Neconcordanțe la vot

IONUȚ APAHIDEANU, un romîn de la CLUJ, a descoperit după niște ore de verificat, că la fiecare a 5-a SECȚIE DE VOTARE Procesul VERBAL conține ERORI de REDACTARE și ÎNTOCMIRE sau FALSURI.
Ca să ne lămurim: procesul verbal se semnează de toți participanții din comisia de votare! Dacă e greșit, ei își asumă!
Ulterior, cînd procesul verbal ajunge la BEJ și se constată că este ÎNTOCMIT GREȘIT ESTE ILEGALĂ MODIFICAREA SA!
E ca și cum la notariat după ce vinzi sau cumperi un imobil, ștergi suma inițială și adaugi sau tai o cifră!
ACTUL ESTE AUTENTIC ÎN FORMA ORIGINALĂ!
Nu este permis nicăieri în lume să MODIFICI un document cu o ștampilă!
Se numește FALS ȘI UZ DE FALS ÎN ÎNSCRISURI OFICIALE!
Dacă la 20% din secțiile de votare, PROCESELE VERBALE au fost MODIFICATE înseamnă că 20% din secțiile de vot TREBUIE SĂ REPETE SCRUTINUL ÎNTRUCÎT PROCEDURA A FOST VICIATĂ

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

4 Comentarii

  1. Alegerile democratice, in statele non-bananiere, genereaza un castigator si conving si invinsii ca au pierdut pe bune.
    de pe wikipedia:
    „Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) [b]este o instituție administrativă [i]autonomă[/i] cu personalitate juridică și cu competență generală în materie electorală[/b], care are misiunea de a asigura organizarea și desfășurarea alegerilor și a referendumurilor în România, precum și finanțarea partidelor politice și a campaniilor electorale, cu respectarea Constituției, a legii și a standardelor internaționale și europene în materie.[1]

    Legea nr. 208/2015 prevede că, pentru organizarea procesului electoral funcționează în mod permanent Autoritatea Electorală Permanentă, care emite hotărâri, decizii și instrucțiuni.[2] În perioada organizării alegerilor se formează Biroul Electoral Central (BEC), birouri electorale de circumscripție la nivel județean, al municipiului București, oficii electorale de sector, în cazul municipiului București, și un birou electoral de circumscripție pentru cetățenii români cu domiciliul sau reședința în afara țării, precum și birouri electorale ale secțiilor de votare.[2]”

    When in doubt renumarare sau/si refacere alegeri ? Daca electoratul e hotarat rezultatele vor fi similare nu ?
    Trebuie renuntat la listele suplimentare ?

  2. Mai „redactie”, cum scrii mai draga,citez „un romîn de la CLUJ”? Nu mai exista dram de rigoare la voi? Chestiune de clasa a 2-a. RUSINOS!

  3. Asa mult imi doresc, intens din inima, din adancul plexului solar, chiar din suflet sa faca unul dintre smekerii secu o marturisire publicului in care sa ne spuna deschis cum declanseaza ei frauda, cum sunt exact organizati de cati ani si cum manuiesc „votarea” asta democratic-bananiera de sorginte bolsevica si azi, ei uite dramatic de-a dreptul inca si azi in anul 2019 tot cei ce-s din scoala celor ce ii spuneau matusii tatalui meu la perchezitii in casa ei ravasita complet:” Sculati voi (de pe fotoliul demnitatilor si al puterii politice, sotul ei fusese sub prefect agreat si numit de chiar regele Carol cand dadu de pamant cu clasa politica a vremii) ca sa ne asezam noi!”

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.