a impus o strategie total antimedicală: oricine e găsit cu astfel de urme e considerat purtător şi transmiţător al bolii COVID-19.

De aici, consecinţe economice, sociale, financiare, psiho-comportamentale etc. În fond, de aici decurge Marea Resetare despre care se vorbeşte.

Tot ce s-a întâmplat în statistica pozitivilor a fost umflat artificial cu un coeficient de 50-70 la sută.

Cum ar fi fost normal să evolueze lucrurile? Politicienii nu ar fi trebuit să aibă dreptul de a impune o strategie contrară realităţilor.

A fost la mijloc şi o laşitate a elitelor medicale, care ştiau adevărul despre testele PCR? A fost, o vreme. Dar iată că a încetat consensul dintre politicieni şi medici. Medicii îşi revendică, iată, prioritatea în decizia strategică şi le cer politicienilor să treacă în planul secund al acestui nivel.

Ce va urma? Nu e uşor de prevăzut. Poate fi ceva ca în China, unde primii cercetători au spus adevărul şi au avut de suferit. Ori poate urma un cor internaţional de voci medicale disidente. Dar unde să se exprime acest cor? În deşert ori în media mainstream. Dar media mainstream a trădat deja interesul public. Nu s-a ivit încă niciun Soljeniţîn din Gulagul format din media mainstream. Ori poate s-a ivit, dar e lăsat să vorbească în deşertul unor mici bule de opinie.

Aşadar, cel puţin 50 la sută din cei înregistraţi ca având COVID-19 în prezentul în care au fost testaţi au avut boala într-un trecut recent, erau vindecaţi şi nu mai puteau fi transmiţători, dar acest adevăr medical a fost înlocuit cu o minciună care era de folos umflării statisticilor. De aici rezultă că, în fapt, mortalitatea COVID-19 era mai mare decât apărea în statistici. Paradoxal, dar minciuna nu a fost folosită pentru a stimula panica, ci pentru a o domoli. Pe de altă parte însă, umflarea statisticilor a cauzat enorme pagube economice şi creşterea neîncrederii generale în guverne.

Dar dacă ar fi fost raportată creşterea constantă a imunizării de turmă, ceea ce nu s-a întâmplat? Ghici ce fel de succes comercial ar mai fi avut vaccinurile?

În concluzie, surpriza adusă de studiul din „The Lancet” este că minciuna a fost folosită pentru domolirea panicii, dar, totodată, aceeaşi minciună a contribuit la creşterea daunelor economice.

Acum, mortalitatea pare a fi raportată mai corect şi de aceea se spune că noile tulpini ar fi mai letale. În fapt, şi vechile tulpini au fost aşa, dar adevărata letalitate a fost ascunsă prin umflarea numărului de pozitivi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 18
Ioan Buduca 1114 Articole
Author

18 Comentarii

 1. Foarte corect! Scopul comunicarii rezultatelor la testele PCR a fost crearea panicii in randurile cetatenilor, ceea ce a dat posibilitatea autoritatilor si politicienilor sa-si faca de cap. Daca popoarele vor accepta in continuare manipularea, atunci consecintele vor fi teribile.

 2. Trăim într-o realitate distopică, nimic nu e real, politicieni, pandemii, guverne, președinți, alegeri libere, economie de piață, libertatea cuvântului și a conștiinței……VIAȚĂ!
  Trăim într-un coșmar continuu, într-o matrice păpușată de cei care se întâlnesc an de an la Davos!

 3. Letalitatea a fost provocata de protocoalele medicale criminale care au fost ordonate de sus retelei de medici (de regula sefi) prinsi de obediente (nu spui de care).
  Ce se intampla acum este un razboi, un razboi in care agresorul nu se arata; este pervers si las. Si nu, adversarul nu este virusul, ci este grupul criminal organizat care actioneaza la nivel global (mai putin in China – China fiind ingenuncheata deja demult).

 4. Ce e de înțeles din asta?
  Destui au avut covid s-au vindecat testul PCR în care s-a pus atât bază detectează de fapt urmele la ce a ceea fost odată nu stare lucrurilor din prezent. Organismul e sănătos ei interpretează ÎN FAVOAREA LOR rezultatul testului PCR, că organismul ar fi nevindecat în continuare.

  Adevărul științific a fost denaturat în favoarea interpretării politice conform unor dogme. Covidiștii la fel cum înainte de 1990 comunismul mistifica adevărul în avantajul comuniștilor.
  Sau în prezent în China comunistă, Europa și America de Nord progresistă unde rostime „pune botul” singură, în China sub amenințare cu închisoarea sau execuția.

