Nepotul lui de Gaulle acuză Ucraina că vinde arme (Video)

Pierre de Gaulle, unul dintre nepoții fostului şef de stat şi erou al rezistenţei franceze în faţa Germaniei naziste, face declarații uluitoare la adresa Ucrainei. Francezul susține că mai puțin de 50% din ajutoarele acordate Ucrainei ajung la ucraineni, dar și că  50% din armele donate ucrainenilor ajung pe piața neagră.

Intr-un interviu acordat în preajma Crăciunului, Pierre de Gaulle mai spune că armele alimentează teroriști, crize politice sau diferite conflicte.

„Recent, partea ucraineană a publicat un catalog de 1000 de pagini cu arme care vor fi vândute în America de Sud, în Africa și în țări arabe sau vor alimenta terorismul peste tot în lume. Este vorba de armanent ușor dar nu numai“, mai spune urmașul lui de Gaulle. El nu ezită să caracterizeze Ucraina drept una dintre cele mai corupte țări din lume și nu ezită să critice regimul, precizând însă că el „nu critică ucrainenii“.

De Gaulle spune că regimul de la Kiev a fost instaurat în 2014 de americani și că în „lovitura de stat“ de atunci ar fi fost implicată Victoria Nulland, despre care spune că este de origine ucraineană, și Biden.

În același interviu, nepotul fostului președinte american amintește profețiile lui Oleksii Arestovici, consilier prezidențial al lui Volodimir Zelenski. În februarie 2019, acesta descria războiul actual din Ucraina, profețind chiar că va avea loc cel mai probabil în 2021 sau 2022.

Pierre de Gaulle mai crede că în acest război, marele perdant este poporul ucrainean dar și Europa.

Urmăriți câteva secvente din interviu:

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 24

18 Comentarii

 1. Dacă de Gaulle, pentru autor, este nepotul fostului președinte american ce credibilitate mai are „articolul” ???

 2. cind pui botul la nemestecate, ajungi sa crezi ca l-ai prins pe Dumnezeu de picior… cind colo ce sa vezi, plingi la mormint strain…

  ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

  a venit craciunul in aprilie…

  cu cit se plateste reclama CD M?

 3. e o minune ca mai sint oameni care nu confunda dorinta cu realitatea !!!
  jos „chapeau” M. de Gaulle !
  Generalul a fost un mare prieten al Romaniei , cinste lui si urmasilor !

 4. Se spune că generalul De Gaulle nu era galez, era fenician. Poza nepotului vine doar să adeverească bănuiala.
  A fost văr cu Franco din Spania, taică-su iezuit, maică-sa din familie de comercianți.

 5. Sa fii tânăr și să mori sfârtecat de bombe, pentru niște bandiți. Crudă soartă.

 6. Și Tudy ne spune șmecherii precum că, AUR a crescut pe un trend european nu că jefuitorii liberali și psdisti au alungat 6 milioane de români buni de munca din tara!

 7. Exista înregistrări video că dovezi inca din primul an de invadare pe YouTube pe aceasta tema, și din 2023 exista pe YouTube ! Numai eu am pus multe linkuri de pe YouTube cu aceste dovezi aici pe blog! Nea bula ăsta, s-a agățat de înregistrările de pe YouTube și urla împotriva ukrainei?

 8. „Declaratii uluitoare” ?!? Pai asta e chiar secretul lui „Pulisinel” ! Si, cind te mai gindesti si de unde vin armele respective, cine le produce si cine le vinde, cercul e inchis.

 9. -scrieți-vă părerile -fără ură și părtinire-despre:1)CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN 2014 ]N UCRAINA? 2)CE DOVEZI EXISTĂ DESPRE REFERENDUL -CRIMEEA-CĂ AR FI FOST FORȚAT SAU FALSIFICAT? 3)CE PROMISIUNI A FĂCUT ZELENSKI LA ÎNSCĂUNARE?4)AU EXISTAT RUSOFONI ÎMPUȘCAȚI ÎN ANII 2020-2022 ÎN LUGANSK,DONEȚK…? CE SPUNEȚI DESPRE „AZOV”? CARE ESTE CÂȘTIGUL UCRAINILOR? VĂ ROG FĂRĂ ÎNJURĂTURI ȘI ATACURI IMUNDE! MULȚUMESC!!!

 10. Na, că unul s-a deșteptat și s-a spălat de flegma americană..Povestea e cunoscută,. la fel mă intreb cînd unul va dezvălui, ceea ce o lume intreagă știe,.. de banii indărăt,.. cu ocazia vizitelor dese la kiew..

