Atenţie, nou val de praf saharian deasupra României!

Un nou val de praf saharian va ajunge deasupra României, începând de marţi seară şi va putea fi observat în special peste regiunile vestice şi sud-vestice.

”În perioada 21 – 22 mai, circulaţia aerului, predominant sud-vestică, va favoriza avansul dinspre nordul Africii a unei mase de aer încărcată cu particule de praf de origine sahariană, peste sud-estul Europei”, a transmis, marţi, ANM, într-un comunicat de presă.

Conform meteorologilor, marţi seară şi în cursul nopţii de marţi spre miercuri (21/22 mai) această masă de aer va fi prezentă şi deasupra României, în special peste regiunile vestice şi sud-vestice.

”Miercuri (22 mai) va mai fi prezentă peste nord-vestul, centrul şi sudul României. Ca urmare a ploilor prognozate în ţara noastra, în următoarele 48 de ore, depunerile de praf vor putea fi observate în zonele şi în intervalele menţionate mai sus”, a mai precizat ANM.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

11 Comentarii

  1. Sper ca de data asta sa intelegem cu totii ca acest prof saharian este intentionat pulverizat din avioane si nu este nimic natural asa cum stiam noi.Cind sa mai intimplat asa ceva in sute si mii de ani pana acum si de ce asa dintr-o data ,vedem ca se intimpla acum ?

  2. Praful asta saharian vine via Ucraina? Am un butoi in care strang apa de ploaie pentru a-mi uda gradina. La prima tura de „praf saharian” pe apa se asternuse un praf alb, asemanator cu pulberea de aluminiu, in niciun caz praf, care s-ar fi scufundat in apa.

  3. ADICA SUNTEM OTRAVITI DIN NOU. serbia a facut analize de laborator acestei mizerii generata de tehnologie! de unde bhai arsenic? slu-oii gheenei ce sunteti! OTRAVITI ROMANII PENTRU ASTA ATI LUAT BANI J E GURILOR!

  4. Trebuie de stat cu Ferestrele Inchise ! De stat in Casa ! De baut Lapte Dulce si de Mâncat Cashcaval ! Cine mai are Cashcaval de la Întâi Mai !

  5. Mare Atentie ! Ca de Maine 22 Mai 2024 vin Furtunile si in Romania . Furtunile din Europa de West unde au provocat Inundatii !

  6. Cu siguranta, valul de praf saharian care vine asupra Romaniei e provocat de migrantii care vin taraindu-si papucii si, normal, ridicand praf. Na! Am gasit-o!

  7. Așa din curiozitate. praful saharian” în sens opus a ajuns vreodată, ma refer la zona de sud a Africii. Sau al dracu praf îi place în Europa cum le place și migrantilor care intra cum vor și când vor.

  8. Defapt e un cod pentru mafia internationala a drogurilor ca suntem open for bussiness

  9. Praful Saharian pe Inox are o culoare de Cristal ! Dar când este sters cu o cârpă umeda praful saharian are o culoare de maroniu deshis !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.