 5. Incet, dar sigur adevarul iese la suprafață, cu toate ca manipulatorii incearca, in continuare, sa-l tina pe fundul oceanului. Ne bucurăm că pe acest site am fost o mână de oameni care am contestat atat corectotudinea testelor cat si pe cea a numarului decedatilor, precum și a manipulării la care am fost si continuam sa fim supuși de care mass media,politicieni si o parte însemnată dintre „specialistii” din tagma medicilor care si-au călcat în picioare jurământul cu aceeași dezinvoltură cu care Jhonny Pelosi a călcat si continua sa calce in picioare Constituția țării.
  Ps. Nu-nteleg ce cauta Jhonny Pelosi la biserica, atata timp cat gândește, se exprima si acționează ca un fiu legitim al SATANEI?

 6. 1. “Aşadar, cel puţin 50 la sută din cei înregistraţi ca având COVID-19 în prezentul în care au fost testaţi au avut boala într-un trecut recent, erau vindecaţi şi nu mai puteau fi transmiţători, dar acest adevăr medical a fost înlocuit cu o minciună care era de folos umflării statisticilor”. Care statistici?
  2. “ De aici rezultă că, în fapt, mortalitatea COVID-19 era mai mare decât apărea în statistici.”
  3. Chiar nu înțeleg logica rezultării realei concluzii de la poziția 2, dacâ afirmația de la poziția 1. ar fi adevărată. Adică s-a umflat numărul statisticilor cu bolnavi ca să se micșoreze statistica cu decedații?
  4. Și s-a ascuns numărul real al morților și al “imunizaților de turmă” practic numâr necunoscut ca sâ crească încrederea și numărul doritorilor să se vaccineze?
  5. Partea cu “nici un Soljeniţîn din Gulagul format din media mainstream” este ca nuca-perete.

 7. Am repetat si o tot repet. In Romania, testele PCR s-au facut DOAR CELOR CU SIMPTOME. Poate citeste si dl Buduca protocolul DSP de testare.
  Au existat si tari in care s-a exagerat. Slovacia este cel mai bun exemplu. Tara politicienilor DOBITOCI care si-au incuiat in case locuitorii si le-a permis sa iasa doar daca se lasa testati (iar asta nu este o exagerare). Am scris aici multe comentarii impotriva deciziei proaste a Slovaciei care si-a abuzat cetatenii. Dupa ce i-a testat pe toti cu teste rapide, scaderea numarului de infectii a fost cauzata doar de lockdown, iar dupa ce s-a redeschis, cresterea a fost FULMINANTA. Acum au cerut ajutor altor tari pentru a le ingriji bolnavii.
  Da, exista tari care au avut politicieni tampiti. La noi in Romania, testele PCR s-au facut doar la cei simptomatici. Tocmai pentru ca se stia ca la asimptomatici, precizia lor nu este chiar buna.

 8. Întrebați un medic sau un asistent de laborator clinic în care sunt prelucrate testele PCR despre numărul de cicluri de testare. Sunt muți cu toții. Eventual vă înjură. Numărul de cicluri este secret de stat. Laboranții care sunt lucrători medicali calificați, de înaltă specialitate, ar trebui toți închiși pe viață pentru minciunile servite și obediența oarbă față de puterea coruptă.

 9. @Wolf Edmond : Corect ! Cu cat numarul de cicluri este mai mare , cu atat probabilitatea ca rezultatul testarii sa fie POZITIV este mai mare ! Deci ramane la latitudinea laborantilor daca mai multe sau mai putine probe vor iesi POZITIVE ! Functie la cate cicluri sunt prelucrate probele ! Iar ,, latitudinea ” laborantilor e functie de ordinele pe care le primesc ! De-aia sunt muti …. ! Muti si complici !

 10. @Charlie
  Nu cunosc protocoalele DSP dar orice persoană care ajunge la urgență (upu sau camera de gardă) sau trebuie internată, mai întâi e testată, indiferent că are sau nu simptome covid. La cele mai multe clinici private dacă vrei consultație la specialist, mai întâi te testezi pe banii tăi. Altfel nu te consultă. La foarte multe instituții de stat, la interval de două săptămâni se face testare obligatorie, spre exemplu direcțiile de protecție a copilului sau persoanelor cu handicap, centre de bătrâni, orfelinate. Etc. Cum ar putea pierde profitorii „pandemiei” sume astronomice de bani?