 11. ‘Nepotul fostului președinte american’spune foarte bine,slavii trebuie sa-si rezolve problemele intre ei, iar khazarii oligarhi care controleaza atat Rusia cat si Ucraina, sa se macelareasca intre ei pana la ultimul
  SUA a tradat prin republicanii lui MAGA-putin deci nu se mai poate baza nimeni pe SUA,e lucru dovedit si de actualul razboi din Gaza; puterea economica in lume o detine la ora actuala China ,iar NATO ar face bine sa nu mai asculte de SUA

 12. Cand v-am spus in mod repetat cine a fost ILEGALUL COMINTERN De Gaulle, conceptzionat militar de Lenin si politic de Stalin nu ati vrut sa ma credeti…Iata ca, precum FAMILIILE COMINTERNISTE Ilici GENOCID, Pedro Romanovici Pauker, Saul Brueckner, Kara Mitru, Nicolaesco etc si FAMIGLIA De Gaulle respecta traditia !!! Profitand de ADEVARUL ca BANII DATI CU TZARAITA de ILEGALII BOLSEVICI care conduc STATELE OCCIDENTALE si din fruntea ORGANIZATIILOR INTERNATIONALE care, cu totii, MIMEAZA SUSTINEREA NECONDITIONATA A STATULUI SUVERAN Ucraina NU AJUNG INTEGRAL LA DESTINATIE, nepotu de COMINTERNIST care A TRADAT Franta FUGIND LA Londra unde i-a fost asigurat un „guvern provizoriu” in 1940, deci nepotu MONSTRULUI BOLSEVIC De Gaulle acuza CONDUCEREA ERPICA A Ucrainei ca „VINDE ARME”, fiind vorba de ARME USOARE care EXISTA IN STOC de pe vremea URSS-Gorbaciov, arme care FARA MUNITIILE corespunzatoare nu pot fi folosite!!! Cu BANII REZULTATI se cumpara MUNITIILE si ARMAMENTUL GREU pe care Occidentul nu-l livreaza
  asa cum MISTIFICA nepotzelu ca l-ar primi si „PE ACESTA IL VINDE”!?

 13. In „lumea libera” s-au intamplat urmatoarele:
  – autoarea „Panama papers” a murit intr-n „banal” accident de masina
  – Asagne si Snowden sunt cautati pentru a fi executati. Singura lor „crima” este ca au dezvaluit in presa „diplomatia hamerloca mondiala”
  … urmeaza deGaulle, dar metodele sunt mai „rafinate” acum: trebuie sa fie vina rusilor pentru ce o sa pateasca…
  Slava Z !

 14. Nu este adevarat ca vindem arme.
  Nu sta in firea noastra sa fim lacomi.
  Toate armele pe care le vindem noi le daruim din toata inima!

 15. Cine nu-i pupan-n dosuri pe khazarii satanisti ce conduc Occidentul este un anti-semint feroce. Deoarece numai ei satanistii khazari sunt in posesia adevarului. De aceea nepotul lui de Gaull esti si anti-semit si mincinos dupa standardele alesilor Satanei care vor sa stapaneasca Terra.

 16. Aceasta stire despre Ukraina nazista ca o parte din armele primite pe moka de la americani le vind ,este veche.Sa mai scris despre aceste afaceri ale nazistilor ukrainieni.De ce credeti ca Zelenski bate cu pumnul in masa si ordona capitalistilor sa ii trimita armament cit mai mult ?

 17. Dupî luoghitura di osîndî a lu’ Nula’ la Kiev, dîn 2014 – ce A RĂSTURNAT REGIMUL LEGAL ALES al președintelui Ianukovici, recunoscut astfel ofițial inclusiv di S.U.A. șî mUE, șî a costat Departamentu’ di Stat di la Vașin’ton 5 miliarde di koko pi Maydan, transferați p’în $$oroș – „profețiile lui Arestovici” în februarie 2019 se bazau cu „probabil în 2021 sau 2022” pi iestimărili C.I.A. di la Kiev că cînd va fi pregătită arrrmiya ukraineană di atac împotriva Rusiei! Fiindcă între 2014 șî 2022 gonzilierii amerloci trimiși di parșivii tikiați s-au ocupat „dicît” di DOTAREA șî INSTRUIREA arrrmiyei ukrainești pintru ATAC, pintru asta fiind amorsată și amplificată agresiunea asupra rușilor Ukrainei dîn Donețk șî Lugansk, p’în INTERZICEREA LIMBII RUSE, ca să pornească războiul țivil!
  „Dicît” că Putin „s-a prins” di manevră șî a pornit el primul (a șî spus astea, clar, pintru toatî Lumea!), ceea ce a dat-pisti-cap planurile militare amerloce planificate la Vașin’ton, șî dati-pisti-cap au rămas în Donbass, pi tierien, pînî acu’… HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
  Rușii vor menține actuala presiune militară șî situațîie di „echilibru” pi front pînî vor ajunge să cumpere di pi piața niegriluor tuot și ari Amierica armamient nou, ca sî-l studiezî!
  Ukraina VA DISPĂREA di pi harta Lumii……[Rumburak]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.