Miruna Pascu scapă de arestul la domiciliu

Miruna Pascu, mama lui Vlad, șoferul drogat care a ucis doi tineri în localitatea 2 Mai, scapă de arestul la domiciliu. Ea va fi judecată sub control judiciar. Decizia  Curții de Apel Bucureşti  este definitivă.

Curtea respins ca nefondată contestaţia procurorilor împotriva unei hotărâri a Tribunalului Bucureşti din 29 noiembrie favorabilă părinţilor lui Vlad Pascu.

Judecătorii au decis totodată și revocarea măsurii controlului judiciar în cazul  tatălul,  Claudiu Pascu.

Procurorii DIICOT  i-au făcut dosar Mirunei Pascu fiind acuzată de șantajarea unei martore în dosarul în care este cercetat fiul ei.

Aceasta ar fi ameninţat-o pe prietena fiului cu informaţii şi imagini compromiţătoare, dacă va colabora cu procurorii.

Miruna Pascu: „Nu pot să fac niciun fel de declarații cu privire la dosar pentru că nu este normal. Tragedia pe care o trăiesc și durerea pe care o simt nu este un lucru care să fie expus, după părerea mea, în spațiul public.

Din cauza asta nici nu am făcut niciun fel de declarații cu privire la victime, pentru că, consider că eu dacă aș declara ceva, ar fi o împietate față de părinții acelor copii. Consider că aceste lucruri… de la început, am greșit, trebuiau lăsate pe seama avocaților.

Nu am cum să fac declarații. Eu mai am încă un copil și nu am alte declarații.”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

4 Comentarii

  1. Sa ma spuna cineva ca justitia din Romania nu este corupta ? Daca o asemenea persoana care ar fi trebuit sa aibe grije de odrazla ei ,sa nu ajunga un drogat si un criminal ,este favorizata de judecatori,atunci ne putem astepta sa fie eliberat si odrazla ei in urmatorul timp.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.