Mici, cârnăciori proaspeţi din carne de berbecuţ, purcel la grătar, sărmăluţe cu păsat şi pâine la ţest sunt doar câteva dintre bunătăţile cu care sunt ispitiţi bucureştenii, sâmbătă şi duminică, dacă vor vizita Târgul naţional de produse ecologice, tradiţionale şi naturale, organizat în Parcul Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice ‘Gheorghe Ionescu Şişeşti’.
Lifestyle

Top 5 cele mai bune băuturi alcoolice pentru primăvară
Dacă vă numărați printre persoanele cărora le place să-și petreacă timpul cu cei dragi și vreți să serviți cu ei un pahar […]

De ce îi zice Jegușor, dacă-l cheamă Nicușor?
Nu a fost incă instalat inca fotoliul de la Cotroceni, dar Nicusor Dan a bătut probabil un record. […]

Cum se schimbă piața jocurilor de noroc în România
Piața jocurilor de noroc din România se află într-o fază de creștere activă și transformare datorită dezvoltării cazinourilor online. […]
Fii primul care comentează
Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.