Premierul minte, protestele continuă

Cînd contorul din colțul ecranului număra orele și minutele rămase pînă la apariția premierului la Antena 3, mi-am dat seama că lui Ciolacu îi țîțîie curul. Zile întregi n-a zis nimic, crezînd că protestele se dezumflă și scapă de ele, iar cînd a priceput că vin peste el a mobilizat forțe și lătrăi, miniștri și propagandiști cu dîrlogi. Așa că marți a ieșit în stilul său deja proverbial. Adică, mieros și conciliant, nevinovat și încărcat de ambiguități presărate cu promisiuni. Ca la prețurile alimentelor, ca la plata cash, ca la reducerea cheltuielilor bugetare, luminat ca după o venire de la Muntele Athos.

Un soi de frecție verbală de genul:
„Ne-am pierdut răbdarea? Și eu îmi pierd răbdarea. Mai ales după atâtea frustrări, după atâta batjocură, după atâta umilință. Sunt ferm convins că toate aceste lucruri s-au acumulat. De aceea, am început prin a spune că sunt îndreptățiți”.

Actor, nu glumă! Alții sunt de vină, el este salvatorul, curajosul și clarvăzătorul. Pe el îl „țin genunchii”, chiar dacă nu-l duce capul și se laudă că va „rezolva problemele acestor oameni”. Cum? Cu contribuția ministrului Agriculturii, „geniosul” Florin-Neluțu Barbu, și a lui Sorin Grindeanu, discotecar performant și ministru descurcăreț.

Caricaturalul Neluțu Barbu este emblema mediocrității acestui guvern de sforari și aranjori. Un cap rotund cu o față bucălată din mijocul căreia țîșnește în rafale bolborosite cea mai chinuită limbă română de om incompetent și școlit pe bandă rulantă. Felul în care se laudă, promite și se umfă în pene face parte din același stil al lui Marcel Ciolacu, dar cu două-trei clase mai jos la capitolul abilitate și viclenie.

Una-două, Neluțu se grăbea să anunțe că a scăpat de protestatari, cerîndu-le să plece acasă, iar cînd și-a dat seama că s-a învîrtit doar în jurul cozii a lansat ultima ofertă:
– Le fac birou la Ministerul Agiculturii și nici o decizie nu se ia fără mediul asociativ.

Florin Neluțu Barbu, un trepăduș politic a lui Paul Stănescu (baron de Olt), a fost pupăza din vîrful Agenției de Îmbunătățiri Funciare a României. Adică, a vegheat la împărțirea banilor care n-au îmbunătățit mare lucru. Ca ministru, el se împodobește cu promisiuni, ca un pom de Crăciun, încărcat cu sughițuri, bîlbe, dezacorduri, gafe și formulări trăznite. Ei bine, cu așa bolboroseală a ministrului și cu patinajul verbal al premierului, protestatarii s-au prins că sunt amăgiți, că nu rezolvă nimic și că trebuie să lupte mai departe.

„Nu sunt lucruri pe care le-am făcut eu în cele 6 luni de prim-ministru. Sunt frustrări acumulate, a fost pandemie, război, emoție pe preț mare, apoi a scăzut prețul (pe cereale, n.red.)”.

Să vă dau un exemplu de aiureală provocată de cei doi și de care se țin cu încăpățînare. În 2022, în plină vară, sectorul de industrie alimentară a beneficiat de o reducere de 10% a impozitului pe salarii, cu promisiunea că se va aplica pînă în 2027. Premier era Nicolae Ciucă, partener de Coaliție la toate deciziile, Marcel Ciolacu. La 1 noiembrie 2023, guvernul condus de înțeleptul economist Marcel Ciolacu elimină reducerea de 10% a impozitului pe salariu. Pe cale de consecință, producătorii sunt obligați să crească salariile cu 16% în așa fel ca angajații lor să rămînă cu aceiași bani. O creștere cu 16% a fondului de salarii poate însemna pentru mulți un faliment curat.

În același timp, de 6 luni, guvernul Ciolacu, cu aerul că protejează poporul într-o perioadă a scumpirilor accelerate, menține o plafonare a prețurilor la unele produse importante. Marcel Ciolacu, dirijorul unei economii de piață de tip electoral, adică împănată cu pomeni și facilități (ca să-și motiveze electoratul nevoiaș), mai și anunță bombastic o prelungire a plafonării prețurilor. Alte trei luni și încă trei luni și altele trei pînă cînd trec alegerile și cîștigă el. Pe urmă, praf și pulbere.

Acestea sunt marile idei de la baza planului măreț de redresare a țării. „Schimbarea majoră de ritm și viziune”, „un nou model economic și social”, „patriotismul economic ”, „reducerea cheltuielilor bugetare”, toate alcătuiesc inventarul de promisiuni nebune ale grupului politic mufat multilateral la SRI și la comenzile din exteriorul țării.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 49

93 de Comentarii

 1. Toata guvernarea PSD -PML a fost la cacealma. Nimic serios si de devoltare. Doar promisiuni si minciuni. Asta este Romania lucrului bine facut si Romania pas cu pas spre faliment.

 2. …abia acum v-ati prins de unsurosenia ciocoilacului, domnule nistorescu?…

 3. Cornele , Nistorescule facem pariu ca Ciocolacul nu va mai fi ” premer” ? Pina la martisor el si PSD vor fi in opozitie. Le trage mutul presul de sub picioare ca si lui Tonta Pinocchio si Vioricai Dancila. Au sa-si muste pisideii si degetele de la picioare ca nu l-au debarcat pe JohAnnuSS cind au avut ocazia .Si dupa atitia ministri ” competenti ” gen Grinda ,Grindeanu , etc mai trebuie sa apara si Cosoroaba , Sapaliga , Mamaliga, etc. Hai ca se poate…

 4. D-le Grindeanu, dvs cel mai performant ministru din Istoria României, ce preferați? Gulagul Sovietic sau Pușcărie pe viață la Poarta Albă? Sar locomotivele de pe sine? Mii de vagoane intra cu sigla CFR la Szegged, cu 3 litri de vopsea, se întorc cu sigla GFR? DNA doarme? Tribunalul Militar București doarme? 83 mld de Euro furaciune? 23 de vagoane cu porumb deraiat? Cel mai bun ministru din Istoria României, un impostor. Și cancerul e bun la corpurile bolnave, te scapă de guri de prisos! Psd ați votat? De deraieri, sărăcie, exod, aveți parte! Unii slugi, alții boieri! Deraiem, furăm, dormim, hoțim…. D-le Cornel Nistorescu, cât va mai țin nervii? Când va explodează creierul? Cât mai suportați hoția, minciuna, impostura???

 5. Premierul este absolvent de Harvard, este revoluționar, nu are rinichiul strâng, ochiul drept. ambele tălpi! Merge ca pe Cătăline! E docturand SRI și sărac lipit pământului! Nu minte, el spune adevărul! Curat aur pentru România, balsam pentru săraci, bolnavi, văduve, orfani!

 6. Guvernul PSD PNL 🌈 lingai de clante ,hoti ,kourvari și kourve , mincinoși și trădători de țară

 7. Iar pe nemernicul tradator al Romaniei il doare-n cur de protestele din tara.

 8. protestele continua din prostie si se vor epuiza curand ,anul 1989 nu il mai pupa prostimea si poolime cel putin inca 30 de ani..
  agricultoari cu mii de hectare in proprietate si arenda,proprietari de autobaze,,kkati capitalisti cu evaziunea in cioc,chiar credeti ca asti ne sunt suveranistii?:00000
  cu extremistii rusi AUR ,cu extremistii lgbt USR si vaca noastra rusia de la SOS nu poti face nimic,doar zgomot…plius presa gen arificii de Craciun care face fas si nu explodeaza

 9. Tren de Grand Vitese ! Daniel David cel mai citit român de pe Planetă! Sorin Grindeanu cel mai bun ministru al Transporturilor de pe Planetă! Sar de pe sine vagoanele cu porumb la 25 km/h? Suntem veceul Europei Occidentale Civilizate! Cel mai bun ministru din istorie? Bun la ce? La parandarat? La hoție? Numai cretinii redusiii votează asemenea partid și asemenea miniștri@ trei litri de lapte egal un litru de sifon în cifre absolute? Și profesorul universitar Mircea Coșea își face cruce și pune cruce la România și la psd! Omu’ știe ce spune, nu cățeii psd, Leprele, hoții, golanii! Deci? Ferice de voi cei emigrați, ferice de cei din Barcelona, Madrid, Valencia, Copenhaga, Viena, Tenerife…

 10. …grupul politic mufat multilateral la SRI, ADICĂ la comenzile din exteriorul țării.
  măRog…🤮

 11. Pleacă câinii, hienele, de la măcelărie? Niciodată! E gustos ciolanul, poporul este prost, supus, iobag, sclavete! E frumos ca să vezi cum ninge de la palatul Victoria. Cine sunt țăranii? Niște țărani…

 12. De cand baietii lui Asthalosh i l-au bagat in iatac pe doctorul Ponta ca sfetnic de taina, Marcelica a devenit un mincinos clinic ca si sfatuitorul. Pare a fi o maladie contagioasa.

