Final! Băiețelul de 2 ani dispărut a fost găsit

UPDATE Copilul de doi ani ce a dispărut in județul Botoșani a fost găsit după mai mult de o zi de căutări, în pădure, la circa trei kilometri.

Este conștient și într-o stare bună, deși și-a petrecut noaptea în pădure.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani au transmis că băiatul a fost găsit de trei poliţişti, lângă un copac.
“Manu, Laur şi Ionuţ sunt eroii zilei! Cei trei poliţişti l-au găsit pe Aryan în pădure după 24 de ore de când a fost sesizată dispariţia. Acesta stătea lângă un copac, când unul dintre cei trei l-a auzit şi au pornit toţi în fugă spre locul din care se auzea copilul. Aryan era speriat, dar a acceptat imediat să-i însoţească pe colegii noştri”, au precizat poliţiştii.
Primarul comunei Tudora, Constantin Cocoreanu, a declarat că băiatul a fost găsit lângă un schit.
“A fost găsit de către un echipaj de poliţie în preajma schitului Sihăstria Voronei. Copilul era singur când l-a găsit Poliţia. Starea era destul de bună, a necesitat câteva îngrijiri din partea celor de la SMURD. Cred că s-a adăpostit pe sub copaci. E curios cum a rezistat până dimineaţă, ţinând cont de faptul că ieri după-amiază a plouat şi astăzi la fel, a început ploaia”, a afirmat primarul.

UPDATE - Botoşani: Copilul de doi ani căutat de peste 200 de persoane, găsit în viaţă/ El va fi transportat la spital/ Primar: Băiatul a fost găsit în preajma unui schit/ Cine l-a auzit pe copil - VIDEO

Copilul de 2 ani, din localitatea Tudora, a dispărut în timp ce se afla cu bunica într-o vizită la o cunoștință și a fost căutat de zeci de polițiști, jandarmi, pompieri și chiar și polițiști de frontieră.

Jandarmi din judeţele Neamţ, Suceava, Iaşi şi Bacău au participat, alături de angajaţii din Botoşani ai Ministerului Afacerilor Interne, la acţiunile de căutare a băieţelului de doi ani, care a dispărut în cursul după-amiezii de duminică, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani.

In zona localităţii Tudora au fost peste 200 de forţe de ordine din cadrul MAI, dar şi numeroşi voluntari.

Totodată, alături de poliţişti, în misiunile de scotocire au fost folosiţi şase câini de căutare-salvare în mediul natural, un elicopter SMURD, un elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviaţie şi un avion de mici dimensiuni, aparţinând voluntarilor.

Copilul dispărut, pe numele său Radu Ayan,era îmbrăcat cu o bluză de trening roșie cu dungi albe pe mâneci, pantaloni negri cu dungi laterale albe și adidași cu lumini la talpă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4

11 Comentarii

  1. Dezinteres total fata de cetățenii români, dezinteres total fata de minorii români, asta e cel mai grav! Exista cazul din judetul Vaslui, cei 4 copii români născuți în Marea Britanie, mama româncă și tatăl cetățean strain=pakistanez, copii vor fi luați de la mama naturala că asta vrea cetățeanul pachistanez prin justiția britanică și justiția românească prin legislația stufoasă făcută de hoiturile din politica, accepta orice inclusiv golirea țării de copii minori! Va puteți închipui prin ce trece femeia când va trebui sa i se recunoască hotărârile judecătorești străine, cel puțin un an durează, revenirea minorilor în familie inclusiv cu acte recunoscute de legislația stufoasă in exces din Romania! Oribil! Minorii sunt lipsiți de toate drepturile ca cetățean român, la fel și mama oricare ar fi! Justiția din România e pusă la dispoziția oricui și oricărei țări, nu definitivează o hotărâre judecătorească până nu primește acordul cetățeanului străin și dacă nu semnează acel individ, pe lângă procesul normal care durează peste un an de zile, mai trec cel puțin 6 luni până la definitivarea legală a actelor sa poți folosi acel act! Asta doar pentru un act, dar sunt câteva acte care obligatoriu trebuiesc recunoscute prin justiția română, trec câțiva ani din viața minorului și șansă oribila de a pierde minorii definitiv mama româncă! Sunt ani de zile pierduți în care cetățeanul sau și minorul, este lipsit de orice drepturi legale!

  2. Daca tot ati pus o poza, de ce nu e una clara? Ii protejati identitatea unui copil posibil rapit? Noaptea mintii..

  3. Felicitări pentru mobilizare și bravo pentru rezultat. Ăsta mic e un viitor Magelan sau Vespucci sau James Cook. Fire de explorator 😁

  4. una peste alta bine c-a fost gasit, la 2 ani sa inoptezi afara pe vremea asta, basca si-n padure e o chestie … are vana de haiduc, sau cine stie de survivor post- ce vreti voi …

  5. un agent de poliție cu auzul mai fin le-a fi auzit scâncetele
    si le-ar fi scapat si pe cele 2 fete cucuiete din Caracal….
    (mergem pe ideea unei fa-ca-turi
    ca cele 2 sint studente la oxford,
    in curind absolvente)

  6. Romania este condusa de oameni fara inima/constiinta, singurele situatii in care copiii au fost salvati au fost cand neoprotestantii s-au unit si au ajutata. Ambasadorii/guvenernul nu ajuta/apara cetatenii romani. N-ati observat ca un copil in situatie dificila daca necesita un tratament, trebuie presa sa ceara ajutor? Inainte de 2000 Romania nu a putut opera un copil pt ca era sarac, la inima. Operatie evaluata la 5.000.000 lei vechi, adica 500 lei noi, Cristian Tabara a cerut ajutor la TV pt copilul din Turda sau Campia Turzii. Chiar nu puteau opera Clujul, Tg Mures sau Bucurestiul, asteptau mita? Pt ce exista spitale de cardiologie in Romania? Pe vremea hulitului asistenta medicala pt copii era gratuita? Tara este in declin demografic, iar banii sunt cheltuiti pt panouri publicitare. Asa chirugul cardiolog Horatiu Suciu troneaza pe afis pt primarie in loc sa-si vada de studenti si de operatii daca mai este in stare sa faca. Adica de lucruri la care se pricepe. Vataf pe oras poate fi oricine, profesor/medic mai putini.

  7. Avea spirit de orientare de cand se juca de-a pitita prin tunelurile din Gaza.
    Bine ca s-a terminat cu bine.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.