Omul de afaceri din Sibiu, chinuit înainte să moară

Apar detalii greu de digerat legate de asasinarea omului de afaceri sibian Adrian Kreiner. Acesta a fost supus unor suferințe puternice, înainte de a fi omorât, se arată în rechizitoriul dosarului Kreiner din care Turnul Sfatului citează:

„(…)inculpaţii, purtând cagule, au pătruns în curtea şi locuinţa familiei Kreiner la ora 2,36. Aici l-au găsit pe acesta în camera de la parter şi l-au agresat fizic exercitând multiple acte de violență la nivelul capului, trunchiului, precum si membrelor Acționând conjugat și coordonat, cei trei au procedat la imobilizarea numitului Kreiner Adrian, pe care l-au legat cu mâinile la spate, fiindu-i imobilizate și picioarele cu aceeași sfoară. Victima a fost apoi așezată pe abdomen, în poziția similară unei bărci, modalitate aptă a crea suferințe extrem de puternice. Auzind zgomot, fiica omului de afaceri care se afla într-un dormitor de la etaj, a coborât în living unde l-a observat pe unul dintre agresori, fiind la rândul ei observată de acesta. Persoana vătămată s-a reîntors în dormitor de unde a apelat serviciul 112. Doi dintre inculpaţi au urmat-o şi au pătruns în cameră lovind cu piciorul uşa încuiată de aceasta. Prin utilizarea de amenințări și de violențe fizice, au sustras de la fiica omului de afaceri sumele de aproximativ 40 de euro și 100 de lei, pe care aceasta le avea în portofel, iar de pe un corp de mobilier au sustras 16 ceasuri, de diferite mărci, având o valoare totală de peste 200.000 de euro. Persoanei vătămate i s-a cerut să indice locul unde ţin banii şi pentru că aceasta nu îl cunoştea, dându-şi seama şi de faptul că fusese alertată poliţia, au hotărât să plece. Unul dintre inculpaţi a avertizat-o să nu iasă din cameră, altfel o va omorî, afirmând că în acel moment va merge să îi omoare tatăl. La finalul activității infracționale, acest inculpat s-a reîntors la victima Kreiner Adrian şi a executat o manevră de asfixie mecanică ce a condus la întreruperea fluxului sanguin spre creier și la instalarea comei”, explică procurorii.

Cei trei acuzați, Costi Cosmin Zuleam, Laurențiu Ghiță și Marian Cristian Minae, au fost trimiși vineri în judecată pentru omor calificat, tâlhărie calificată, precum și pentru conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare, anunță prim procuror adjunct Ruginosu Mihaela, în calitate de purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, citat de aceeași sursă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

7 Comentarii

 1. Codul Penal TREBUIE modificat, pedepsele TREBUIE cumulate.
  Cu alte cuvinte, pedepsele trebui să fie : omor calificat + tâlhărie calificată + conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare, SI NU aplicarea pedepsei celei mai mari ori un supliment de pedeapsă.

 2. Oricum sant multe METODE sa constrangi o persoana sa ti dea banii,farà sa faci rau real cuiva,baietii astia erau banditi Dar niste amatori!Nu poti chinui si ucide asa persoanele cand ti se nazare tiè farà sa aibe vreo vina ,atunci sa.ti asumi ca daca esti Prins trebuie sa.ti accepti pedeapsa.Acest tipar de persoane din pacate DEZVOLTA Putin.Sant grosolani in comiterea unor fapte si chiar inconstiienti,traiesc 8n lumea lor.

 3. Trei saraci , au atacat si omorit un bogat ca sa-i fure averea . Acest scenariu se va repeta tot mai des . Peste citiva ani vor fi eliberati ininte de termen pt. buna purtare , munca , scriu si carti , puscaria nu este corespunzatoare ! Toate aceste viclesuguri au fost inventate de Parlament si CCR , ca sa scape ei de puscarie ! Nu s-au gindit ca acestea vor folosi si altora , criminali , pedofili , tilhari , hoti , violatori ! Pai pe cine sa atace astia daca nu pe bogatasi … adica pe ei !

 4. N-am auzit crestin sarac sa jefuiasca si sa omoare! Ai grija ce comentezi satana @darius. Romanii in marea lor majoritate sunt Oameni.

 5. @ …spune (prostii)

  N-ai auzit creștin sărac să jefuiască și sa omoare ?! Eu am auzit și văd sistematic.

  „Romanii în marea lor majoritate sunt Oameni.” Da, dar foarte multi oameni… hoți. Sunt pline pușcăriile Europei de „creștini mioritici” de-ai tăi.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.