 13. @ Premierul nu minte!- ai gresit locatia unde a studiat premierul . A studiat la ” Hai in gard” , ca Irimia …. Stii dumneata care Irimia

 14. Aristontel nu pricepi nimic ca orice userist dotat cu IA. Cuplul PSD-PNL de care vorbesti a avut trasate cu totul alte misiuni pe care le-a indeplinit cu constiinciozitate. Dar este greu pentru un militist pensionar sa priceapa.

 15. Aseara pe A3 un lider al fermierul moldoveni, Danut Andrus, a facut cu greu fata tirului lansat de cei din platou. Approape toti cei prezenti voiau cu tot dinadinsul sa-i demonstreze fermierului ca solicitarile protestatarilor sunt, in mare parte, aberante, ,,politiceˮ, ca atare nu de nasul lor. S-a evidentiat senatorul Zamfir, care i-a dat omului peste nas cu cerinta protestatarilor ca parlamenmtul Romaniei sa fie unicameral si sa aiba 300 de alesi. Andrus nu a fost pregatit pentru un astfel de asalt. Pentru ca putea sa-i raspunda onorabilului senator ca prin referendumul din 2009 majoritatea votantilor a decis trecerea la parlamentul unicameral cu 300 de membrii, iar distinsii deputati si senatori nu au vrut in ruptul capului modificarea constitutiei, in acord cu rezultatul referendumului.

 16. Nene analistule scolit la UBB Cluuuj, n-ai inteles ceva. Trebuie sa fi tampit sa dispersezi o astfel manifestatie, i-ai victimiza, ti-ai urca in cap toti taranii de oras. Buzoianul are scoala „dezbina si cucereste”, ii lasa pe idioti sa derangeze cu blocajul si cu claxoanele la ora 23, sa ceara populatia exasperata de tembeli zburatacirea in forta a soferilor. Ai vazut asa prostie la grevele altor categorii sociale. Intre timp, cine trebuie i-au pozat, i-au inregistrat si politia le trimite, usor, usor, prin posta, amenzile pentru tulburarea linistii publice ! De amenzile acelea, inregistrate la primarii nu mai scapi nici dupa moarte, platesc apartinatorii sa te poata ingropa si apoi scuipa in sicriu ! Intotdeauna o palma se da cu mana altuia, conceptie buzoiana. Acum ‘ntelegi sau iti fac un desen ?
  Dar, apropo, de ce nu intrebi de ce Joha nu numeste un civil la SRI de peste 6 luni, cine-l santajeaza si cu ce ? Tu, in schimbi scrii pentru taranii de oras, ca-calatoreste cu avion privat. Pot intelege si ca ai fost tu deviat, sa nu scrii ce trebuie, tot cu un dosar, banuiesc. Nu inteleg ce poti ascunde la 75 de ani si 50 de ani de activitate.

 17. puterea minte. puterea nu are niciun interes sa spuna adevarul pentru ca ar arata stupid de ridicol. s-ar vedea ca imparatul e gol… de aia tace iohannis… sa fie uitat de lume sa ne poata opera la buzunare in liniste. iar ciuciolacu, pe bune, repetentul asta infatuat si ingimfat pare ca este doar un sabotor al muncii, al bunului simt, al normalitatii…

 18. & Resursa de ocară ce zace-n Nistoresc’,
  Ce stă să dea p’afară în mod cât mai prostesc,
  Evoluat se spune, la școala proletară,
  Ce îi formă politic în vremi de-odinioară,
  Eurupe în expresii și formultări jegoase ,
  Ce-adună de pe uliți și colbul ce rămase,
  Să-l ducă-n cârciumi unde, prestigiu’ îi dă foloase !

 19. Laitmotiv : ‘greaua moștenire’, urmat de ‘vom …’ și ‘o să …’, așadar, ‘să-i tot alegi’ !

 20. Maestre și draga „nea Cornel” parcă ești la Irealitatea tv coleg cu Anca Alexandrescu așa ești de pasionat de Ciolacu
  Și eu as vrea sa plece să vina iar Câțu „construim Romania” că tare bine era cu el,aveam creștere economică și erai și tu mulțămit.
  Ciolacu asta e mincinos ,ne îndatorează ,trebuie sa plece și îl înlocuim cu un PNL-isti pocăit ,daca găsim unul cu moț,mă rog un mott că astea îs tare deștepți,verticali și cazuri în cap.
  Prostia PSD-ului e că a intrat la guvernare și după ce a intrat s-a apucat de lucru,putea sa stea pe tușă și câștigă fluierând alegerile și așa o să le câștige și PSD și Fii-Rea.
  Îmi plac fermierii și transportatorii că știu ce vreau!
  Exact că tine maestre!

 21. Campania „Cumpara romaneste” lansata de prim-mincinos-nationalistul tarii s-a blocat.
  Nici bine n-a pornit, ca s-a si oprit.

 22. Si un neavenit vede ca de fapt acest protest este o particica vizibila a marelui protest popular romanesc (si european) impotriva lui Zelenschi (ar fi incorect sa afirmam ca sunt anti Ucraina). Si in alte tari europene se inregistreaza astfel de proteste dar acolo mai exista cate unii care recunosc ca protesteaza anti Zelenschi si impotriva sustinatorilor mafioti ai acestuia de la conducerea Europei. In acest context real este normal ca Ciolacu sa minta. Iohanis s-a dat la fund si l-a lasat pe el sa deconteze marea prietenie a conducatorilor romani cu Zelenschi la ordinul stapanilor. Practic s-a deschis un al doilea front, civil, in vestul Ucrainei (vezi si actiunile protestarilor polonezi) cu repercursiuni umanitare grave pentru populatia Ucrainei. Ciolacu este la stramtoare.

 23. „pînă cînd trec alegerile și cîștigă el. Pe urmă, praf și pulbere.”
  -nu,
  este invers:
  ALEGERILE determina praful si pulberea,
  e rezultatul înhămarii cu poveri politice a 19 milioane de dobitoci!

  -fumatorii tac si pufăie,
  tocmai ce „s-a produs” a n+1 crestere a accizei!

 24. Sa mearga acum Ciolacu cu caciula in mana la mai marii Europei si Nato si sa le ceara bani pentru a satisface cerintele intemeiate ale protestatarilor. Alta solutie nu exista oricat ar cauta-o Bolosh si Grindeanu (de fapt doar se prefac) iar situatia exploziva din tara poate scapa oricand de sub control. Ce-o fi gandit oare Ciolacu cand i-a promis sprijin dezinteresat si total lui Zelinsky calcandu-i in picioare pe ai lui? Ca-l vor aprecia sefii cei mari si-l vor milui cu niste bani recompensatori? A luat o plasa mai uriasa decat Casa Poporului.

 25. Munca acestor oameni, fermieri si transportatori este atat de specifica incat imi este imposibil sa-mi exprim pareri… De un singur lucru sunt convinsa, nu ar iesi atatia oameni daca nu ar avea motivele lor serioase.

  Sunt convinsa ca Basescu presedinte, i-ar fi tinut in sedinte pe guvernantii nostri si ar fie iesit el sa vorbeasca clar.

  Este adevarat ca sunt multi, cu multe pareri dar specialistii din domeniu ar putea intui si formula doleantele lor. Important pentru ei, ar fi sa vada ca Cineva ii ii ia in serios, ii intelege si ii respecta. Niste specialisti pot intui clar si interesele straine de necazurile lor specifice.

  Cred ca asta se asteapta de la niste conducatori reali, o exprimare clara. Sa le arate oamenilor ca sunt tratati serios.
  Arta dialogului? Sunt convinsa ca doar persoanele cu acest tip de inteligenta ar fi chemate intr-o astfel de situatie dar… Dupa cum se vede si pe acest forum, sunt putini oameni care pot face fata unui dialog.

 26. Repet mesajul :

  BĂTRÂNEȚEA VINE CU ÎNȚELEPCIUNEA.
  UNEORI, ÎNSĂ, VINE SINGURĂ.

