Norica Nicolai: Alianţa UNPR-PSD nu schimbă protocolul USL

Alianţa semnată de UNPR şi PSD nu schimbă protocolul Uniunii Social Liberale, iar participarea la alegerile parlamentare din 2 decembrie se va face în continuare pe liste comune, a declarat a Realitatea TV vicepreşedintele PNL Norica Nicolai, potrivit Ziare.com.

„Alianţa UNPR cu PSD nu are nicio legătură cu USL. Este decizia PSD, care va funcţiona conform înţelegerii, în continuare. Protocolul dintre PNL si PSD nu va fi afectat, rămâne acelaşi”, a afirmat europarlamentarul liberal, citat de Realitatea Tv.

Aceasta crede că „sigur va fi o participare pe liste comune” şi că PSD va decide cum îşi va face managementul.

Norica Nicolai susţine că PNL a ştiut despre discuţiile de lungă durată privind un protocol între UNPR şi PSD şi că acordul dintre cele formaţiuni s-a perfectat în urmă cu o lună, scrie Ziare.com.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.