Novak Djokovic a întrerupt colaborarea cu Andre Agassi

Andre Agassi nu mai este antrenorul lui Novak Djokovic, fost lider mondial şi deţinător a 12 titluri de Grand Slam, anunţă ESPN! Darren Cahil, mentorul Simonei Halep, consideră că tenismenul sârb a greşit faţă de Agassi.

Djokovic se desparte de Agassi după 10 luni de colaborare, întrerupte şi de accidentarea suferită la cot de jucătorul din ţara vecină! Legendarul american a declarat că au existat mai multe neînţelegeri între el şi Novak, fără să detalieze: „Am încercat să-l ajut pe Novak şi am avut cele mai bune intenţii. Dar de prea multe ori nu am fost de acord în privinţa unor chestiuni”, a spus Andre.

Darren Cahill a comentat pe marginea subiectului la ESPN, fiind de părere că Djokovic „nu s-a implicat total în relaţia cu Agassi”. Este cunoscut faptul că australianul are o relaţie de prietenie cu Andre Agassi, cel pe care l-a ajutat să devină cel mai în vârstă lider mondial la 33 de ani. Recent, Cahill şi Agassi i-au dus pe Halep şi Djokovic într-un stagiu de pregătire comun, în Las Vegas.

Despărţirea dintre Novak Djokovic şi Andre Agassi s-a produs după mai multe rezultate dezamăgitoare înregistrate de tenismenul în vârstă de 30 de ani. Novak, aflat pe locul 12 mondial, a fost eliminat la debut atât în cadrul turneului de la Indian Wells, cât şi la Miami. La Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al sezonului, „Nole” s-a oprit în optimile de finală. Djokovic are un palmares de patru victorii şi trei înfrângeri în 2018.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Stelian Cornea 1092 Articole
Author

4 Comentarii

  1. Claudia de mult a spus ca trebuia rupta relatia cu Agassi si mai mult ca sigur ca Djokivici i-a citit interventia!

  2. Cred ca Novak Djokovic este intr-un moment delicat al carierei sale, cred ca resimte o uzura fizica, nervoasa , dupa atatea meciuri disputate in ultimul deceniu in tenisul mondial ! Cred ca nu antrenorii sunt cauza insuceselor sale din ultimul timp! Sa speram ca are sa gaseasca resurse in fizicul sau sa revina in topul tenisului mondial.

  3. @c.g.pe acest subiect Claudia a pus de mult punctul pe I! e vorba de absenta unui psiholog de calibru care trebuia sa-i consulte separat pe Djokovici si pe Agassi, plus sotiile lor ( se cunoaste influenta femeii in viata barbatului este hotaratoare)si apoi terapie de grup! Claudia a mai spus ca daca evaluarea psihologica si terapia de grup nu dau rezultate, repede trebuie despartit antrenorul de jucator! daca nici urmatorul antrenor nu are rezultate, Claudia a sugerat ca Djokovici sa divorteze si sa mearga la muntele Athos pentru spovedanie!

    • Pt.mariuta. … spui asa in paranteza: ”(se cunoaste influenta femeii in viata barbatului este hotaratoare)”, iar eu spuneam:”speram ca are sa gaseasca resurse in fizicul sau ”, cam tot legat de starea sa de om implicat intr-o relatie cu o femeie … ! O noapte linistita ! P.S.-ca in zicerea:” femeia te ridica, femeia te coboara, … ” s.a.m.d. !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.