  … glumițele alea pro-PSD sunt ridicole.

 27. Vorbesti aiurea. Totul revine la bani. Petrov mintea fara jena dar atunci mai era si cate ceva ramas nefurat in visterie. Acum sufla vantul de mai bine de trei ani de cand cu guvernele MELE. Astia vor sa ia si nu sa dea ca nu mai au de unde. Alte imprumuturi de la mafioti, alte vanzari a tarii pe bucati?

 28. Matale trol psd care îl ții în brate pe Hitler până în aprilie 1945, ce să zicem cât de slugoi ești? Plutonier adjutant sau supt ofițer? Prea le zici cu foc! 3 litri de lapte de la poarta fermelor, echivalent 1 litru de sifon din Market? Bre! Matale ori ești slab cu duhul, ori ai fost în trupele de securitate care l-au bătut de l-au stins pe Gheorge Ursu! Mai ești în toate mințile? Parizer din gheare de pui cu ardei roșu, 66 de lei? Ești normal la cap? Slugoi la covrigar dar nici prea așa!

 29. Cumparat arme ragalii muricane? Bifat.
  Cumparat cereale muricane? Bifat.
  Marit taxe si impozite? Bifat.
  Omorat bruma de economie nationala? Bifat.
  Mauru’ facut gud job. Mauru’ poate sa plece.

 30. Mi-a plăcut, `nea Cornele! Mișto expresii: „…îi țâțâie curul”, „…a mobilizat forțe și lătrăi…”, „…miniștri și propagandiști cu dârlogi”.
  Eram revoltat sub premieratul lui Ciucă văzând că Ciolacu e doar un constatator, nu un „rezolvitor”, deși era șeful unui PSD ce era iar vioara întâi la guvernare. Constat cu stupoare că el rămâne și acum tot un constatator, nu cel ce trebuie să rezolve problemele și cel vinovat de nerezolvarea lor. Totuși, cutra vicleană e conștientă de vina sa, de asta mimează rezolvarea problemelor, precum cele trecute în revistă în articol, mai puțin pensiile nesimțite și salariile mai mari ca în Vest ale sinecuriștilor, numărul foarte mare al politrucilor plătiți din taxele contribuabilului, momentan ignorate.

 31. 10:19, vorbesc cum gandesc, „Eminescu sa ne judece…”
  Nu te pot contrazice, nu sunt atatia bani sa primeasca toata lumea si atunci, profitorii tin cu dintii de privilegiile lor, smulse in timp. Putin le pasa de cei multi si necajiti.
  Hm, in ce-l priveste pe Basescu, nu isi astupa urechile, avea atitudine si de asta au nevoie oamenii de atitudine barbateasca dar si de buna credinta.

 32. este simpla dar nu o vor politicienii.
  Plafonarea veniturilor de stat, sa zicem la 2000 de euro.
  Desfiintarea pensiilor speciale.
  Reducerea aparatului bugetar cu 500 000 de trepadusi.
  Deja unii ma injura, nuu?
  Insa ce nu se vrea azi, maine va fi mult mai dureros…

 33. Ciolacu e marioneta tradator national. Pupa curru evvreilor satanisti si va baga Romania in razboi cu rusii. Ucraina e cumparata pe 2 lei de evvreii americani. Sa moara romani si polonezi pentru interesul banditilor evvrei.

 34. La 9:57 s-a reluat politica blocajelor care seamana picatura cu a guvernantilor:

  Ideologic Nea Cornel e prizonierul iepocii de Aur, noroc ca practic are reflexe capitaliste viguroase asa cum o demonstreaza fara vreo confuzie afirmatia cu impovararea patronilor fortzatzi de stat „sa creasca salariile angajatilor cu 16%….O dovada clara de patriotism cand ii vaita pe „capitalistii romanasi”…Doar stim cum tuna si fulgera contra multinationalelor care dau salarii de mizerie…

  Ce e rau in ce-am spus? Adica ATEUL ANTISEMIT/CARE URASTE EVREII poate da de pamant cu Nea Cornel si eu nu am voie sa-l critic?

 35. De ce nu ar fi acesta un punct serios din revendicarile oricui? 300 de parlamentari! A fost referendum. S-a votat pentru reducerea lor. Cu cat sunt mai multi cu atat sunt mai iresponsabili.

 36. Cine sunt evreii ? Poti defini acest neam ?
  Caci SEMITI sunt SOCOTITE toate NEAMURILE care TRAIESC pe TARAMUL cel SEMITIC (afro-asiatic), INDIFERENT de ‘religia lor’.

  semit, semiți, substantiv masculin
  semită, semite, substantiv feminin
  1. Persoană care face parte din grupul de popoare, apropiate între ele prin limbă și prin aspect fizic, din sud-vestul Asiei, nordul și estul Africii, căruia îi aparțin astăzi arabii, sirienii, evreii etc. DEX ’09.
  etimologie: limba franceză sémite DEX ’09

 37. Continuarea comentariului de la 9:57 – In rest, suntem asigurati ca ala de pe Grinda nu are nicio treaba cu Securitatea, chiar daca provine dintr-o familie inregimentata de minim DOUA GENERATII, e doar un „mafiot conectat la robinete”!!!

  Cum nici Ciuciu Olacul nu e TERORIST CI-ist ANTICEAUSIST pe linie paterna!!! Normal ca minte…”Protestul continua” doar Secucu intr-un an electoral atat de dens si de altfel ca de fiecare data, trebuie sa-si pregateasca „PLANUL B”, adica O NOUA GARNITURA, mai ales dupa doua mandate…

  Nu-i asa ca „protestele” parca-s pornite special ca sa dea apa la moara GOARNELOR SOVIETICE PATRIOTARDE care viseaza „revolutii”
  ale poporului tractorist? Si dupa aceasta „revolutie” AGENTII vor anunta ambasada sovietica, chiar daca OFICINA Comintern STIE CINE SUNT SI CE VOR…

 38. evreu, evrei, substantiv masculin
  1. (la) plural Populație de religie iudaică (mozaică), descendentă din vechii locuitori ai Palestinei și din alte populații care au adoptat iudaismul. DEX ’09
  etimologie: limba slavă (veche) evreinŭ DEX ’09.

 39. mai dati vina pe altii.
  Noi aici, suntem vinovatii principali!
  Daca aplicati punctul 18 de la Timisoara, eream o tara fericita.
  Acum suntem in prapastie si dam la tarnacop mereu sa mergem si mai jos!

 40. Ilie Sârbu iar boss, jmecher la Romsilva! Ciordache șef pe viață la Consiliul Legislativ cu 16 000 de Euro net lunar, bani până la 86 de ani! Zgonea șef la Curtea de Conturi cu 21 000 de Euro net lunar! Dumitru Chiriță analfabetul electrician din Tartasesti din Șef la ANRE, tot șef la ANRE? Exemple sunt miliarde! Cine ține fauna asta în spinarea? Vocea și talentul lor, sau talpa țării? Ce părere aveți? Râdeți? Suntem în Cretacic cu Dinozauri la butoane sau în secolul XXI?

 41. Dupa mintea unora acesti bravi protestatari romani sunt putinisti.

 42. D-le Nistorescu ați observat ceva interesant? Pentru Burghezia Securista Bugetară, alias psd-pnl, nu mai contează așa de mult talpa țării, agriculturii, șoferii! Știți de ce? Știți? Nu știti. Nu mai votează ăștia, ci votează Tabletele STS! De prost, de idiot a făcut Johannis 6 generali STS din 6 Colonei STS? De isteț, de golan, de jmecher! Pe banii cui salariile de Generali de zeci de mii de Euro? Normal, pe spinarea numită pompos talpa țării! Talpa Țării, mereu prostiți, mereu scuipați în fața, mereu furați, mereu primii în tranșee în caz de război! Material uman de uzură și nimic mai mult! Păcat de suflete care trag la jug ca boul în brazdă! Sus psd-pnl, jos aur!

 43. Voi folosi apelativul „șarlă” până te vei … civiliza !
  Până la 9.57 nu ți-a pomenit numele nimeni ! De ce ai încheiat „mesajul” cu atac la așa-zisul „ATEU ANTISEMIT/CARE URĂȘTE EVREII” ?!
  Îți spun eu !
  Nelipsitele tale jigniri, grosolănii, golănisme la adresa altor participanți la dezbateri SUNT MENITE NUMAI ȘI NUMAI SPRE A DECLANȘA REPLICI, ÎNTRUCÂT ALTFEL NICI DREAKU’ NU ȚI-AR COMENTA IDEILE DELIRANTE !
  NU MAI MUȘCA, NU MAI LĂTRA LA ALȚII !

