Nicuşor Dan: Îmi doresc un al treilea mandat

Edilul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, vineri, că îşi doreşte, în principiu, un al treilea mandat de primar al Bucureştiului şi nu este interesat de o candidatură la alegerile prezidenţiale, chiar dacă propunerea ar veni din partea USR.

„Am spus asta în campanie, am spus şi după alegeri. Răspunsul meu e acelaşi: am primit un mandat pe patru ani, sunt proiecte pe care le-am început aici. (…) Nu (cu privire la o candidatură la alegerile prezidenţiale – n. r.), răspunsul l-am dat deja. Am avut o relaţie foarte bună cu USR, aşa cum am avut şi cu PMP şi cu PNL – mai puţin ultimele luni de campanie, în care era evident că fiecare şi-a dat mesajul lui. Am avut o relaţie foarte bună cu USR în toţi aceşti ani. Nu vreau să comentez foarte mult ce se întâmplă în interiorul partidului, dar dincolo de asta, am spus înainte de campania pentru Bucureşti că vreau să mă concentrez pe Bucureşti şi aşa rămâne”, a spus Nicuşor Dan, la Digi 24.

Întrebat dacă intenţionează să creeze un alt partid, acesta a răspuns: „Nu în următorii doi-trei ani”.

Nicuşor Dan a menţionat că, în principiu, îşi doreşte un al treilea mandat de primar al Capitalei, având în vedere că Bucureştiul are „multe restanţe”.

„În principiu îmi doresc un al treilea mandat, pentru că proiectele Bucureştiului sunt multe, restanţele Bucureştiului sunt multe şi dacă facem comparaţie cu oraşe, chiar româneşti din vestul ţării, e o diferenţă. Dar, în fine, ce se va întâmpla peste doi, trei, cinci, zece ani… mai vedem. (…) 2024 a fost pentru Primăria Municipiului Bucureşti. În principiu, 2028, îmi doresc un nou mandat pentru Primăria Bucureşti, dar lucrurile se mai pot schimba”, a afirmat el.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

20 de Comentarii

 1. Cu siguranta, Nicusor Dan, va primi si un al treilae mandat si ultimul. Numai ca al treilea mandat va fi unul de arestare, posibil chiar ianinte de terminarea celui de al doilea mandat…

 2. „`dacă facem comparaţie cu oraşe, chiar româneşti din vestul ţării, e o diferenţă. ~”-corect -mutați capitala la ORADEA-ORI LA CLUJ-NAPOCA”! NU,NU LA BUDAPESTA-e prea departe!

 3. @ Claudiu, foarte bine spus, al treilea mandat să fie de arestare, pentru acest mare 0 zero barat, userist olimpic la înmulțit șobolani.

 4. In trei mandate Nicusor rezolva cu amprenta de carbon o reduce la zero. Adica fara apa calda, fara masini fara noi constructii. Nu stiu cum o sa termine elcetrificarea in sensul eliminarii ei dar omul e un geniu va gasi solutii. Probabil miza pe sobolanii de la sect 1 care trebuiau sa roada firele dar daca Clothilde a pierdut alegerile ramanem si fara sobolani.

 5. Nicuşoareeeeeeeeee securist nenorocit, un mandat de arestare nu vrei?

 6. daca asa hotarasc stapanii, pana la adanci batraneti. Probabil ca e sluga perfecta.

 7. Și noi, dezvoltatorii șantajați cu anularea autorizațiilor de construcție, îi dorim lui plicușor ban, un mandat la beci.

 8. Într-un fel îmi pare rău că a câștigat Nicușor. Bucureștiul merită un primar cum au fost toți înaintea lui Nicușor. Să rămână aceiași urbe dezvoltatâ haotic și administrată prost, risipitor și venal deoarece păstrarea capitalei la București după marea unire a tras România înapoi cu mulți ani.

 9. Dan Olteanu, bucurestean fiind eu îmi doresc o urbe fără ruine, fără mormane de gunoi, fără şobolani franţuziţi şi maidanezi turnători! Deci te bag în mă-ta cu tot cu Nicuşor Dan!

 10. Postaci venetici care injura cum le vine la gura. Toti mafiotii imobiliari si au dat mana la coruptie si afaceri grele facute cu primarii de sectoare facute pe PUZ uri de doi lei. N.vDan a mai pus niste limite de bun simt. Cand va fi PUG al Caoitalei nu se mai construi dupa vrerea mafiotilor si multi dintrei ei merita puscaria. Astept un cutremur ca in Turcia si atunci se va vedea mafia imobiliara.

 11. In al doilea mandat, Nicusor va „construi” parcari pe banda a doua. La al treilea va fi mai naspa, ca nu prea sunt multe strazi cu trei benzi, in afara de marile bulimetre. De asemenea, la propunerea oamenilor muncii de la orase si sate, rugam onor primarele sa monteze semafoare noi, ecologice, cu o singura culoare, verde. Da’ verde eco. Sa traverseze toata lumea intersectiile conform legii selectiei naturale.

 12. NICUSOR DAN , VA RAMINE IN ISTORIE CA CEL MAI BUN PTIMAR GENERAL AL BUCURESTIULUI ! Pt. ca este onest , perseverent , dedicat binelui public ! NU ESTE pe acelasi calapod cu firea , oprescu , videanu ! Calapod de mafioti ! Lumea a inteles asta si asa se explica 48 % !

 13. Nici cand i-am urat sanatate maestrului Nistorescu, sa apuce ziua un care sa ii dea si pt a 3a oara cu tamaie neicusorului sorosist, m-au cenzurat cerberii useristi din redactia coti Pai asta inseamna ca atunci cand va fi reluata telenovela cu platforma cetateneasca de dreapta pnl-pdl-usr,in care tit bizonul va fi invatat ce e democratia si pe cine sa viteze eu mare admirator al ardelenilor de vita nobila, nu o sa mai fiu publicat? Sa stiti, nu va suparati, ca eu chestia aia cu prostocratia am inteles-o! Ca cine nu e cu cine trebe e un prost!

 14. Parca Plicusor avea cateva plangeri penale pentru abuz in serviciu.

 15. Nicusoare nu fi visător, fi realist, procentajul cosmetizat este tipic fraudării profesioniste. Fără ajutorul direct a lui Ciolacu, greu de crezut ca erai azi primar.

 16. Dupa inca vreo 400 de mandate ajunge si apa calda promisa la in xampania electorala dinaintea primului mandat.

  Si lui Rares Bogdan inca atatea mandate de europarlamentar sa taie pensiile speciale.

 17. Las ca pan’la urma sa primeascsa tot promisiuni si mamdate de realizat
  Ca nu doare gura de dat si mana la votat si la Nicusor Fan, Ciolacu, Piedone, Firea etc
  Nu va verifica nimeni, sa nimic, din ce-au promis ei

 18. La câți cre/țini cu drept de vot sunt în București, ca și în alte mari orașe din SUBcolonie, cu aprobarea stăpânului de la vest și mai de la vest, cu ajutorul neprcupetit al serviciilor, mucușor pliculeț dă București s-ar putea să aibă „soarta” „marelui” primar de Koloszvar, piticul caricatural, boc.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.