Nadia Comăneci. „Ce am observat la generaţia de azi”

Fosta campioană olimpică la gimnastică Nadia Comăneci crede că şansele cele mai mari ale României de a avea o gimnastă într-o finală la Jocurile Olimpice sunt la bârnă.
„Echipa României s-a calificat şi mă bucur că fetele vor participa la Jocurile Olimpice. Ce am observat la generaţia de azi este că ele sunt foarte competitive şi îşi doresc foarte mult un rezultat bun. Rămâne să vedem ce se va întâmpla. Potenţialul pe hârtie îl cunoaştem, acum depinde şi cum vor executa şi calificările. O să am ocazia să le văd pe fete, pe Sabrina, în zilele următoare şi sper să fie bine. Dar avem posibilitatea de finală, cu siguranţă. Eu cred că la bârnă avem şansa noastră de finală”, a spus fosta gimnastă.

Întrebată dacă această ediţia de la Paris poate fi una de succes pentru România, Nadia Comăneci a răspuns: „Dacă vorbim de toate sporturile, da, cu siguranţă. Particular, în gimnastică, nu ştiu. Eu voi fi la Paris şi sigur voi reuşi să văd câteva discipline, dar prioritar va fi să văd gimnastica. Sperăm ca această muncă a sportivilor români va aduce lauri la Paris”.

Nadia a mai declarat, sâmbătă, că se bucură foarte mult de revenirea pe teren a Simonei Halep, după suspendarea de dopaj, şi a menţionat că aşteaptă să o vadă jucând la Madrid şi Roland Garros.

„Mă bucur foarte mult să o revăd pe teren pe Simona Halep. Este acolo unde îşi doreşte să fie. Aştept să o văd jucând, probabil la Madrid sau la Roland Garros”, a menţionat Nadia Comăneci, care a fost prezentă, sâmbătă, la conferinţa de presă organizată cu ocazia tragerii la sorţi a tabloului principal la turneul de tenis Ţiriac Open, care se va desfăşura la Baza Sportivă Năstase/Marica din Capitală.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

6 Comentarii

  1. şansele cele mai mari ale USA de a avea o gimnastă într-o finală la Jocurile Olimpice sunt pornhub.

  2. venit să cumpere/doneze măcar o(una) saltea pentru
    gimnaste ,achiziționată din pensia specială de cca 14 000 lei . Ar fi ceva nemaiauzit …

  3. gimnasta trebuia sa ramana la ce se pricepea. In schimb a preferat sa fie nasita de Bombonel, deh, onoruri, balti, insule…
    Ca si Ilie, branza buna, in burduf de caine.

  4. Cu Carmencita Constantin șefă peste federație, cu coregrafi homosexuali din Belgia și Australia parcă, succesurile ne așteaptă.
    Gimnastica feminină din țară a fost stricată după plan. Nu a fost nici prostie nici nepricepere. Desigur unii trepăduși au fost puși ca sînt poști sau/și nepricepuți știindu-se unde se va ajunge lăsîndu-i să zburde în voie.
    Gimnastica feminină din lume a fost stricată de cînd s-a schimbat sistemul de punctare ce priește tumbelor făcute de gimnaste musculoase ce nu mai au nimic feminin. Pe la-nceput de ani 2000. Citat:
    De asemenea, a existat îngrijorarea că noul cod favorizează puternic dificultățile extreme față de formă, execuție și consecvență. La Campionatele Mondiale din 2006, de exemplu, Vanessa Ferrari din Italia a cîștigat în mod controversat titlul feminin, chiar dacă a căzut de pe bîrnă, acumulînd puncte suplimentare la sol unde a făcut exerciții cmplicate. [3] [4] [5] Raportul din 2006 al Comisiei sportivilor de la FIG, a fost redactat după o revizuire și discuția despre evenimentele anului a notat mai multe domenii de îngrijorare, inclusiv numeroase neconcordanțe în judecarea și evaluarea abilităților și rutinelor. [6]
    Cu toate acestea, conducerea FIG rămâne angajată cu noul cod de punctare…(tălmăcit de internet)

  5. Generatia de astazi isi baga prea mult droguri prin nari si prin vene ,de unde performanta ,daca s ar face o olympiad a de ,drogati,homalai si pedofili occidentul ar lua numai medal ii de aur ,iar Romanica merge dupa acest system degenerat si periculos pentru societate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.