 44. iudaism, iudaismesubstantiv neutru
  1. Religie răspândită în rândurile evreilor, având ca izvor al dogmei sale Biblia (VT) și Talmudul. DEX ’09

 45. Rog să-mi scuzați absența și va spun cu aceasta ocazie că am fost la lucru,mai sunt in tara asta și care lucrează și sunt chiar fermier și nu m-am dus la protest pentru că l-am lăsat pe colegul meu Căciulă Alba cel care a fost invitat la A3 unde l-am urmărit că nu am vrut sa scap asemenea ocazie.
  Omul a participat și la Ai Unor,el n-avea umor dar a participat că să vadă lumea că nu are și chiar nu are da are un Ai Q de 40 de bungalai.
  Bungalaul e unitatea de măsură a inteligenței și Belferul are 41,99si se încadrează la Bungalau șef!
  Mai are și 77… de revendicări ,e vorba de 77 că asta e procentul Belferului la ultimele alegeri,Belferul este numele Codrenesc pentru cel ce nu face
  nimic.
  Acuma revendicărilor astea 77 sunt mai puțin cu una pentru că Rareș Bungalai Bogdan a sărit el pe o revendicare ,aia cu „in 30 de zile românii o să se asigure auto la o societate de asigurări pur romanesca.
  Rareș Bungalai Bogdan are ceva cu 30 de zile că tot în 30 de zile a desfintat pensiile speciale numai că încă nu a inceput sa numere!
  Eu mă asemăn mult cu „nea Cornel”
  Care are că crez (scuzați cacofonia) nici un editorial fara Ciolacul
  ,eu umil comentator am că crez(scuzați că cofonia ) nici o mâzgăleală fara Belfer !
  Pe curând!

 46. Din nou am fost blocat dupa ce am reusit sa postez in doua transe comentariul blocat la 9:57, de data asta. la 12:18, vorbeam de Cor(e)Leone:

  Ceausistul core Leone zis si rene/URA FATZA DE ROMANIA GENERICA MILENARA se autodemasca, in sfarsit ca ce a fost tot timpul sub acoperire peeseedee, ca un BASOID infam…Ii plac barbatii de stat, la „Dunarea”, dovada fiind si coabitarea ceausist-securist-
  pretorian-muschetareasca cu marius-lgbt…O alta dovada e ca urmareste zilnic a3 a Securitatii ceausiste, post care L-A TRADAT PE Dan Voiculescu jucand ani in sir TEATRUL ANTI-BASOIDISMULUI avandu-l la carma pe Ciuciu Vica…

  Cpt CorLeone vrea 300 de parlamentari acoperiti in loc de aproape 500…Ca analfabet functional-fanatic bolsevic nu a inteles si PACE in Lume, ca NU POPORUL A CERUT REFERENDUM cu exact varianta „300” a lu Ceacaru, ci chiar Mongolu l-a organizat pentru ca a constatat pe propria piele in 2007 cat de greu sunt de CONTROLAT 500 adusi pe spranceana politruca, daca au fost capabili sa-l caroteze aproband REFERENDUMUL DE SUSPENDARE…

 47. Charlie, stiam ca Basescu a fost de acord cu 300 de parlamentari, el a avut curajul sa vorbeasca despre condamnarea comunismului, el s-a ratoit din cauza tergiversarii dosarului revolutiei… dar m-am ferit sa-i contrariez si mai mult pe cei care ii pastreaza o aversiune ireconciliabila. Nu s-a ferit sa-si cultive adversarii.

  Sigur, este acceptabila atitudinea de sfinx, nu cobori in agora, nu te expui, in schimb optimizezi la maxim toate sansele de relationare unde trebuie, cand trebuie si cu cine trebuie.

  Base era mititel si cu o suvita rebela, pe cand sfinxul este inalt, prezentabil, cu zambetul irezistibil pentru doamnele cu functii inalte…
  Base nu si-ar fi rezervat o catedra zeci de ani impiedicand niste profesori sa fie titularizati.
  Base nu ar fi acceptat sa fie numit continuatorul GEG chiar si numai printr-o mostenire materiala (ce ironie!)

  Ai vrea sa afli daca sfinxul are insomnii gandindu-se la atatia oameni in strada?

 48. Inca de anul trecut, din ultimele luni ale lui 2023 am spus că mint și fura inclusiv în 2024 toți bugetarii de lux din politica românească de nu va vine să credeti. Ursarul cu ai lui, mint că asta e caracterul infect al lor.

 49. Continuarea comentariului de la 12:18 dedicat Cpt cor(e)Leone:

  A fost o joaca de soimi ai patriei ceausiste deveniti vulturi in iepoca Ilici GENOCID, de care nu mai aminteste nimeni, pentru PROPAGANDA mediei inregimentate secucu si pentru fraudarea pe tablete in stilul stiut, ca POPOLUL sa se „pronunte” si numai DATORITA celor 500 de acoperiti din forumul suprem care riscau sa-si piarda CIOLANUL a fost RESPINS rezultatul!!!Referendum la
  fel de IPOCRIT ca ala al lu Ilici GENOCID din 1991 cand a batut in cuie „republica bolsevica” a lu Stalin din 1948, asigurand CONTINUITATEA cu rezultatele traite de atunci, DEZASTRUL ECONOMIC, TERITORIAL si UMAN!!! In 1990 si 1991 si 1992 si 1996 si 2000
  nu se introdusesera TABLETELE, FALSIFICANDU-SE RAPOARTARILE SECTIILOR DE VOTARE si INSUMANDU-SE INVERS…

  Si sa nu scapam din vedere un alt ADEVAR, chiar daca in esenta, dar numai corespunzator STATISTICII REALE, romanii fiind mult sub 20 de MILIOANE, dintre care TREI MILIOANE sub 18 ani si corespunzator puterii economice era REZONABIL nr de 300 de parlamentari,
  RATIUNEA BASOIDA a fost aceea deja mentionata, SIMPLIFICAREA CONTROLULUI ACOPERITILOR, pentru ca SPAGA TOTALA ramanea CONSTANTA prin DUBLARE!!!

  In 2007 Basoidu o patise tot cu un referendum, dar de SUSPENDARE, din partea exact a celor 500 de acoperiti speriati ca pierd CIOLANUL acordat special ca SA NU MISTE IN Front…

 50. Referendumul a avut loc în România la 22 noiembrie 2009, în același timp cu primul tur al alegerilor prezidențiale.

  Au fost doua intrebari cu doua buletine de vot separate:

  Sunteți de acord cu trecerea la un Parlament unicameral în România?

  Sunteți de acord cu reducerea numărului de parlamentari la maximum 300 de persoane?

  Pentru a fi validat, era nevoie de prezența la urne a unui procent de 50%+1 din numărul de alegători.

  Prezența la urne a fost de 50,95% (9.320.240) din numărul total al alegătorilor (18.293.277).

  La întrebarea „Sunteți de acord cu trecerea la un Parlament unicameral în România?” din totalul de 9.320.240 de alegători care s-au prezentat la urne au răspuns „DA” 6.740.213 de alegători și „NU” 1.925.209 de alegători. Prin urmare, 77,78% dintre voturile valabil exprimate au fost în favoarea trecerii la un Parlament unicameral.

  La întrebarea „Sunteți de acord cu reducerea numărului de parlamentari la maximum 300 de persoane?” au răspuns „DA” 7.765.573 de alegători și „NU” 975.252 de alegători. Ca atare, 88,84% dintre voturile valabil exprimate au fost în favoarea reducerii numărului de parlamentari la maximum 300 de persoane.

  Era necesara o modificare a Constititiei, era necesara o lege organica… Pana s-au miscat, s-a ajuns in anul 2015 pe cand era Ioha voda iar avocat al poporului, Ciorbea asa ca problema a trecut in imponderabilitate si asa este si in ziua de astazi…

 51. Charlie are dreptate, prea mulți ziariști ceausisti precum cristoiu si nistorescu si alti boșorogi de rea credință. Nu i-ar mai răbda Dumnezeu de ne sătui, defetisti, misogini, antisemiti fără sămânță nici in cap, nici in prohab.

 52. Am revenit mai repede decât mă așteptam ,as vrea să-i propun lui „nea Cornel” să-l invite pe Căciulă Alba la emisiune Tu ce Zici că tare as viziona un dialog între cei doi.
  Căciulă Alba liderul fermierilor este fermier de capre,asta e preocuparea lui.
  Eu nu am capre,am găini ouătoare ,pentru cei interesați.
  Mă refer la cei interesați de oua !

