Moment festiv la Brașov. Ce s-a apucat să le spună Brenciu oamenilor…

În seara de 30 noiembrie, luminițele Crăciunului s-au aprins la Brașov pe muzica lui Horia Brenciu. A ajuns însă cu întârziere din cauza traficului.  Despre trafic nimic nou, dar circumstanțe agravante au făcut din drumul de la București către Brașov o experiență plină de ”învățăminte”.

 ”O jumătate de veac de când m-am născut la Brașov, a trebuit, cu mașina, să fac de la București la Brașov! Nu mai puțin de 7 ore! Am mai avut o singură problemă: când am plecat de acasă am uitat să trec pe la baie și 7 ore am simțit fiecare gropiță, pentru că sunt numai gropițe, mici, delicate, dar le-am simțit pe toate.

Așadar, aveți în față un om fericit, nu pentru că între timp a fost la baie, pentru că are astăzi, aici, când s-a aprins deja bradul de Crăciun, am în fața mea cel mai răbdător, frumos, tare public din lume” a spus Horia Brenciu, conform DC News.

”O jumătate de veac de când m-am născut la Brașov, a trebuit, cu mașina, să fac de la București la Brașov! Nu mai puțin de 7 ore! Am mai avut o singură problemă: când am plecat de acasă am uitat să trec pe la baie și 7 ore am simțit fiecare gropiță, pentru că sunt numai gropițe, mici, delicate, dar le-am simțit pe toate.

Seria de evenimente pregătite de Municipalitate a continuat cu 1 Decembrie, când, pe lângă evenimentele tradiționale – parada militară, evenimentele organizate de juni în Piața Unirii și retragerea cu torțe – a fost organizat un concert în Piața Sfatului cu formații și coruri brașovene.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

7 Comentarii

  1. Cabotin nesimțit. Toți terchea-berchea de televiziuni cu mașini de îmbuibați nu mai au răbdare să privească frumusețile de Valea Prahovei. Atențiune vine EU. Bădăranul în autobuzele înghesuite țipa Nu-ți convine, ia-ți mașină mică. Dar acum când vezi câte odrasle nulități și câți parveniți și hoți se lăfăie în mașini de lux și nu au răbdare chiar se potrivește: Nu-ți convine, ia-ți șosea.

  2. are probleme cu prostata,orice puriu face confesiuni,nu se abtine

  3. un rebut, o nulitate, un marțafoi umflat nu putea vorbi decât despre fecalele sale! Sictir, bă și ia trenul de acuma

  4. Impresiile mele. Astăzi, duminică orele 18-19, Brașov,Piața Sfatului și Republicii. Multe căsuțe, luminițe, slănină la 50 lei/kg, lume multă la plimbare. Muzică nimic, spectacole nimic, artiști stradali, ni-mic ! Distractie pentru copii, nimic. Doar un carusel pentru bebeluși. Orășelul copiilor – oare ce o fi ăla ? Mari minciuni mai scriu cei dela ziarul Adevărul despre cică cel mai mare târg de Crăciun din Brașov. Poate se gândeau la prețuri. Ei au vazut paharul de vin la 8 lei, eu la 15. Apropo de asta. De ce Primaria autorizeaza vânzarea de băuturi alcoolice doar cu 5000 lei căsuța de 3×2 m, când comercianții, din 2 l de vin fiert vândut la pahar, adică 10 pahare și-au scos banii de chirie pe o zi. Ar trebui cel puțin 20000 lei să intre la bugetul local de căsuță, cele care vând vin. La deschiderea târgului, bună trupa HB. Au stâlcit rău Purple Rain și altele cam 50 de minute până a reușit Brenciu să se ușureze după un drum de 7 ore București-Brașov după cum a relatat din mijlocul scenei chiar el cu lux de amănunte la toți cei prezenți în piață. Felicitări primarului actual care ne-a scutit de artiști invitați gen Pepe sau Nicola! În 15 minute am văzut tot. Aceleași produse care apar la toate târgurile. Au lipsit simbolurile secuiești, ma refer la vitrina cu bricege. Vizitând și ultima căsuță, am văzut la 20 de lei păsărică fluier cu apă dintr-un fel de ceramică , care la alt târg acum 2 luni, costa 3 lei ! Cică din cauza costurilor legate de chirie, curent, gunoi. Până la urmă vrem, nu vrem, tot la Postăvarul ajungem la meniul ăla de 50 de lei cu 2 mici, câțiva cartofi inghețați-dezghețați și prăjiți nu prea tare, adică albi, cu pâine, un păhărel cu muștar și o mini bere. Un adevărat dezmăț !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.