Ghinion, polițiștii l-au prins în curte de două ori!

Și-a  făcut curat în curte, a dat foc resturilor. Amendă! Cam asta este situația. Curățenia de primăvară afectează calitatea aerului, e o  activitatea interzisă, iar cei care o practică sunt amendați.

Un bărbat de 37 de ani din Arad a fost sancționat drastic după ce polițiștii l-au prins că ardea deșeuri în curte pentru a doua oară.

Polițiștii locali l-au amendat cu 30.000 de lei după ce l-au prins arzând deșeuri menajere în curte de două ori în aceeași zi, conform G4media.

Arădeanul a fost sancționat pentru „insistență manifestată” și a continuat să ardă deșeuri deși a fost prins prima dată.

De asemenea, bărbatul a trebuit să curețe terenurile afectate de incendiere.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

12 Comentarii

  1. Totuși, erau deseuri naturale sau artificiale? Nu se spune! Ce e din natura, știam că se poate arde pentru că, cenușă e foarte bun îngrășământ pentru pământ. De parcă cei care cara deșeurile naturale le cara la topire pentru a scoate combustibil pentru perioada de toamna sau iarna pentru mașinile care cara turiști la munte sau pentru încălzire! Tot în camp le arunca cum la fel procedează și cu restul deșeurilor. La câtă prosteala prin lege pentru furat finanțe nu e exclus să agațe aceste afaceri pe aceasta linie profitabila.

  2. Plimbarea in curte intre 10 – 12, in afara orelor de program se pedepseste cu amenda sau inchisoare ! Stati sub pat, ca in pat o sa stea STATUL ….de drepti !

  3. Tembelism.Tembelism de stat.Pe vremuri dădeau foc frunzelor direct în parc.

  4. Cei care vor să facă la fel dar sa nu fie prinși, un butoi de tabla cu fundul găurit dar găurit șiaproape de partea de sus, cam la 20-30 cm.Daca nu bagi chestii ude în el, nu face fum.

  5. E pe tube-smokeless outside stove.Trebuie și cămașă pe butoi, care sa dirijeze aerul de jos spre găurile de sus.Daca e mai îngust, merge și fără.

  6. Omul a ars frunzele . Se face de sute de ani. Nu din asta avem poluare. Dar pentru mintea trotinetistilor (care dau cu capul in masini) este chestie grava. Iar militienii se ocupa de chestii slabe in timp ce infractorii dau spargeri la casa de peste drum.

  7. cea mai mare aberatie si abuz in numele ideologiei. fumul este in primul rand sanatos, pentru ca distruge bacteriile. de sute de ani se ard ogoarele inainte de sapare si insamantare. CELE MAI BUNE SI CURATE DE REZIDUURI SUNT CULTURILE CARE APAR DUPA ARDEREA OGOARELOR, BHAI! tot ce se intampla este impotriva naturii. IMPOTRIVA VIETII! despre otrava imprastiata in aer, nimic? acolo nu dati amenzi? hai sikktir. asta patesti GHEORGHE SI IOANE DACA DORMI!

  8. voi oamenii de rind sa nu mai faceti focul nici in case ca distrugem noi planeta oamenii politici prin razboie carora nu le punem capac .. voi nici sa nu protestati – aceasta e dictatura capitalista ,,amenda de 30000 – 60000 lei in RO ptr mai nimic —

  9. Când vreun procopsit face grâtar acasă de-mpute în tot cartieru’ vine meliția? Da’ când vine gipsanii și face paranghelie cu manele multe, vine? Merge fiscu’ să ia obolu’ pe la pălățele prin gipsyland? Stiți voi, taxă”de lux” pusă pe hambare peste 100mp…

  10. Omul clar ca este vinovat. Trebuia sa faca o groapa sa puna frunzele, care vor putrezi si va face compost pe care-l va viunde apoi politarimea locala il vor amenda ca a vandut fara autorizatie!

  11. Niște cretini periculoși.!!! Anii trecuți pentru atacurile la boli Oficiul Sanitar Sibiu în “Buletinele de avertizare” pentru atacurile la de boli molipsitoare la pomii fructiferi precum Focul bacterian preciza: tăiați la distanță de 50 cm de zona bolnavă și ardeți crengile cât mai departe de pomi. Mai noi plin de păduchele lânos, păduchele din San Hose, afide ori cât stropești. Acum primăvara se tund pomii. Crengile cu Foc bacterian al rozaceelor, cu păduchi, afide,
    ciuperci în loc să le arzi local le legăm fascii și le scoatem în poartă, la biodegradabil, fiind duse le grămadă să răspândească vântul bolile în cele 4 zări. Și de când am intrat în UE e o invazie de boli la Pomii fructiferi, roșii , castraveți cum nu a fost niciodată. Și cumpărăm pe bani grei otrăvurile fabricate de Bayer, Monsanto și ați străini că cele fabricate de chimia românească eficiente și ieftine nu au fost agreate în UE. Și trădătorii care au negociat au fost de acord. Și uzinele chimice care le produceau s-au închis. Poliția nu s-a închis, nu are treabă cu vânzătorii de droguri de la poarta școlilor sau baruri ci pândesc pe cei care ard frunze și crengi în curte și cu cenușa rămasă dreg pH-ul pământului. 2 saci de 240 l plus bena de 120 am pe săptâmâna viitoare pentru biodegradabile. Ar fi fost o grămăjoară de cenușă. A găsit UE fără efort în România destui proști și ticăloși să-și bată jos de noi.

  12. Cu un tocător de lemne fac mulci. Frunzele și alte resturi(coji de oua, cenușă, curățături de cartofi, morcovi, etc) le compostez. Pentru ce rămâne mi-am cumpărat un cuptor pe care îl țin în spatele garajului, i-am atașat o țeavă de 2 metri așa că fumul se ridică suficient de sus. Oricum, vorbesc cu vecinii-am șansă cu vecini buni- și ardem cu toții în zilele când nu avem rufe la uscat.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.