Ziar de Cluj publică fotografia administratorului Untold

Morariu Și Gadola jr., informați de procurorii DIICOT Cluj despre dosar din 2016

Ziardecluj.ro  a publicat o serie de materiale în care  a devoalat faptul că finantatorii UNTOLD – milionarul Sorin Gadola si „sageata” Ionut Morariu – se drogau la greu: NSP, amfetamina, COCAINA, ciuperci halucinogene, LSD, Ecstasy. Acelaşi articol a prezentat şi informaţia cum că Bogdan Buta, fondatorul UNTOLD, consuma cot la cot iarba cu Sorin Gadola si Ionut Morariu, la cabana milionarului clujean. Jurnaliștii au mai prezentat o informație bombă: procurorii DIICOT Cluj i-au INFORMAT despre dosar pe Morariu si Gadola jr. în 2016.

Redăm integral articolul din Ziardecluj.ro:

”Jurnaliştii clujeni au avut o întrebare şi pentru Emil Boc, primarul Clujului. Oare cum te simti, domnule primar Boc, cand STII, caci acum STII, ca ai pus Cluj-Napoca la picioarele unor baietasi drogati, ca te-ai afisat cu ei si i-ai legitimat cu demnitatea primita de la clujeni? Orasul Cluj-Napoca a fost inchiriat pe bani putini unor drogati prajiti, copii de bani gata sau copii de securisti, sefi de Politie si ISU, ANAF sau ITM, au stat drepti in fata unor drogati prajiti?”

Asta e prajitul Ionut Morariu, pus de Gadola junior administrator la Untold SRL, cu acordul lui Bogdan Buta. Baiatul asta a semnat acte contabile, contracte de sponsorizare, fiind administrator si-a asumat responsabilitatea securitatii a sute de mii de participanti la UNTOLD in timp ce el se droga in draci, alaturi de Gadola jr. si Buta.

Un mare semn de intrebare care arunca MULTA INDOIALA asupra acestui dosar este de ce procurorii DIICOT Cluj s-au purtat cu manusi cu papagalii astia!

Fiindca aceasta este concluzia care se desprinde din rechizitoriu!

Asa cum aratam si in editia de vineri, procurorii DIICOT sustin ca i-au informat pe cei doi despre dosar in 12 iunie 2016. Adica acum 2 ani si jumatate. De unde si pana unde atata amabilitate incat niste consumatori si un traficant sa fie informati despre actiunea procurorilor si sa fie lasati in pace doi ani?

Mai mult, domnule Mornaila, in alte dati DIICOT Cluj nu pridideste sa se laude cu actiunile sale in comunicate de presa. De aceasta data, malc!

Oare de ce ati fost atat de modesti domniile voastre si nu ati comunicat presei, asa cum s-a intamplat in cazul BAGHERA si alte cazuri, ca l-ati retinut pentru 24 de ore pe Sorin Gadola in 27 aprilie 2018? De ce nu ne-ati bucurat ochii cu un comunicat de presa in care sa ne spuneti ca ati dat o lovitura teribila stafului UNTOLD, plin de drogalai cronici?

Sunt doar niste intrebari, nu dam cu parul”.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

3 Comentarii

  1. În mod evident, „acțiunea drogații” este pusă la cale de Draqnea ca să reușească referendumul contra diversității drepturilor omului și astfel să intimideze completul de judecată ca să nu-l condamne la închisoare pe viață și astfel să ajungă președintele României. În plus, am mai aflat că în lacul Belina, în 1944, atunci când s-au retras din România, naziștii au scufundat multe lăzi cu lingouri de aur. Știu chestia asta de la un unchi a lui Joianis care era obersturmbanfuhrer în armata germană iar acum conduce TelDrum. Am mai fost informat că PSD-ALDE vrea să mă distrugă, dar nu vă faceți probleme că #rezist!

    • Cum, in Romania consumarea drogurilor nu este libera? Nu ne spunea EBA ca va lupta la UE ca si Romania sa traga pe nas la liber? Ce aveti cu drogatii din Romania?

  2. nici cu pedofilul dragnea nu mi rusine, sau cu tariceanu 6 neveste…macar astia de la cluj nu conduc Romania, pedofilul preacondamnat si alalat curvar conduc Romania!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.