Orban a descoperit că Parlamentul există

Premierul Ludovic Orban a anunțat, joi, în ședința de Guvern, că luni va fi depus în Parlament raportul privind măsurile luate de fiecare minister în timpul stării de urgență. Miniștrii trebuie să trimită până vineri forma finală a acestor măsuri.

„Solicit fiecărui ministru să ne trimită forma finală privitor la măsurile sectoriale care au fost luate pe domeniul fiecărui ministru pentru a putea finaliza informarea solicitată de Parlament. Am primit materialul, dar sunt câteva retuşuri care trebuie făcute. Mă uit la domnul ministru al Justiţiei, sunt prea puţine măsuri care sunt incluse, noi trebuie să prezentăm un raport cuprinzător privitor la toate măsurile, pentru că până acum nu am mai informat Parlamentul. Doamna vicepremier Turcan este practic coordonatoarea realizării acestui raport și vă rog să solicitaţi cel târziu mâine să primim forma finală astfel încât luni să putem depune raportul către Parlament”, a spus, Orban, în timpul ședinței de Guvern (VIDEO).

Orban a fost invitat recent de mai mulți politicieni pentru a merge la Parlament, iar el a declarat că „Parlamentul nu există”.

„Eu am anunțat, unde să mă duc la Parlament, că parlamentarii stau acasă și nasc tot felul de inițiative… Eu informez periodic cetățenii cu privire la măsurile luate. Parlamentul nu există. Când se va relua activitatea parlamentară și printr-o procedură parlamentară sau constituțională voi fi invitat la Parlament, cu siguranță că voi fi prezent”, a spus Ludovic Orban recent.

30 aprilie-Declarații susținute de premierul Ludovic Orban și de alți membri ai Executivului la începutul ședinței de guvern

30 aprilie -Declarații susținute de premierul Ludovic Orban și de alți membri ai Executivului la începutul ședinței de guvern#LudovicOrban #SedintadeGuvern #GuvernulRomaniei

Publicată de Guvernul României pe Joi, 30 aprilie 2020

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

6 Comentarii

  1. Minune ! Traieste si misca ! Si eu care credeam ca e imbalsamat, cu vata in nas si parcat in Piata Victoriei, in mausoleu VIP !

  2. Ma rog la Dumnezeu ca Orban sa descopere vorbitoru` si sa faca antrenamente la dus, cand scapa sapunul.

  3. Nenica, astia or avea toti portofelu’ la piept? Ca prea se cauta des!

  4. Pana nu se leapădă de pupincurism orban nu există ca entitate de sine gînditoare.ramane un diletant vorbitor reactiv fără initiativa și fără sensul verticalitatii.Vorbeste exclusiv la comanda fuhrerului toxic.

  5. Uitati-va bine la guvernul austeritatii! Astia nu tin mana la piept, ci la portofel, nu cumva sa cheltuiasca vre-un leu. Vedea-v-as la Straulesti II, cu patrunjelu` pe piept, bestii negre!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.