  Au și efect terapeutic deoarece ouăle sunt de găină împerecheate cu cocos de Prepeliță ,nu știu cum se împerechează că o fac pe ascuns!
  Se face tratament tot 30 de zile după cum zice Rareș Bungalau Bogdan și uite ce fain grăiește după tratament!
  Tratamentul a fost urmat și de Charlie renumitul și nelipsitul comentator și după tratament a fost contactat de Nicolae Guță și acuma Charlie îi scrie textele pentru manele.
  Acuma ,mă grăbesc și sper sa revin după întoarcerea editorialului despre Ciolacu!
  Aud wiedersehen -cum ar zice Belferul pe care l-am tratat cu renumitele mele oua ,din ferma proprie ,prin intermediul lui Rares Bungalau Bogdan
  și i-a crescut Ai Q-ul cu 1,99 de la 40 la 41,99.

 53. Ia ciocu mic si mars la munca, sa nu va mai aud ca va luati de clientul meu Domnul Prim Ministru Ciolacu!
  Agricultorii sa puna ca mine osu dosului la munca, sa se marite cu un interlop patron de revista de cancan si apoi sa stea capra cu fiul unui titan al politicii romane post decembriste si abia dupa sa va aud ciocurile de fatalai care dormiti toata ziua pe tractoare si TIRuri.
  Hai ca m-ati scarbit, ma duc la Monaco sa mai barfesc cu colega mea de bordel VIP Mihaela Tiganu Chisu Banica Svartenbec Baumghiortan.

 54. Charlie ce te tot plângi că nu îți intră comentariile,nici ale mele nu intra dar insist.
  Poate că nici adresa pe că le trimiți nu-i buna ,fii mai atent nu te lua de Core când ești nervos.
  Tu Charlie orice prostii face alții sunt de vina .
  Apoi aici la Cotidianul nu intra toate prostiile ,încearcă pe adresa lui Guță !Nicolae Guță!

 55. Un bener afisat de protestatari din Vama Urziceni din judetul Satul Mare are postat mesajul catre Iohannis…”NU IMPORTAM RAZBOIUL”!!…aluzie la Protocolul semnat pe 14.ianuarie.2024 de Iohannis si Zelensky la Davis de GARANTII POLITICE si MILITARE RECIPROCE intre Romania si Ucraina,conform caruia daca Ucraina este in razboi cu Rusia si Romania este parte la razboi,totul fara APROBAREA parlamentului si cetatenilor romani.
  Protestele din vamile si soselele Romaniei au facut ca BOMBA de presa cu PROTOCOLUL lui Iohannis si Zelensky sa NU fie publicat de mass-media.

 56. Pentru Aristotel ;și ultimii 9 ani de președenție au fost o CACEALMA @@ II DECLAR NULI SI CEL CARE II VA GASI SA II ARUNCE PE APA CIBINULUI, de la Sibiu sa vina la vale pana în MAREA NEAGRA și vorba unui bunic: duca-se pe pustia neagra @@

 57. Cornele, tu esti rău intentionat, scrii ce crezi că place cititorilor să audă. Dar nu ești de bună credință. Noapte bună, Cornele. Te trezesc eu când vreau să aud ce prostii îți mai trec prin capul prin care bate vântul și se aude ecou de lozinci ceaușiste. Doar charlie te place.
  Cred că folosești Chat GPT pentru editoriale și comentarii. Ramolit instigator, asta ești.
  Se spune că la vreme de război, unii se îmbogățesc din spălatul morților. Ca tine.

 58. Tot romanul trebuie sa inteleaga ca, cu vorba buna ,sau cu duhul blindetii ,nu poti rezolva nimic in fata acestor clase politice romanesti care si-au batit joc tot timpul de noi si la fel de tara .Sint atit de versati si sarlatani incit au talentul sa convinga si un mort.Pe astia nu mai trebue sa ii credem in tot ce promit sau spun.Asa ca ori ce manifestatie sau nemultumire a noastra ,trebue dusa pana la capat si nu abandonata doar in urma unor promisiuni ! Sper ca experientele anilor din urma ,sa ne trezeasca macar acum la realitate !

 59. …daca nu ati aflat, au inceput proteste masive ale fermierilor si in franta!…ghiciti ce?…nu i-a impiedicat nimeni sa intre in orase, au ajuns in centru, au basculat tone de balegar…vedeti vreo diferenta?…

 60. CorLeone demonstreaza o data in plus ca e un ceausist RIGID in fatza oricarui ADEVAR si mai are pretentia sa „dialogheze”!!! Face pe PROSTUL scotzand din maneca wiki statistici si evenimente, dar nu reuseste decat sa-si TRADEZE VICLENIA RASTALMACITOARE de tip rene/marius/hemo roid=gelu/Justiniabus olahus Anonimus!!!

  Basoidu care e si mai viclean caCorLeone a COMASAT ANTICONSTITUTIONAL prezidentialele cu referendumul, stiindu-se ca romanii se prezinta la prezidentiale si sunt usor de pacalit, in acest caz cu PRIMA INTREBARE pe care oricine ar fi respins-o votand automat INTREBAREA A DOUA!!! CoreLeone BASOIDU ORDIN NAR, aparat pana si de Baranul peeseedee-ist ceausist la fel de ordin nar se face ca NU A AUZIT DE STATISTICA FALSA cu 22 de milioane de CETATENI ROMANI luata in calcul nu numai in 2007 si 2009, ci si in 2014 la A DOUA SUSPENDARE!!! Aceste „scapari mafiot-securistoide” ale ceausistului BASOID CorLeone sunt tipice speciei, iar „politetea” cu care reactioneza se explica prin DIVIZIUNEA ASOCIALA A MUNCII SECURISTE, camarazii INLOCUINDU-L, vezi si tomlin-Dresorul care e din redactie intrucat comentariul meu de la 9:57 fusese blocat, or robotul a spus clar ca NU AM FOST ATACAT pana la 9:57 STIIND
  ce mi se blocheaza!!!

 61. Începe să se lămurească ,,mișcarea” protestatarilor . Mai întâi s- a aflat ca tov. Andrus ,, omul cu căciula albă” a fost primar PSD și este pe post de ,,vorbitor” la toate mitingurile , doar trebuie să i se dea tema. Nu face decât ,,rotește” câteva sute de cuvinte. Ieri era în spatele ministrului Agriculturii. Deci ne închipuim în ce ,,încrengătura” se află ministrul . Azi , la TV – DGI 24 , tov . Bortun , profesor de comunicare azi dar fost propagandist PCR , format la ,,școala “ de șefi ,,Ștefan Gheorghiu” , înainte de 1989, omul de ,,casa “ al lui ILICI- KGB , a ,,explodat” dând pe gură nerealizările guvernului provocandu- i pe invitații din emisiune , de la care am aflat ca ,,reforma” statului nu s- a putut finaliza în 2023 pentru niște amănunte de ,,procedura”, dar în anul acesta se va face sigur, precum a făcut Olga Vasilescu karatista cu Legea salarizării. Românii s- au convins ca FSN , platforma populară rusească care a luat puterea în decembrie 1989 nu poate decât să chinuie 16 milioane de români , iar alți 3 milioane se bucură de munca acestor săraci români, trăind ca boierii din taxele culese de la românii de categoria a II- a.

 62. Azi , la TV – DGI 24 , tov . Bortun , profesor de comunicare azi , dar fost propagandist PCR , format la ,,școala “ de șefi ,,Ștefan Gheorghiu” , înainte de 1989, omul de ,,casa “ al lui ILICI- KGB , a ,,explodat” dând pe gură nerealizările guvernului, provocandu- i pe invitații din emisiune , de la care am aflat ca ,,reforma” statului nu s- a putut finaliza în 2023 pentru niște amănunte de ,,procedura”, dar în anul acesta se va face sigur, precum a făcut Olga Vasilescu karatista cu Legea salarizării. Încet , încet , românii se conving pe pielea cine sunt tovarășii care au luat puterea în decembrie 1989, folosindu- i pe cei 13 milioane de români plătitori de taxe , ca să trăiască ei bine cei 3 milioane de ,,speciali”.

 63. O mare manipulare si diversiune este in derulare….
  Retele de suprafata, massmedia, televiziuni mainstream, dar si subterane pe care nu le cunoastem (cumva evreiesti ?) creeaza si intretin manipularea si diversiunea….
  Sa plecam de la cei care au creat aceasta catastrofa (cresterea preturilor, taxelor, impozitelor, etc), adica PSD, PNL, USR sa….DECI, CINE ? POLITICUL….
  ASADAR, daca alte partide respectiv AUR sau S.O.S. ies la lupta si se implica DE CE NU AU VOIE ? CUM ADICA POLITIZEAZA ? ACEASTA ESTE MAREA MANIPULARE….
  Sint unele suspiciuni referitoare la SIMION, CA AR FI LEGAT, MANIPULAT….SOLUTIA E SIMPLA….VERIFICATI-L SI DA-TI CU EL DE PAMANT….