 11. Eu personal nu aveam nevoie de un studiu ca sa ma conving de faptul ca testele dau erori foarte mari. Instinctul imi spunea acest lucru. Dar acum ca avem si un studiu stiintific dintr-o sursa de mare prestigiu medical, este binevenit. Alta mare minciuna a acestei plandemii este „asimptomaticul”. Adica tu esti bine merci dar nemernicii astia spun, nu nu…esti bolnav. Oricine este bolnav sau prezumat bolnav. Inainte de covid-ul asta cum se constata ca cineva este gripat, racit ? Pai avea simptome. Nu puteai sa spui cuiva, frate tu te simti perfect, nu ai nici un simptom dar esti bolnav , ai gripa. Azi s-a schimbat paradigma, toti sunt prezumati bolnavi, asta e si motivul pt care le pot fi incalcate drepturile si libertatile in numele protocoalelor medicale deorece unui om sanatos este ilegal sa ii restrictionezi drepturi si libertati, teoretic…

 12. frica este cel mai bun bici, mai ales frica de moarte. e doar inceputul. dresura va continua. pregatiti-va de modificari substantiale in viata sociala, pregatiti-va de amplificarea cenzurii si mai ales a minciunii, de restringere a liberului arbitru si asaltul asupra constiintei. deposedarea de fiintare a inceput de ceva timp. incepe sa se coaca situatia si fructele vor fi culese. concentrarea controlului asupra resurselor in maini putine , adunarea profitului in putine buzunare, competitia care secatuieste de resurse planeta vor distruge planeta Pamint. Luati orice domeniu doriti si veti constata ca primele 10 corporatii (daca nu cumva primele 5) din domeniul respectiv detin mai mult de 80% din afacerea respectiva la nivel global. pandemia este un prilej, adica instrument, de concentrare si mai acerba a diverselor afaceri. se va insititui un control total asupra peroanelor. libertatea persoanei este pe cale sa devina istorie. covidul va fi fost o poveste frumoasa…

 13. Se văd acum țările care au procedat corect: Tanzania- președinte creștin, Turkmenistan aici președinte musulman , Coreea de Nord președinte comunist, țări ce nu au intrat în jocul manipulării globaliste.

 14. Bolnavii din spitale nu mint toti care ajung acolo au plamanii afectati se vede la radiografie si saturatia de oxigen. De asemenea numarul mortilor nu minte. Asa ca daca cei pozitivi ar fi mult mai putini rezulta ca acest covid are mortalitatea mult mai mare decat 3% cat e acum. Deci este teribil. Hmm ce mai zic acum cei care neaga numarul si impactul covidului????

 15. Ceea ce este surprinzator, ca foarte multi oameni inteligenti,nu iau de bun ,decat lucrurile care se spun la televizor,in rest ,nu se documenteaza si nici nu accepta alta opinie in legatura cu virusul si vaccinarea.Si toti au acceasi reactie la opiniile opuse ,,marilor specialisti,, de la televiziune.Felicitari pentru curajul de a scrie acest articol!

 16. @statul securist ue- adevarat ca esti securist ue: cei ce sunt internati cu covid au declarat ca nu au fost tratati de „covid”, iar cei ce au avut gripa, s-au tratat mai bine acasa decat in spital! Astea sunt marturii nu de la tv-uri ci reale! Nimeni nu a murit de covid, asta e destul de clar: ci au murit cu asa zisul covid, netratati de celelalte boli avute, sau nu au fost tratati corespunzator de gripa si astfel au facut complicatii! In plus ca unii au luat alte boli din spitale care le-au agravat starea si la unii aducand moartea! Orice om (aproape) a avut gripa, si totusi nu a murit de la gripa, chiar dk boala a fost grea! In 2019 se ” murea ” pe capete de gripa(verificati) apoi cum a aparut covidul, gripa a disparut si se moare acum doar de „covid”! Cat de prost poti fi sa nu vezi manipularea cu asa zisul covid?! Au ascuns ” gripa” si au inlocuit-o cu asazisul „covid” chipurile mai periculos decat gripa! Poate nu esti asa de prost ci doar securist!

 17. Total de acord cu adevarul. As adauga ca este ceva ce nu le iese: numarul de decese. Este mult mai mic decat in anii trecuti.

 18. Sorry, acest articol porneste de la premisa complet gresita ca exista un studiu in Lancet care sustine ca 50-70% din testele PCR sunt fals pozitive. Cu parere de rau va spun ca un astfel de studiu nu exista, pentru ca aceasta idee este falsa.
  Nu va suparati, dar nu putem spune chiar orice.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.