Mutare în PE. Simion. ”Ne-au cântat prohodul, dar s-au înșelat!”

Toți cei șase europarlamentari AUR au aderat la Grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ECR), informează un comunicat al formațiunii.

Conducerea ECR a aprobat joi după-amiază, cu unanimitate de voturi, integrarea europarlamentarilor AUR în grup, „urmând să lupte, de la Bruxelles, umăr la umăr pentru interesele europenilor”.

„Ne-au cântat prohodul, dar s-au înșelat! Europarlamentarii AUR vor activa în cadrul Grupului Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ECR), cel mai important grup conservator din Parlamentul European. Sper ca alături de celelalte guverne conseratoare din ECR să asigurăm prosperitate națiunilor europene și să oprim ideea unui suprastat federal european”, a declarat președintele AUR, George Simion.

AUR a trimis în Parlamentul European, ca urmare a votului de la alegerile din 9 iunie, șase europarlamentari: Cristian Terheș, Claudiu Târziu, Gheorghe Piperea, Adrian Axinia, Georgiana Teodorescu și A.S. Sturdza Șerban Dimitrie.

 

 33 de mandate alocate României în Parlamentul European 

* Alianţa electorală PSD PNL – 19 mandate de europarlamentari;

* Alianţa AUR – 6  mandate de europarlamentari;

* Alianţa Dreapta Unită USR – PMP – Forţa Dreptei – 3 mandate de europarlamentar;

* Uniunea Democrată Maghiară din România – 2 mandate de europarlamentar;

* Partidul S.O.S România – 2 mandate de europarlamentar;

* Ştefănuţă Nicolae Bogdănel a obţinut mandat de europarlamentar

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 7
Author

12 Comentarii

 1. Foarte bine că „suveraniştii” au avut un rezultat ceva mai bun, însă eu nu înțeleg totuşi acest festivism şi de unde atâta bucurie, fiindcă în realitate au obținut de abia un sfert din locurile din PE, aşa că tot Ursula şi cu ai ei taie şi spânzură iar dezastrul continuă! Vor fi aceleaşi teme: LGBTQ, Ucraina, Green Deal, Puie Mutin, dezindustrializarea Europei, metisarea etc. Sincer, când am văzut rezultatele alegerilor personal am rămas foarte dezamăgit deoarece în fond nimic nu s-a schimbat. Şi nu pricep ce au oamenii în cap, cât de masochişti sau pro$şti pot să fie. Exemplul cu Clothilde este edificator: după tot ce a făcut, începând cu frauda de la alegerile trecute, s-au găsit jumătate din alegătorii sect.1 s-o voteze din nou!

 2. Paiii…. L.V. spune-ne cine mai este in grupul acesta ca sa ne lamurim !

 3. De la vorbe la fapte, e cale lungă, bade Simion. Cu o floare nu se face primăvară și nici cu un spic de grau să hrănești o uriașă națiune.

 4. @nicu – Labinia Voinea, aka L.V nu stie nici ea… sunt niste inutili si aia, defileaza ca nationalisti, conservatori, traditionalisti, etc… dar se prostitueaza cot la cot cu PPE-ul pentru banii corporatiilor si pentru interesele americane. in afara de rebutul de Meloni, mai e LePen, extrema dreapta din Spania parca, extrema dreapta din Austria, etc. ma rog, extrema cu ghilimelele de rigoare

 5. Pana la urma, se pare ca decisiva este afilierea lui Ştefănuţă Nicolae Bogdănel. El poate schimba viitorul!

 6. Nu exista partide extremiste in Europa si nici la UE. Exista legi care interzic partidele extremiste restul e propaganda mincinoasa repetata la nesfarsit de un sistem bolnav.

 7. @Ghro-e bine că românii adevărați nu pun botul la extremiști!

 8. Ce nu stie Gigel este ca are niste cartite printre cei pe care i-a trimis acolo. Prima care se va reorienta (a mai facut-o de ‘vro’ trei ori) este popa pocaitilor romani din America, salajanul (?) Therhesh.

 9. Rezultatul de 6 mandate de europarlamentari pentru AUR este EXCELENT,ținând cont că UDMR finanțat și dirijat de Budapesta are numai 2(doua) mandate !.

 10. Ghiță (să investim în educație,..
  Nu știam ca romanii adevărați au bot, dar mă bucur s-o aud din botul tău. În principiu cei care au bot, poartă si botniță ca să nu consume iarba de pe răzoarele vieții si nici de pe pajiștea ei. În general produsul lor intelectual e balega. E buna si aceasta ca și îngrăsământ natural, la răsaduri de roșii, ardei, vinete sau la culturile intensive de porumb Pioner, UTC-ist și Neomarxism Imperialist NATO.
  Ps. Cică după prezenta lui Bideu la ceremoniile consacrate debarcării din Normandia, numit strigă zi de zi: dau o colonie pentru un scaun și un colon pentru amatori.

 11. Urmează ‘un mare fâs’, ups, realizări, evident, ‘motivate’!

 12. @ Ghita ala cu” vina de bou” , ai inviat ? Sau te-ai racorit prin noroaie si ” ghuitzti acuma ? Vad ca ” vina de bou” a avut eficienta la ” ieducatia” ta . Te-a spalat bine pe” creieri” . Cred ca si in somn vezi doar ” extremisti” . Etalon al ” Rominiei ieducate” ti-a tras-o Sosoaca , nu ? PS , nu-s nici haurist nici sosocar , dar nici ” ieducat ” ca tine Gh(u)itzane.PPS te cauta Jalensky sa te „decoreze” . Era prea racoare in baltoaca de n-ai iesit ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.