 64. @ charlie , ce vivace esti . se vede ca se apropie luna plina . alfel nu ai latra asa de des. La luna .Stii mai sharlica ? si lupii sunt din familia canidelor . Dar aia urla cu un rost.O legenda spune ca dupa mama lupoaica ce a plecat pe luna . dar tu ciine de pripas , pe cine astepti de pe Luna ? De latri si sceauni cu atita infocare ?A si daca vorbesti de suspendarea Petrovului de ce nu dai in Zegrean cu a lui erata primita de la ambasada amerloca , via CIA ?Cu riscul de a fi plictisitor , eu te intreb ca Piersic ala, Florin : ” Ma tu esti prost sau esti prost” ? Nimeni nu spune ca esti , Doamne feri. Dar dai dovada .Aaaaaa si apropos , am gasit in urbea de la poalele Tampei un medic . Pentru cei cu capul. Zicea ca i-ar face placere sa-ti aranjeze un” sejur” . Cica pe strada Mihai Eminescu. Ala ce zici tu ca-i ” frate ” cu Marx. Batem palma ? Doctorul a zis ca te asteapta . Cu mare drag.

 65. @ beleaua – ai uitat lozinca din comunism ? ” birfeste , birfeste ca poate se prinde ceva ” /asa-i si cu hAur si SOSoaca …Cine nu are tiglele la purtator le ia de bune.I did it , i did it !

 66. La radio se face un sondaj pentru introducerea unei melodii in play list Florian Rus, Fara tine.
  O melodie placuta, usor nostalgica, voce placuta, interpretare la fel.
  Jumatate dintre ascultatori, o resping, prea trista. Unul dintre ei propune Lambada. Ma mir ca nu l-a propus pe Florin Salam. Apropo de empatie…

 67. Mai „kam ala hairis”….. N-am intrat pe platforma asta ca sa polemizez cu tine….Dispari….

 68. La braslv si Predeal este aer ozonat, o să-l amețească mai rău.

 69. @ Aristotel , de acord in totalitate . Adevaratul Program de guvernare al psd-pnl ( secretizat ) este : ” FURAM TOTI , SCAPAM TOTI , NE DAM LEGILE NOASTRE , NE LUAM JUSTITIA , PT. A NU PUTEA FI CONDAMNATI ” . Acest program este pus in aplicare la virgula , neabatut ! Cum pot fi opriti ?

 70. Nicu Marcu ASF 43 178 salar lunar! Membru consiliu director 19 893 lei lunar! Prima de vacanță 43 178 lei. Primă de ziua ASF! 15 salarii inb12 luni! Comision din încasări polițe RCA și Casco? Nicu Marcu, venituri superioare d-lui Vladimir Putin! Acum la B1 Buzoianu cu Zamfir râd de se prăpădesc de Nicu Marcu! Români vreți să fiți ca Nicu Marcu? Și eu vreau Nicu Marcu! Superspeciali de la superagentie!

 71. „vezi si tomlin-Dresorul care e din redactie intrucat comentariul meu de la 9:57 fusese blocat”

  Dovada clara ca charlici picioare mici m-a cenzurat in aceasta seara. Cenzura este prostie !

 72. Obezul analfabet din Copșa Mică, cu un Veceu de particulară la Sibiu, fiind patron la G4 media, îl ataca pe Pușcăriașul de Maricel Păcurariu! Unii fură, alții fură, cu toții mint! E a Dracu de scârboasa lupta pentru ciolan! Toate loviturile sunt permise! Lovituri la coae, scuipatul pe obrajii adversarului, denigrarea, amenințarea! Se vede că în România lumea s-a înrăit mult de tot! Sărăcia, lăcomia, frica zilei de mâine, toate îl fac pe român Animal, Drac, Diavol, Neom! Nimic nu mai este ce a fost, NI-MIC! Scapă cine poate! Și acum 20 de ani dl Adrian Năstase vroia ca să îl bage în butoiul cu acid sulfuric(H2SO4) pe Serghei Esenin de Baragan, Mircea Dinescu! Prevedea Bombonel ce viitură va veni în politică? Coaste rupte, atac la persoană, Media în slujba cancerului generalizat PSD-PNL! Toate au un început, TOA-TE! Criogenia salvează România!

 73. Eu ca și consultant de premier doctorand la SRI și eu ca președinte de partid neparlamentar(?), posesor de Tesla X de 150 000 de Euro din banii de subvenție partide de la Buget, atât vă spun! Veniți Dracului iar pe ogoare, iar la sapă! Politica nu este de nasul vostru, voi nu știți politică! Doar arat, semănat, grapat,erbicidat! Nu vreți pe câmp? Iau cereale de la Ucrainieni, ‘rati ai Dracu!

 74. Dle.Nistorescu,s-au umplut televiziunile din Romania de komisari bolsevici,Romania este sufocata de propaganda sionista si bolsevica mincinoasa,influenceri,komentatori sau pur si simplu mincinosi-diversionisti cu,cursuri de scurta durata la academia de informatii.Sunt personaje care au facut vizite in Israel fara motiv aparent,personaje a caror prestatii te duc la cursurile on-line primite de la cei cu o asemenea ideologie.Taiatul imprejur s-a facut prezential (asa se explica vizitele fara motiv in Israel),neexistind alta forma de operare la stremeleac in stil smecheresc.Dupa aia n-o sa se deplaseze rabinul,doctorul si activistul bolsevik pina la Bucuresti pentru niste imbecili in vederea juganirii.Dupa prestatiile de la „sinteza zilei” as pune pariu ca unii(sa nu spun majoritatea) umbala pe sub sopron inclusiv drogati.

 75. În format A3 CNN:”..nu-s lucruri care au trenat sau pe care..onomatopee, hâc/hâc.. le-am făcut eu în cele 6 luni de mandat..am avut pandemia, a fost criza energetică, am pornit războiul”. Oricare logoped vă spune, dacă nu se aude sau nu se vede cum buza superioară cade moale peste cea inferioară pentru silaba ‘am’ înainte de țuguirea pentru ‘por’-nit, că perfectul compus de Ciolacu este la persoana I plural în propoziția legată de celelalte cu subiect multiplu din fraza respectivă.

 76. ”…Actor, nu glumă! Alții sunt de vină, el este salvatorul, curajosul și clarvăzătorul. Pe el îl „țin genunchii”, chiar dacă nu-l duce capul și se laudă că va „rezolva problemele acestor oameni”…”
  De la ÎMBÂCSITUL ăsta de PM așteptați voi….claritate!!!???!!! 🙁

  Păcat

 77. Majoritatea sint niste javre, niste spagari nenorociti. Nici medici ca lumea nu sint(chirurgi, etc), nu fac decit sa isi bata joc de pensionari fiind mina in mina cu farmaciile, etc…La 34 de ani de la Lovilutie acesti doctori nenorociti inca iau spaga, spaga fiind generalizata in policlinici, spitale, etc..De la chirurg, la anestezist la putorile de asistente pina la portar se cere si se ia spaga…Trebuie bagati in puscarie, confiscate averile si ridicat dreptul de practica…porci nenorociti care capuseaza o natiune de 50 de ani…vomă…

 78. Nu v-a spus Budeanu ca nu-s proteste ca este fals. Cum si-a permis ea sa spuna „mars” si Protectia animalelor si CNA nu o sanctioneaza pt ca a transformat oamenii in animale asa cum a facut si cu profesorii si le-a alungat, deci rele tratamente. Doi aparatori ai PSD Ciprian Purice si Budeanu care nu accepta ca oamenii au probleme si ca este firesc sa ceara ajutorul guvernului sa nu-i aduca in sapa de lemn. PS Budeanu a sustinut-o si pe Firea, deci s-ar putea ca si Ciolacu sa intre in picaj si sa castige firimiturile de la masa invingatorilor ca tot il ridica in slavi pe Grindeanu si nu vede ca PNL-ul l-a ”lucrat” bine prin popa Bolos si Fenechiu, care sta exceptional cu aritmetica: „Au pus ca-i putin cu o subventie la benzina de 0,5 lei, iar acciza acciza este de doar 0,3 lei mai mica decat 0,5 lei. Adica el nu pricepe ca acciza inseamna o crestere de pret nu o scadere, dar trebuie sa-l intelegem este ”advocat” nu a terminat clasa a IV a ca sa stie adunarea si scaderea.

