Opoziția a măsurat la virgulă: „Guvernul s-a umflat”

Guvernul PSD-PNL „s-a umflat” cu mii de angajaţi de când PSD şi PNL sunt la putere, afirmă marţi reprezentanţii Uniunii Salvaţi România (USR), care îi cer premierului Marcel Ciolacu să „oprească angajările politrucilor şi risipa din bani publici”.

Potrivit acestora, „numai în luna iulie 2023, în timp ce premierul PSD Marcel Ciolacu promitea că reduce cheltuielile statului, la Secretariatul General al Guvernului au fost angajaţi 150 de oameni, comparativ cu iunie 2023”.

În iulie 2023, adaugă USR, la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene şi la Ministerul Finanţelor sunt cu câte 500 de angajaţi mai mulţi decât în urmă cu un an (iulie 2022), asta în timp ce există mari întârzieri la reformele din PNRR, iar încasările la bugetul de stat sunt dezastruoase chiar conform coaliţiei PSD-PNL care susţine Guvernul. Şi alte ministere şi-au crescut considerabil numărul angajaţilor în această perioadă: plus 130 de angajaţi la Ministerul Mediului, 50 la Ministerul Economiei şi încă 50 la Ministerul Familiei, pentru că tupeul pe bani publici nu are limite, susţin reprezentanţii USR, într-un comunicat de presă.

„Oamenii nu pot plăti taxe şi impozite suficiente pentru cât poate Guvernul acesta să angajeze funcţionari a căror utilitate nu se vede niciunde. Aşa că Guvernul a decis ca toată lumea să plătească mai mult ca să poată angaja ei şi mai multe pile, relaţii şi cunoştinţe de la partid”, a declarat deputatul USR Cristian Seidler.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

 1. nu stiu cum de suportati voi sa publicati aceste orori. cum de acceptati? nu va supara…? nu simtiti ca va explodeaza inima?

 2. itic strul saiblar,zis in USSIRIE,este nepotul lu parkinson-dudu.de meseri
  e controlor de bilete false la banca,subler spanac,nu stie limba romana,a
  dorit sa spuna,ca,posturile sunt de fapt,de acum 2 ani-cu pnl,usiere,pmp
  tov.pioner sandler sau sandrama,cand plecati la trompa.este din leontion

 3. „risipa din bani publici” 🙂
  cand umbalam la pensiile batranilor si ne milogim/tocmim la taieri si ne imbulzim in super-market-e la reduceri(=pomanagii boschetari) devenim un popor de CULEGATORI(aia care tineau cu Darwin si teoria evolutiei spuneau ca „ne tragem” din maimute si ca la „inceputuri” alea haleau fructe=”culegatori” q.e.d. )
  SCHENGHEN FACE GARAJE SUBTERANE DE 5-7 ETAJE , MARCHEAZA PARCARI PE STRAZI LATURALNICE:
  ALBASTRU – PLATA INTRE ORELE …
  ALB=GRATIS PANA LA ORA…!
  FIECARE 8-10 BLOCURI AU GARAJUL SUBTERAN SUPRAETAJAT,CU PRET CU ABONAMENT SAU PE ZI ,PRETURI MICI(BANII SE DUC LA BUGET: REPARA BAIETII STRAZI,FAC ALTE GARAJE,ETC..)!!!
  Ciolacu e „de serviciu” (e randul lui sa fie haituit de presa si OPOZITIE =rusinea nationala kgbista a lui Ilici Ivanovici Iliescu) si in loc sa devina un PRODUCATOR = OM el prefera sa duca „turma” la cerseala (imprumuturi,reduceri=evaziune fiscala a schengheneilor,care spun ca au facut „donatie”: 3-5 lei reducere = evaziune 10000-15000 😀 )
  Asa ca Ciolacu ai o idee cum sa mai umpli gaura din buget,si ,posibil pe viitor sa mai vedem cum iti ies din buzunare banii la tv 😀

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.