Patronul FCSB, rugăciuni pentru altă echipă

 Este de notorietate relația foarte bună, inclusiv întărită prin numeroasele transferuri făcute de-a lungul timpului dintr-o parte într-alta, dintre Gigi Becali, patronul FCSB și Valeriu Iftime, omul de afaceri care e patron la FC Botoșani.

Moldovenii au avut cel mai slab sezon de când au ajuns în prima divizie, reușind să intre în istoria fotbalului românesc drept prima echipă din eșalonul de onoare care abia la etapa a 22-a, deci un tur întreg de campionat plus șapte runde din a doua parte, a izbutit să câștige primul meci! Soarta Botoșanilor părea a fi pecetluită și Iftime părea resemnat pentru faptul că echipa va retrograda, dar aducere pe bancă a lui Bogdan Andone a însemnat și luminița de la capătul tunelului. Cu mari emoții până în ultima rundă a play-out-ului, FC Botoșani a evitat căderea directă de pe ultimele două locuri și s-a salvat cu victorie dublă în fața Miovenilor în baraj.

La emisiunea PRO SPORT LIVE, cei doi patroni au intrat în dialog. Gigi Becali a dezvăluit faptul că a fost foarte preocupat de pericolul real al retrogradării Botoșanilor și că pentru a ajuta a făcut multe rugăciuni pentru ca moldovenii să se poată salva.

„Ne rugam pentru Valeriu Iftime, să rămână în prima ligă. Îi mulțumesc că le-a mai luat puncte celor de la Rapid, de la CFR. Eu zic să te întărești, că ești un om important de afaceri, ai bani. De ce să o ții așa? Ți-am zis ca la un frate, e o chestiune și de demnitate”.

Imediat, bossul moldovean i-a dat răspunsul și i-a promis că echipa se va întări în așa fel încât să poată învinge în noul sezon inclusiv campioana FCSB.

„Îi mulțumesc domnului Gigi Becali. V-aș lua puncte și dumneavoastră, dar n-am putut. Vedem campionatul viitor, mă întăresc și s-ar putea să nu mai fie atât de simplu. Eu am crezut că mă voi îndepărta de acest mediu, dar fotbalul este un mod de a face oamenii fericiți. În seara asta mă văd cu Bogdan Andone, avem o discuție despre semnarea contractului. Voi căuta jucători să îmi întăresc lotul. Domnule Becali, va fi mai greu cu noi în sezonul următor, că tare îmi doresc să vă bat o dată, să le închid gura tuturor. Trebuie să ne înrudim, am niște nepoate frumoase, poate aveți niște nepoți. Desigur, glumim. Istoricul arată că am cea mai slabă performanță cu dumneavoastră, dar va aștept să vă bat la Botoșani”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

  1. bossul moldovean i-a dat răspunsul,
    „am niște nepoate frumoase, poate aveți niște nepoți. Desigur, glumim.”

    -pare un inceput de negociere
    dar asa injura moldovenii!

  2. Bravo lui Iftime , este un om inteligent , echilibrat si cu umor fin , de calitate . Sper sa-si faca echipa buna si pe teren si in jurul lui . Sincer , eu , pt el si declaratiile lui , tin cu aceasta echipa , ca altfel , mai ales in sezonul trecut , vai mama lor ! P.S. As vrea sa ajunga primar la Botosani si sa faca un oras modern , european , ca Oradea de ex. (sunt cam la aceeasi paralela geografica), el poate , omul sfinteste locul !! Sanatate si putere ! P.S.2. Eu locuiesc la 550 km de B , mai la sud , nu-s din zona dar , iubesc sportul !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.