 79. La un moment dat vad un animal umflat pe micul ecran care grohaia de zor, greoi si agramat intr-un vocabular de clasa a 3-a niste ineptii manelistice despre e economie si agricultura in Rom…cind vad pe burtiera ca e Min Agriculturii…hahahaha…am ramas mască…stiam ca PSD e un partid de cacat, dar un asa animal ca asta il face pe Rafila sa arate super elevat…care si Rafila e un nenorocit, sa fim clari aici…

 80. Aceasta parashuta de sector 1, de citiva ani buni se prostitueaza pe la TV jignind lumea, facind lumea in toate felurile, cum ca nu intelege manipularea, progresismul, globalismul, lumea de azi, etc…asa javra nu am vazut de mult…nu ma mira ca a lasat-o Budeanu, ma mira cum dreaq a luat-o in the first place…e mai tare ca Ceausesacu, comentează si jigneste in stinga si in dreapta despre/pe absolut toate subiectele…incredibil..ultima reprezentatie a fost la amaritul de Ciutacu unde parashuta asta a comentat despre proteste, despre curvasarie, despre heruvimul de Buzau Ciolacu, fiind mare sustinatoare, etc…e clar ca e nef rau de tot…si mai e ceva: Madam, cind ai un piept costeliv de pui de Crevedia, nu il arati la lume la TV, asta ca mai esti si mare croitoreasa, vorba alora de la B1TV…mare parashută…

 81. „…Ciolacu este criminalul agriculturii, el nici acum nu pricepe sau cred că nu vrea să vadă că cea mai mare pacoste este Ucraina, care trebuie ajutată doar până la limita de a nu-ți distruge propria agricultură, propria ramură a economiei care să funcționeze. El nu ințelege că marii comercianți cumpără cereale din Ucraina și nu din România. Cred că este sabotor al acestei ramuri și răspunde la comenzile din afară. El singur a luat decizia de a autoriza patru milioane de tone pe lună, față de două. Cine îi permite lui acest lucru? Este sabotor și ar trebui să plece o dată cu Grindeanu”…
  Nu-i „sabotor”! …e TRĂDĂTOR, și trebuie judecat pentru asta! ACUM!

 82. Prin interventia lor, la comanda, in sprijinul lu Cor(e)Leone, Cpt Legiunii dislocate pe forum, sclavetii ceausisti Batranul Yahwe
  Yoram Hassan Bairam Ramadam El Zorab alias Je NE suis Charlie/tomlin ticacalosu marius hemo roidu, RECUNOSC CA SUNT BASOIZI de cea
  mai joasa spetza si toate dejectiile lor pro peeseedee au fost un teatru abject…

  Lipsa reactiei dure la monstruozitatile ANTI-Credinta in Dumnezeu/ANTI-ORTODOXISM si astfel ANTI-ROMANISM ale prost-tracului doru popescu ANTISEMITUL FARA Dumnezeu si FARA PATRIE/APATRID ALOGEN UCRAINEAN BOLSEVIZAT demonstreaza ca sunt ANTISEMITI/CARE URASC ATAVIC EVREII, asa cum se constata din toate dejectiile CLONELOR lu CoreLeone hemo roid, ileana, marius, rene, raduca, marin,
  Con, Mihai, Incornorescu Paulian/ala care sare cu Lianul, Batranul Batracian AlCibiade si mai sunt ATEI si AGENTI SOVIETICI!!!

  Ii intreb pe acesti dez axon nati rollasonati ce-au facut cu camaradul lor gigel zis Gigione, l-au im balsam mat ca pe Lenin in stil bolsevic?

 83. Divintatea cea AUTOHTONA si PRE-CRESTINA de pe acest TARAM … DumneZEU are o RADACINA de tip MITOLOGICA si STRAVECHE de tip Proto Indo Europeana (PIE)/3000 BC de ‘ZEU’/DZEU/Domn ZEU/DumneZEU !
  Care pe TARAMURILE cele Proto-Indo-EUROPENE(PIE)/3000 BC se NUMEA … ‘dei̯u̯ós U̯érunos’ … ‘pter U̯erune!’ … TATAL CERESC al NATURII (UNIVERSULUI)/”*Dyḗws Ph₂tḗr”.
  Acestei vechi MITOLOGII, AUTOHTONE pre-crestine a NATURII (ZEITA Mama/Hestia) si a CERULUI (ZEUL Tata/DZEUS) … POPORUL nostru cel stravechi GETO-DACIC i-a adaugat, adoptat si adaptat si CREDINTA cea crestina a IUBIRII (a OMULUI-DZEU Iisus), credinta propavaduita pe acest taram de care Sf. Ap. Andrei pe la anii 50 AD (sub forma unei credinte paleo-crestine, apostolica si nu inca evanghelica, populara si nu inca dogmatica, si de rit arianist/a OAMENILOR-DZEI Zamolxis/550 BC si Iisus/50 AD).

  Astfel incat … POPORUL nostru si-a INSUSIT (inca de la inceput/anii 50 BC), in epoca GETO-DACICA, doar numele OMULUI-DZEU al IUBIRII (Iisus), ASOCIAT insa ca OM-DZEU (FIU) al DIVINITATII noastre STRAVECHI de tip PIE DZEUS/DumneZEU/3000 BC.
  Si NU AM FOLOSIT si NICI NU FOLOSIM denumirile altor zeitati, de pe ale taramuri (semitice), specifice altor popoare (semite), precum YAHWE/IEHOVA sau El/Elohim (cei din VT si Talmud) !

  Asadar … POPORUL nostru, inca de pe la anii PIE/3000 BC, din vremea lui Zamolxis/550 BC si Iisus/50 AD … nu a gandit nici EVREIESTE si nici SEMITIC:
  „I,94,2. Într-adevăr, se povesteşte că la ariani Zathrausthes a făcut să se creadă că o zeitate bună i-a dat legile întocmite de el. La aşa-numiţii geţi, care se cred nemuritori, Zamolxis susţinea şi el că a intrat în legătură cu zeiţa Hestia, iar la iudei Moise, cu divinitatea căreia i se spune Iahve.” (DIODOR DIN SICILIA – BIBLIOTECA ISTORICĂ/80-21 BC).

 84. Divintatea cea AUTOHTONA si PRE-CRESTINA de pe acest TARAM … DumneZEU are o RADACINA de tip MITOLOGICA si STRAVECHE de tip Proto Indo Europeana (PIE)/3000 BC de ‘ZEU’/DZEU/Domn ZEU/DumneZEU !
  Care pe TARAMURILE cele Proto-Indo-EUROPENE(PIE)/3000 BC se NUMEA … ‘dei̯u̯ós U̯érunos’ … ‘pter U̯erune!’ … TATAL CERESC al NATURII (UNIVERSULUI)/”*Dyḗws Ph₂tḗr”.
  Acestei vechi MITOLOGII, AUTOHTONE pre-crestine a NATURII (ZEITA Mama/Hestia) si a CERULUI (ZEUL Tata/DZEUS) … POPORUL nostru cel stravechi GETO-DACIC i-a adaugat, adoptat si adaptat si CREDINTA cea crestina a IUBIRII (a OMULUI-DZEU Iisus), credinta propavaduita pe acest taram de care Sf. Ap. Andrei pe la anii 50 AD (sub forma unei credinte paleo-crestine, apostolica si nu inca evanghelica, populara si nu inca dogmatica, si de rit arianist/a OAMENILOR-DZEI Zamolxis/550 BC si Iisus/50 AD).

  Astfel incat … POPORUL nostru si-a INSUSIT (inca de la inceput/anii 50 BC), in epoca GETO-DACICA, doar numele OMULUI-DZEU al IUBIRII (Iisus), ASOCIAT insa ca OM-DZEU (FIU) al DIVINITATII noastre STRAVECHI de tip PIE DZEUS/DumneZEU/3000 BC.
  Si NU AM FOLOSIT si NICI NU FOLOSIM denumirile altor zeitati, de pe ale taramuri (semitice), specifice altor popoare (semite), precum YAHWE/IEHOVA sau El/Elohim (cei din VT si Talmud) !

  Asadar … POPORUL nostru inca de pe la anii PIE/3000 BC, din vremea lui Zamolxis/550 BC si Iisus/50 AD … nu a gandit nici EVREIESTE si nici SEMITIC:
  „I,94,2. Într-adevăr, se povesteşte că la ariani Zathrausthes a făcut să se creadă că o zeitate bună i-a dat legile întocmite de el. La aşa-numiţii geţi, care se cred nemuritori, Zamolxis susţinea şi el că a intrat în legătură cu zeiţa Hestia, iar la iudei Moise, cu divinitatea căreia i se spune Iahve.” (DIODOR DIN SICILIA – BIBLIOTECA ISTORICĂ/80-21 BC).

