Mutarea lui Djokovic. „Sunt șocat de ea”

Novak Djokovic, care un sezon slab până acum, a decis sa joace la Geneva Open (ATP 250) în săptămâna dinaintea Roland Garros, iar decizia sa i-a surprins pe mulți.

„Îmi place mutarea și sunt, de asemenea, șocat de ea”, a spus fostul număr 1 mondial, Andy Roddick

„Este foarte ciudat pentru că a fost atât de încrezător intrând în cele mai mari turnee din lume fără prea multă pregătire. Și-a făcut un obicei din asta și a avut succes în ultimii trei sau patru ani. Cu siguranță dovedește că, dacă ceva nu merge, ai nevoie de meciuri – fiind chiar și cel mai bun din toate timpurile. Uneori ai nevoie de niște meciuri pentru a repeta ce știi deja. Poți să te simți grozav în antrenament, însă nu poți imita asta în meciuri oficiale. Așa că cred că este o mișcare corectă. Și mai sunt sigur că organizatorii Geneva Open sunt destul de entuziasmați de faptul că îl primesc gratis”, a mai apreciat Roddick.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.