 85. UITE cine VOROVESTE … Charlie cel FARA Dumnezeu (inchinator la zeitati straine de acest taram) si FARA PATRIE/APATRID (strain de neam) ALOGEN (galitian) UCRAINEAN (khazar) BOLSEVIZAT (turcit mozaicat) din scutece, SLAVETE SOVIETIC ATEU (NEcrestin) NEromân si ANTIromân/CARE URASTI ATAVIC atat Românii cat si România …
  Tu Charlie … unde te-ai nascut ? carui neam apartii ? carei religii apartii ?

  Divintatea cea AUTOHTONA si PRE-CRESTINA de pe acest TARAM … DumneZEU are o RADACINA de tip MITOLOGICA si STRAVECHE de tip Proto Indo Europeana (PIE)/3000 BC de ‘ZEU’/DZEU/Domn ZEU/DumneZEU !
  Care pe TARAMURILE cele Proto-Indo-EUROPENE(PIE)/3000 BC se NUMEA … ‘dei̯u̯ós U̯érunos’ … ‘pter U̯erune!’ … TATAL CERESC al NATURII (UNIVERSULUI)/”*Dyḗws Ph₂tḗr”.
  Acestei vechi MITOLOGII, AUTOHTONE pre-crestine a NATURII (ZEITA Mama/Hestia) si a CERULUI (ZEUL Tata/DZEUS), credinta fara nici un antropomorfism intercalat, … POPORUL nostru cel stravechi GETO-DACIC i-a adaugat, adoptat si adaptat si CREDINTA cea crestina a IUBIRII (a OMULUI-DZEU Iisus), credinta propavaduita pe acest taram de care Sf. Ap. Andrei pe la anii 50 AD (sub forma unei credinte paleo-crestine, apostolica si nu inca evanghelica, populara si nu inca dogmatica, si de rit arianist/a OAMENILOR-DZEI Zamolxis/550 BC si Iisus/50 AD).
  Si NU AM FOLOSIT si NICI NU FOLOSIM denumirile altor zeitati, antropomorfe doar, de pe ale taramuri (semitice), specifice altor popoare (semite), precum YAHWE/IEHOVA (cel din VT si Talmud) !

 86. Intelege Charlie … vechea DIVINITATE mitologica a lui El/Elohim cel URANIC (cea a preotului pre-semit Melchisedec/2200 BC, si a lui Abraham/2100 BC) … era asemanatoare DIVINITATII noastre cele AUTOHTONE PIE/3000 BC (‘dei̯u̯ós U̯érunos’/’pter U̯erune!’/TATAL CERESC al NATURII (UNIVERSULUI)/”*Dyḗws Ph₂tḗr”). Si REPREZENTA chiar ENTITATEA denumita in acele vremuri UNIVERSUL, cel descoperit ca entitate astronomica in anul 1930. Cel care in evolutia sa fizica (dovedit dpv. stiinific) ‘A GENERAT si CERURILE (vizibile cu ochiul liber) si PAMANTUL’.
  O zeitate auxiliara de natura antropomorfa (Yahwe/Iehova) reprezentat doar ‘conceptia spirituala” a lui Moise/post 1200 BC:
  „I,94,2. Într-adevăr, se povesteşte că la ariani Zathrausthes a făcut să se creadă că o zeitate bună i-a dat legile întocmite de el. La aşa-numiţii geţi, care se cred nemuritori, Zamolxis susţinea şi el că a intrat în legătură cu zeiţa Hestia, iar la iudei Moise, cu divinitatea căreia i se spune Iahve.” (DIODOR DIN SICILIA – BIBLIOTECA ISTORICĂ/80-21 BC).

 87. Dar tu Charlie … unde te-ai nascut ? carui neam apartii ? carei religii apartii ?
  Neraspunzand nu poti sa te revendici din neamul nostru cel pamantean românesc (URAND spiritualitatea cea NATIONALA româneasca, urand GENIILE, ELITELE, EROII, MARTIRII nostri, precum GENIUL neamului NOSTRU/Mihai Eminescu !), nu poti sa te revendici din ROMÂNIA cea straveche (avand URA FATZA DE ROMANIA) si nici nu poti sa te revendici de la credintele noastre cele stravechi de pe acest taram (URAND atat cunoasterea/STIINTA umana cat si IUBIREA cea crestina dintre oameni). Adica esti DOAR un corb VOPSIT care ar vrea sa se dea drept român din ROMÂNIA. Dar, NU POTI, NECUNOSCAND nici macar Constitutia ROMÂNIEI !

  Asa incat, oricat te-ai stradui sa afirmi neadevaruri … eu tot ROMÂN pamantean (pana la a cincea generatie) RAMAN !
  Asa incat, oricat te-ai stradui sa afirmi neadevaruri … tu tot STRAIN NEpamantean (NEromân si ANTIromân) RAMAI !

 88. NOI/ROMÂNII de pe acest TARAM stravechi/ROMÂNIA … intelegem unde vrei ‘sa bati’ tu Charlie …
  Vrei un taram STRAIN (de tip generic/multi-etnic, multi-national si multi-statal), eventual o COLONIE a altor neamuri STRAINE … o credinta STRAINA (de tip semitica) … si un conducator STRAIN (de orice tip dar nu PAMANEAN/ROMÂN) .

  Din FERICIRE … NOI/ROMÂNII de pe acest TARAM stravechi … NE-AM DORIT (dintotdeauna) DOAR un TARAM de tip AUTOHTON si NEgeneric/SPECIFIC de tip NAȚIONAL (UNIC si UNITAR), locuit (dintotdeauna), in mod MAJORITAR (90%) si SEDENTAR, de catre un ACELASI popor ORIGINAR (de peste 8000 de ani vechime dpv. genetic) si ORIGINAL (dpv. cultural si spiritual). Incepand din epoca Basileului Burebista/(80-44 BC), cea a Domnului Mihai Viteazul/1600, cea a anilor revolutionari 1821, 1848, cea a Unirii NAȚIONALE realizata de catre DOMNITORUL cel PAMANTEAN Cuza/1859, a Razboaielor purtate de catre ARMATA noastra cea NAȚIONALA in 1877, WWI, WWII, cea a STATULUI cel ROMÂNESC de tip REPUBLICA realizat in 1947, cea a Revolutiei NAȚIONALE a ROMÂNILOR din 1989 si pana astazi ! ACEASTA ESTE VREREA NOASTRA … A ROMÂNILOR cei PAMANTENI de pe acest TARAM/ROMÂNIA !

 89. NOI/ROMÂNII de pe acest TARAM stravechi/ROMÂNIA … intelegem unde vrei ‘sa bati’ tu Charlie …
  Vrei un taram STRAIN (de tip generic/multi-etnic, multi-national si multi-statal), eventual o COLONIE a altor neamuri STRAINE (migratoare si calatoare/semitice) … o credinta STRAINA (de tip semitica) … si un conducator STRAIN (‘de’ orice tip NEromânesc, dar nu PAMANTEAN/ROMÂN ‘din’ ROMÂNIA) .

  Din FERICIRE … NOI/ROMÂNII de pe acest TARAM stravechi … NE-AM DORIT (dintotdeauna) DOAR un TARAM de tip AUTOHTON si NEgeneric/SPECIFIC de tip NAȚIONAL (UNIC si UNITAR), locuit (dintotdeauna), in mod MAJORITAR (90%) si SEDENTAR, de catre un ACELASI popor ORIGINAR (de peste 8000 de ani vechime dpv. genetic) si ORIGINAL (dpv. cultural si spiritual). Incepand din epoca Basileului Burebista/(80-44 BC), cea a Domnului Mihai Viteazul/1600, cea a anilor revolutionari 1821, 1848, cea a Unirii NAȚIONALE realizata de catre DOMNITORUL cel PAMANTEAN Cuza/1859, a Razboaielor purtate de catre ARMATA noastra cea NAȚIONALA in 1877, WWI, WWII, cea a STATULUI cel ROMÂNESC de tip REPUBLICA realizat in 1947, cea a Revolutiei NAȚIONALE a ROMÂNILOR din 1989 si pana astazi ! ACEASTA ESTE VREREA NOASTRA … A ROMÂNILOR cei PAMANTENI de pe acest TARAM/ROMÂNIA !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.